Pročitajte zvanični opis

ISC Paris Сцхоол оф Манагемент

Основана 1963. године, ISC Paris - Пословна школа је посвећена пружању пословних студената висококвалитетним менаџерским вјештинама неопходним за рад и извођење у глобалном окружењу.

ISC Paris , ААЦСБ акредитован, део је изузетно селективног француског "Грандес Ецолес" система регрутовања, који групише установе високог образовања које послују изван сфере универзитета. У Француској само 50 школа за управљање има право да покрене програм "Гранде Ецоле" са магистарством у менаџменту, а само 30 од њих су, попут ISC Paris , чланови престижне Конференције дес Грандес Ецолес.

Већина наших програма је двојезична - енглески / француски. Програми који се нуде на енглеском:

  • Нежења,
  • Мастер Гранде Ецоле,
  • Магистар наука,
  • МБА.

Налази се у Паризу, где се налази већина водећих француских мултинационалних корпорација, а школа користи пословну репутацију француског капитала, главну локацију на којој се одржавају стручни форуми, конференције и сајмови. Из тога следи да студирање на ISC Paris може отворити врата за више каријере у различитим областима, укључујући оне који се баве модомом, финансијама, високим технологијама, гостопримством, информационим системима, међународном трговином, луксузном робом, малопродајом, технологијом, као и мултимедијом .

Са нашом мрежом више од 140 партнерских универзитета у преко 50 земаља, не само да пружамо неограничене каријере за наше ученике, већ и да их охрабримо да открију различитост култура како би стекли шири међународни поглед.

Сигурни смо да ако сте амбициозни да имате међународну каријеру и желите студирати у једном од најинтересантнијих и динамичних градова у свијету, ISC Paris - Бусинесс Сцхоол је право мјесто за вас.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:


ISC Paris Business School

Снажно осигурање квалитета националног признања од стране француског Министарства образовања ISC Paris дио је система «Грандес Ецолес», који је паралелан са државним унив ... [+]

Учитељу

Снажно осигурање квалитета националног признања од стране француског Министарства образовања ISC Paris дио је система «Грандес Ецолес», који је паралелан са државним универзитетским системом и укључује све француске пословне школе.

Квалитет наставног плана и програма у свим Грандес Ецолес, јавним или приватним, осигурава Министарство за национално образовање. ISC Paris је у потпуности акредитован од стране француског министарства, који својим визним подацима даје све ИСЦ дипломе.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
2 - 3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

Paris, Île-de-France, 75017 FR