Pročitajte zvanični opis

Међународна школа за менаџмент (ИСМ) је специјализована, акредитована пословна школа са сједиштем у Паризу, Француска, са програмима на пет различитих континената.

Пружамо студентима глобалну перспективу која им је потребна да би напредовали као модерни пословни лидери. То чинимо тако што држимо наше часове малим, одабраним и културно разноликим, и нудећи програме у великим комерцијалним чвориштима широм света.

Наша ИМБА развија глобалне пословне лидере сутра, док је наш ДБА направљен за искусне руководиоце који желе да се ухвате у коштац са изазовима високог руководства на међународном нивоу. За доказане виши практичаре, наш докторант усавршава вјештине наставе и истраживања потребне за враћање пословне заједнице и обликовање нове генерације лидера.

Изграђена на глобалним вредностима

Наш оснивач Јацк Форгет отворио је ИСМ како би изазвао традиционални модел пословне школе.

Његова визија је била за школу која се окреће према споља и која промовише иновације и нове начине подучавања. То би била истински глобална институција, са партнерствима на тржиштима у развоју широм света. Студенти са свих континената учили би од професора највишег разреда и изградили вредну професионалну мрежу док студирају.

Данашњи ИСМ задржава снагу и агилност ове филозофије оснивања. Са сједиштем у Паризу, сада имамо партнерске институције у Нев Иорку , Шангају , Нев Делхију , Сао Паолу и Цапе Товну . Ми настављамо да дајемо студентима нишне вештине, глобалну перспективу и доживотне контакте који су им потребни да би напредовали као лидери.

Утемељена на стварној пракси

Наши студенти су амбициозни. Довели су до врха. Дакле, иако је солидна основа теоријског знања важна, увид у искуство и искуство су неопходни.

Ми бирамо наше професоре како за изврсност у настави тако и за њихову пословну способност. Када нису на ИСМ-у, могу се наћи у водећим компанијама, подучавајући на врхунским пословним школама широм свијета и утичући на правац међународне пословне праксе.

Наше мале, интерактивне часове омогућавају приступ стручњацима наших професора. Будући да су наши ученици сами искусни професионалци, они имају прилику да подијеле оригинални увид и информишу што се догађа у учионици.

Направљен за радне руководиоце

ИСМ студенти су високи руководиоци са захтјевним распоредом. Њихово време је драгоцен ресурс, а њихове студије треба да се уклопе у своју каријеру и начин живота.

Ова потреба за флексибилношћу инспирира све што нудимо. Ученици могу комбиновати течајеве лицем у лице у Паризу са е-учењем, и похађати програме у иностранству у једној од наших пет партнерских институција широм свијета.

Такође дозвољавамо ученицима да прилагоде своје студије и да се фокусирају на оно што је најважније за њихову каријеру. У зависности од степена који изаберу, они могу да прате општи Pathway у међународном пословном менаџменту, или да се специјализују за финансије, предузетништво и иновације, или високо образовање.

Трајна професионална мрежа

За наше ученике, предности студирања на ИСМ-у се настављају далеко након дана дипломирања.

Колеге из разреда и професори који се упознају током свог боравка у школи формирају животну професионалну мрежу, са идејама, подршком и могућностима које надилазе пословне секторе и географске границе.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM PhD

International School Of Management
Address
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 45 51 09 09
Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, Народна република Кина
Address
ISM - International School of Management
São Paulo, State of São Paulo, Бразил