La Rochelle Education Group

Uvod

Pročitajte zvanični opis

60853_Screenshot-2017-11-16GroupeSupdeCoLaRochelle.png

Група посвећена високом образовању

Цреатед ин 1988, Ла Роцхелле Бусинесс Сцхоол је била једна од првих високошколских група у Француској. Група не само да има солидно присуство у локалном региону, већ и на међународном нивоу, уз подршку велике мреже партнерских универзитета и компанија у Француској и широм свијета.
Група је независна и аутономна у доношењу одлука, као и мултидисциплинарна и мултикултурна, а данас се понаша са пет различитих школа, са јаким идентитетом, са фокусом на запошљивост и одговорност.

1 Група / 5 школе

Група укључује пословну школу Ла Роцхелле, школу туризма Ла Роцхелле

60855_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle.png

 • Бацхелор Бусинесс - ББА Интернатионал - Масер ин Манагемент - МСц и МБА
 • Рангирано у Топ 20 најбољих француских пословних школа
 • Школа која је ААЦСБ акредитована за све програме и ЕПАС акредитована за ББА Интернатионал и Мастер ин Манагемент.

60859_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle1.png

 • Бацхелор ин Тоурисм анд Хоспиталити - МСц ин Тоурисм
 • Једина француска школа чији су курсеви УНВТО.ТедКуал акредитовани.

60858_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle2.png

 • Бацхелор ин Веб Десигн анд Грапхиц Цоммуницатионс

60857_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle3.png

 • Година оснивања Бацхелор
 • Програм бизниса
 • Љетне и зимске школе
 • Француски као страни језик

60856_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle4.png

 • Извршно образовање и корпоративне услуге.

Нудимо програме на француском или енглеском језику.

Кампус са глобалном перспективом

Као универзитетски град пар екцелленце, Ла Роцхелле привлачи студенте, наставнике и предаваче из целог света. На градском кампусу ова културна разноликост представља праву богатство, где се могу поделити различита искуства.

Међународни студенти представљају 22% студентског тела

Група поздравља око 3500 студената, од којих је 785 међународних, што представља 82 различите националности. Поред тога, 41% наставног факултета чине међународни истраживачки предавачи и пословни предавачи.

Овај међународни елемент представља истинско средство за читаву 'заједницу' наше Групе, увођењем различитих културних аспеката и међународних искустава, чиме омогућујемо боље разумијевање пословања ... на глобалном нивоу. Такође нам пружа могућност развијања професионалних вјештина које су у складу са обзиром на проблеме и потребе међународних компанија.

Акредитације и рангирања

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Финансијско рангирање
У 2014, након што је добила ААЦСБ акредитацију, La Rochelle Education Group појавила на престижном међународном рангу Финанциал Тимес. Данас, овај ранг укључује 95 главних пословних школа, од којих су 24 француски. Ове године, Ла Роцхелле Бусинесс Сцхоол је на петом месту у категорији 'Интернационално искуство у курсу' за свој програм Мастер ин Манагемент.

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

ААЦСБ, гаранција међународне изврсности
Од 2013. године, Ла Роцхелле Бусинесс Сцхоол је ААЦСБ акредитована, међународна ознака изврсности коју држе само 5% пословних школа широм свијета. Оснивши 1916. године, ААЦСБ је најстарија акредитација, чији је циљ процјена мисије школе, квалификације факултет, интелектуалне доприносе и програме образовања, са циљем осигурања укупног квалитета и континуираног побољшања.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

НВТО.ТедКуал сертификат

2009. године, школа за туризам Ла Рошел

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

ФЛЕ Куалите - ознака квалитета француског језика као страног језика
Институт за француски језик ИЕФ-а у саставу La Rochelle Education Group добио је етикету ФЛЕ Куалите за своје курсеве на француском језику као страном језику. Етикету додељују три различита министарства (Министарство за национално образовање, високо образовање и истраживање, Министарство за културу и Комуникација и Министарство спољних послова и међународног развоја) и представља гаранцију квалитета у погледу понуђених услуга (пријем, добродошлица, смјештај, административна подршка, установе), пружено образовање и понуђени програми.

Кључне фигуре

 • 1988: Основана је La Rochelle Education Group
 • 3500 ученика на кампусу
 • 785 међународних студената
 • 14 500 дипломираних студената
 • 82 националности
 • 41% међународних професора
 • 170 партнерских универзитета у 48 земаља
 • 50 удружења студената и клубова
 • 102 стални факултет (од којих 72 у менаџмент науци)
 • 58 истраживача
 • 204 руководилаца
 • 57 кључних пословних партнера
 • 12 000 м² просторија
Ova škola nudi programe:
 • енглески језик
 • француски

Pogledati MSc programi » Pogledajte master programe » Pogledati Pripremna godina za upis studija » Pogledati BBA programi » Pogledati Kursevi » Pogledati Programi osnovnih studija » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MSc

Магистар и МБА у туризму

Студије на универзитету / кампус 1 - 2 године January 2019 Француска La Rochelle

МСц и МБА у туризму су савршени избор за оне који желе да стекну истиниту експертизу у области путовања и туризма. Дипломанти ће бити у потпуности припремљени за рад у цијелој индустрији од туристичких компанија (туристичких агенција, итд.) Организацијама укљученим у локални и регионални туризам (туристички информативни центри итд.). МСц и МБА у области међународног угоститељства или менаџмента догађаја имају за циљ студенте који желе да развију своје лидерске вештине и стратегијску визију управљања која се примењује на туристичку индустрију. [+]

Ла Роцхелле Школа туризма/>

МСц и МБА у туризму су савршени избор за оне који желе да стекну истиниту експертизу у области путовања и туризма. Дипломанти ће бити у потпуности припремљени за рад у цијелој индустрији од туристичких компанија (туристичких агенција, итд.) Организацијама укљученим у локални и регионални туризам (туристички информативни центри итд.). МСц и МБА у области међународног угоститељства или менаџмента догађаја имају за циљ студенте који желе да развију своје лидерске вештине и стратегијску визију управљања која се примењује на туристичку индустрију.... [-]


Master

Мастер у менаџменту

Студије на универзитету / кампус 2 - 3 године September 2019 Француска La Rochelle

Овај високо-међународни програм нуди неколико различитих могућих нумера, а студенти могу прилагодити свој програм рефлектујући њихов лични и професионални пројекат. У складу са најзахтевнијим професионалним стандардима, овај Мастер ин Манагемент програм ће гарантовати и вашу запошљивост и развој каријере. [+]

У оквиру програма Мастер ин Манагемент, сваки студент и свака студијска стаза је јединствен. Захваљујући различитим студијским стазама и искуствима, можете персонализирати сопствени програм и истакнути елементе студија које сматрате најважнијим за ваш пројекат. Иако се свим ученицима додјељују исте квалификације на крају програма, квалификација која пружа запосленима са гаранцијом својих способности, свако од вас ће имати јединствена искуства која ће се одражавати на вашим биографијама и стога вас разликују од сљедећег кандидата .... [-]


Snimci

La Rochelle: the place to be, the place to study!

Class of 2016: International graduates share their experience with you

La Rochelle Business School International Students share their experience

Welcome Days at La Rochelle Education Group!

Kontaktirajte

Groupe Sup de Co La Rochelle

Adresa 102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Француска
Vebsajt https://www.esc-larochelle.fr/en
Telefon +33 (0)5 16 19 63 94