Pročitajte zvanični opis

Добродошли

17 година наша школа комбинује креативност, посвећеност и техничку изврсност.

Са светски познатом репутацијом за изврсност, MOPA нуди врхунски тренинг за припрему наших студената за каријере у ЦГ сликама и анимацији.

Бројне награде добијене на фестивалима широм свијета ( СИГГРАПХ, у ужи избор за Оскаре ) потврђују умјетничка, кинематографска и техничка експертиза наших студената. MOPA квалификација је пасош за запошљавање у водећим 3Д / ЦГ студијама .... Аардман, Микрос, ДоублеНегативе, Иллуминатион МацГуфф, Тхе Милл. ..

Свеобухватна обука пружена у MOPA отвара свет међународних могућности и шансу да брзо прати каријеру.

Наш филм MOPA 2016 "Тхе Гарден Парти" номинован је за Оскара 2018. године!

MOPA заједница

Наставно особље

Обуку обављају искусни стручњаци из области индустрије који замењују своје професионалне активности са наставом.

Мотивисани од стране страсти да предају своје знање и знање, наставно особље захтијева високе стандарде од наших ученика, али их карактерише и њихов великодушан, подржавајући приступ.

Градуате нетворк

Састављено је од више од 500 дипломаца присутних у свим главним међународним студијима, наши дипломци су амбасадори школе и добродошли приправници и свежи дипломци у своје организације. Још увек прикачени у своју стару школу, велико се радују повратку у школу да учествују у повредама, да се обуче и да одрже конференције.

Студија

Са лојалошћу и повјерењем који је настао у вези са 17 година постојања школе, они редовно долазе у MOPA да учествују у нашој жирији, на конференцијама и пројектима.

Објекти

Ученици у MOPA уживају у истој опреми и софтверу који се користи у професионалним студијима. Компјутерска опрема: преко 200 рачунара, напуњених са 3ДС Мак, Нуке, Паинтером за супстанце, Хоудини, Унити и још много тога. Фарма за производњу доприноси компјутерској снази потребној за производњу наших филмова. Студенти такође могу приступити просторијама након нормалног радног времена када се воде велики пројекти.

ПРОВИДЕР ТРАИНИНГ УНИТИ

ХОУДИНИ ЦЕРТИФИЕД

Курсеви

Строго, висококвалитетно стручно усавршавање

Наш циљ:

Обучити професионалце у анимираном филму и постпродукцијама, будућим студијским професионалцима, са уметничком визијом, разумијевањем целокупног процеса како се филм прави, и са снажном техничком експертизом и искуством у тимском раду.

Наставни приступ у MOPA је усредсређен на MOPA студената о разним искуствима у прављењу филма, што им омогућава да на крају својих студија производе оригиналне, професионалне филмове.

Петогодишњи курс даје дипломирану петогодишњу напредну диплому као ЦГ филмски радник.

Силлабус

Припремна година уметности (на француском)
Циљ овогодишњег тренинга је изношење вашег креативног потенцијала, обогаћивање вашег културног и креативног знања, како би вам помогао да стечите методе рада, а изнад свега сте сигурни у своје снаге и таленте.

Ове године ће вам омогућити да стекнете солидну базу вештина, саставите портфељ који одражава ваш идентитет и ваше таленте, и да потврдите свој правац у каријери.
Студијски циклус 1 (на француском)
Студијски циклус 1 састоји се од три године студије.
Циљеви су:
  • да стекне методологију која омогућава студентима да преносе школске пројекте на успешне исходе од почетка до краја.
  • да стекне индивидуално и тимско искуство.
  • да стекну уметничке и кинематографске основе омогућавајући студентима да успешно заврше анимирани филм.
  • да стекне искуство у комплетном техничком раду од развоја концепта до продукције анимираног кратког филма.
Студијски циклус 2 (Међународна класа, на енглеском)
Студијски циклус 2 траје двије године и завршава се додјелом петогодишње дипломе као филмски стваралац ЦГ-а. Овај циклус омогућава студентима стицање стварног професионалног искуства и на крају студија, они су спремни за рад.
Могуће је неколико специјализација:
  • Анимација
  • Дигитална слика
  • Међународна четвртогодишња улазна класа за нове студенте који се придружују (школарина на енглеском језику)
Последња година свих ових студијских циклуса посвећена је производњи ЦГ анимираног краткометражног филма.
Диплому
Петогодишња напредна диплома као ЦГ филмски сертификовани Ниво 1 од стране Националног одбора за професионално цертифицирање (Левел 7 Еуропе). Ученици завршне године производе анимирани кратки филм који је представљен жирију састављеном од професионалних професионалаца.

Пријаве

Улазак на припремну годину је путем интервјуа и презентације портфеља.
Пријемни испит за пријем прве и друге године првог студијског циклуса одржава се почетком априла сваке године (контактирајте нас за овогодишње датуме).
У 2018. години студенти могу бити примљени у четврту годину непосредно након примене интервјуа, личног портфеља и неких техничких тестова. ПРИЈАВА САДА ОТВОРЕНА.

Курса накнаде

Накнаде у MOPA су високо конкурентне. У комбинацији са MOPA и угледом школе и скоро 100% стопом запошљавања, MOPA нуди јединствену трошковну вриједност. За детаље погледајте нашу веб страницу.
Programi se održavaju na:
енглески језик
француски

Ova škola takođe nudi:


MOPA

Двогодишњи курс за напредну обуку на мастер и мастер нивоу одвијао се на енглеском и француском језику и био је оријентисан према екстерним студентима са додипломским 3Д ... [+]

Трансформирајте своју страст за ЦГ анимацију у победничку каријеру

Двогодишњи курс за напредну обуку на мастер и на енглеском и француском језику.

Са додипломском квалификацијом или еквивалентним искуством у дигиталној умјетности, тражите акредитацију на државном нивоу, на мастерс-нивоу? Следите по стопама дипломаца MOPA који су савладали техничке вјештине и приповједање прича сада раде у Тхе Милл, Аардман Студиос, ДоублеНегативе, Микрос и још много ... награђиваних награда као што су СИГГРАПХ и уже у ОСЦАРС .... [-]

Француска Arles
September 2020
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MoPA Computer Animation School Showreel

MoPA students at work

Address
2 rue Yvan Audouard
13200 Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Француска
Vebsajt