ISC Paris Business School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

ISC Paris Сцхоол оф Манагемент

Основана 1963. године, ISC Paris - Пословна школа је посвећена пружању пословних студената висококвалитетним менаџерским вјештинама неопходним за рад и извођење у глобалном окружењу.

ISC Paris , ААЦСБ акредитован, део је изузетно селективног француског "Грандес Ецолес" система регрутовања, који групише установе високог образовања које послују изван сфере универзитета. У Француској само 50 школа за управљање има право да покрене програм "Гранде Ецоле" са магистарством у менаџменту, а само 30 од њих су, попут ISC Paris , чланови престижне Конференције дес Грандес Ецолес.

Већина наших програма је двојезична - енглески / француски. Програми који се нуде на енглеском:

  • Нежења,
  • Мастер Гранде Ецоле,
  • Магистар наука,
  • МБА.

Налази се у Паризу, где се налази већина водећих француских мултинационалних корпорација, а школа користи пословну репутацију француског капитала, главну локацију на којој се одржавају стручни форуми, конференције и сајмови. Из тога следи да студирање на ISC Paris може отворити врата за више каријере у различитим областима, укључујући оне који се баве модомом, финансијама, високим технологијама, гостопримством, информационим системима, међународном трговином, луксузном робом, малопродајом, технологијом, као и мултимедијом .

Са нашом мрежом више од 140 партнерских универзитета у преко 50 земаља, не само да пружамо неограничене каријере за наше ученике, већ и да их охрабримо да открију различитост култура како би стекли шири међународни поглед.

Сигурни смо да ако сте амбициозни да имате међународну каријеру и желите студирати у једном од најинтересантнијих и динамичних градова у свијету, ISC Paris - Бусинесс Сцхоол је право мјесто за вас.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati Summer courses » Pogledati Programi osnovnih studija » Pogledati MBA programi »

Kontaktirajte
Adresa
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

Paris, Île-de-France, 75017 FR