Read the Official Description

Основана 1990. године професионалних фотографа Студио М Р апидли разноврсна своје курсеве у области уметности, медија, фотографије и звук и постао један од француских премијере школа за уметност због великог опсега стручних курсева. Школа се брзо повећавао током неколико година и отворио неколико кампуса у Француској врхунских универзитетских градова, укључујући Лиону у 2003. андТоулоусе у 2007. години. Данас Студио М је међународна група уметничких школа широм света укључујући кампусу у Хошимина у Вијетнаму. У 2011. години, Студио М покренуо нови међународни кампус у Монпељеу се зове Студио М Академија за дочек говори енглески студената из целог света жели да научи уметности у Француској. Циљеви Курсеви да Студио М понуда имају Специфични циљ: да студентима професионалну и квалитетну обуку која их чини атрактивнијим за послодавце након што заврше своје студије, са највише релевантних знања на основу њиховог усавршавања. Домени Студио М је постао лидер у Француској у визуелним уметностима индустрији и нуди професионалне курсеве у следећим областима:

Уметност Фондација Курс Визуелна комуникација Просторни Дизајн Дизајн производа ФОТОГРАФИЈА Дизајн звука

Курсеви у Студију М у уметности, дизајна звука, фотографије и медија, даће наши ученици могућност довођења изузетну вредност за креативним решењима усклађивања са сопственим унутрашњим-страсти бити потпуно спремни за рад у професионалном окружењу. степени Студио М разуме значај пружања диплома које су међународно признате и нуди акредитоване дипломе од стране Европске федерације школа у следећим областима:

Бацхелор оф Артс - 3Д Анимација Бацхелор оф Артс - Мултимедија Бацхелор оф Артс - Дизајн

Уметност школа Студио М такође нуди бившим ученицима онлине ресурс да их повеже са разним лојалних партнера и компанија у којима се редовно направљених размене. (тренутно доступан само на француском)

Programs taught in:
енглески језик
француски
кинески