Read the Official Description

ЕЦО ВАЛЛЕЕ

Школа одрживог дизајна има сједиште у згради "Тхе Цровн", симболичном мјесту Еко-кампуса на Еко долини равнице Вар у Ници. Наша школа дели своје просторије са иконичним компанијама као што су ИБМ и стартупи познати по својим иновацијама.

СЕМЕНА - СТУДЕНТСКА УНИЈА

Основан након оснивања Школе дизајна СДС у Ници (Француска) 2013. године, главни циљ наше Студентске уније СЕЕДС је да створи активну мрежу студената и професионалаца који раде на различитим питањима: удруживање, догађај, про и међународне .

ФАБЛАБ

Уз школу, Фаблаб ФАБ'АЗУР (3Д штампачи, ласерски резачи, 3Д скенер ...) омогућава студентима да стварају предмете за своје пројекте дизајна.

МЕЂУНАРОДНО РАЗМИШЉАЊЕ - НАША ВИЗИЈА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈЕ

Сусрет људи из свих крајева свијета који деле исту страст

Изградња међународних програма размјене одговара једном главном циљу: учити како поштовати. Људи, културе, природа, живот на овој планети, сами и још много тога. Постоји много аспеката ове изјаве. Неки од њих су повезани са професионалним инпутом и процесом учења путем предавања које ученици добијају у партнерским институцијама. Други носе индивидуалне мекане вјештине, као што су учење језика, стицање самопоуздања, прилагодљивост, постаје проактивна и отворена мисао. У нашем глобалном свету, дизајнер се стално суочава са изазовом развоја производа и услуга, у односу на животну средину, за људе из различитих средина и земаља.

Лично међународно искуство игра главну улогу, с обзиром на то да помаже да размотри различите корисничке сценарије и укључи их у широки приступ дизајну. Специфичне ситуације свакодневног живота нису описане у водичима за путовање, а могу се посматрати и задржати у путничкој меморији. Дубоко је разумевање како људи из других земаља раде, живе, комуницирају и понашају се. Како њихова целокупна средина одговара на правила културе, која су се развијала током векова. Успјешан дизајн се одвија, када сложеност света постане кључна инспирација за иновације.

С обзиром на то да ученици повећавају свој портфолио капацитета и постану поуздани професионалци, наш циљ је свима њима, онима који долазе код нас и онима који иду у иностранство.

НАШЕ ВРЕДНОСТИ

Важна питања на која морамо одговорити данас захтевају решења компатибилна са будућношћу наше планете. Нови приступи су неопходни да би се омогућило прихватљиво окружење за све. Одговори ће морати бити и маштовити и иновативни. Ово су фантастичне могућности које очекују наши ученици.

Да би се најбоље задовољила сложеност модерног света, Школа одрживог дизајна је међународна, интердисциплинарна и мултидисциплинарна. Пракса се заснива на конкретним примјерима компанија које деле нашу филозофију.

НАШИ СТУДЕНТИ

Проспективним студенти првог разреда потребан је бацалауреат или еквивалентна међународна квалификација за улазак у универзитет. Пријем је такође могућ у 2., 3. и 4. години програма. Разноликост позадина ученика у великој мери обогаћује окружење за учење.

На почетку курса, у зависности од нивоа способности појединаца, СДС нуди курсеве за цртање како би све ученике доведени до потребног нивоа, како у погледу изражавања тако и техничке реализације.

КОРПОРАТИВНО ИСКУСТВО

Од самог почетка ваших студија, учите се у контексту индустријских пројеката, уз стручњаке из наших партнерских компанија. То је јединствена прилика да доживите стварност индустрије дизајна и да "учите радом". То је такође ваша шанса да изградите своју сопствену мрежу и стекнете приступ стажирању и могућностима за запошљавање.

ВЕЛИКА МЈЕСТА - ИЗМЕЂУ МОУНТАИНА И МОРЈЕ

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

SDS - The Sustainable Design School

Бићете едуковани да постанете дизајнер у одрживим иновацијама и развијате потребне вјештине за креирање креативности у мултидисциплинарном тиму. ... [+]

Бићете едуковани да постанете дизајнер у одрживим иновацијама и развијете потребне вештине за покретање креативности у мултидисциплинарном тиму.

За улазак у прву годину програма прихваћени су сви типови специјализованих средњошколаца. За упис на другу, трећу или четврту годину, разноликост позадина захваљујући бившим студијским путевима наших ученика представља обогаћујући фактор за одрживе иновације и наставу која се односи на њега. Пре уласка у нашу институцију и према индивидуалном нивоу ученика, СДС предлаже надоградњу курсева из области цртања.... [-]

Француска Nice
September 2019
1 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
SDS - The Sustainable Design School