Read the Official Description

Учити размишљати другачије

Предузећа се крећу у кризном свету где је развојно питање у потпуности повезано с појмом конфронтације. Ова двојност захтева од компанија да истражују нове врсте вештина. То је разлог што је Ецоле де Гуерре Ецономикуе од оснивања 1997. године.

Настава на Ецоле де Гуерре Ецономикуе (ЕГЕ) артикулише са 4 главне вредности:

Оптимизирати истраживање информација, идентификовати најбоље стручне изворе, анализирати комплексну ситуацију и произвести корисно знање за доносиоце одлука.

Ецоле оф Гуерре Ецономикуе је једина формација у пословној интелигенцији која нуди веома разноврстан панел вежби на терену који су интегрисани у стратегију клијента. У току квадрата, наши ученици морају се бавити конкретним случајевима у растућој логици потешкоћа.

Програм професионализације МерцурИЕ-а , који је у центру пажње учења наше школе, најдужа је вјежба у школовању и размјештена је у току седам мјесеци. Ова оперативна иницијација је неопходна полазна тачка за наше студенте да се ефикасно позиционирају на тржишту рада. Компаније МерцурИЕ-а су један од њихових најбољих промотера за регрутаре.

ЕГЕ је такође школа чија је иновација позната у области информативног рата. Растућа когнитивна димензија комерцијалних питања подразумева увод у информације и утицајне операције. Имајући ово на уму, Ецоле де Гуерре Ецономикуе припрема своје студенте за ефикасну употребу информационих технологија, учење социјалних мрежа и промјене Интернета.

Programs taught in:
енглески језик
француски

Ova škola takođe nudi:

École de Guerre Économique : 20 ans sur le front de la mondialisation