Read the Official Description

Упознајте ИСА Лилле

Ми смо француски пољопривредни факултет и биоинжињеринг који нуди додипломске студије и мастер програме са специјализираним кадрови из пољопривредних наука, прехрамбене науке, животне средине и економије, маркетинга и менаџмента, како на француском, тако и на енглеском језику.

Цреатед ин 1963, ИСА Лилле'с цампус ис парт оф Лилле Цатхолиц Университи, тхе ларгест привате хигхер едуцатион институтион ин Франце, витх 26,000 фулл тиме студентс анд 2,500 интернатионал студентс.

ИСА Лилле је призната и акредитована од стране Комисије дес Титрес д'Ингениеур (Комитета француских инжењерских наслова) и од стране француских министарстава образовања и пољопривреде.

Поред наших академских програма и истраживачких активности, ИСА Лилле нуди консултантске активности и домаћим компанијама, као и глобалним лидерима у пољима пољопривреде, прехрамбене индустрије и животне средине у Француској и иностранству.

ИСА Лилле у бројевима

59240_Скјермбилде2017-10-26кл.21.41.25.пнг

59239_Скјермбилде2017-10-26кл.21.41.36.пнг

Наша мисија

Изградите светлију будућност у одрживом свету

Стратегијски план ИСА Лилле има за циљ подстицање предузетништва кроз образовање, иновације, истраживање и интернационализацију.

Педагогија

Наши академски програми се заснивају на стицању солидних научних и техничких вештина као и личног развоја. Научни курсеви, индивидуално менторство, професионално урањање током нашег програма помажу нашем студенту да изгради сопствени пут, задржавајући реалност корпоративног света и друштва у перспективи.

Истраживање и консалтинг

Све наше истраживачке јединице припадају већим регионалним, националним и међународним истраживачким мрежама: универзитетима, институтима и одељењима за истраживање и развој наших пословних партнера. Ова развијајућа сарадња доприноси гарантовању академске изврсности образовања наших ученика и унапређења иновација у нашим подручјима истраживања.

Међународни

Не постоји глобално образовање без међународне изложености. Интернационализација је у центру мисија ИСА Лилле: у нашим програмима, кроз студенте и професорску мобилност, кроз наше академско и професионално партнерство и још много тога.

Међународна партнерства

Поред тога што је део многих националних и међународних академских мрежа, ИСА Лилле је такође имала више од 160 међународних партнерстава са универзитетима у пољопривреди и животним наукама широм свијета.

Наши академски партнери

59242_Скјермбилде2017-10-26кл.21.45.18.пнг

Programs taught in:
енглески језик
француски

Ova škola takođe nudi:

MSc

ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

ИСА Лилле нуди магистра наука и инжињерства са главним научним радом на тему "Одржавање животне средине" (СМАП). Програм СМаП, предавач на енглеском или француском језику ... [+]

Енвиронментал Сциенце

ИСА Лилле нуди магистра наука и инжињерства са главним научним радом на тему "Одржавање животне средине" (СМАП). Програм СМаП, предавач на енглеском или француском језику, заснован је на међународно познатим експертизама које је ИСА Лилле стекао у управљању загађеним локалитетима.

Током последњих 15 година, ИСА Лилле је изградила своју стручност у:

примењени предмети за санацију земљишта, управљање отпадом, урбанистичко планирањеистраживачке активности на пољу загађења земљишта и ремедијације (ЛГЦГЕ Натионал Лаб)међународна мрежа партнерских универзитетаиндустријска партнерства... [-]
Француска Lille
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Мајстор за науку и инжењерство, мајор из области пољопривреде Пољопривредни научни универзитет има за циљ да испуни тренутне и будуће потребе компанија, јавних власти и и ... [+]

Магистар наука и инжењерство, мајор у пољопривреди

Циљ Пољопривредних наука је да задовољи тренутне и будуће потребе компанија, јавних власти и истраживачких лабораторија кроз обуку будућих менаџера и научника који имају француску и европску експертизу у областима:

сточарство, храну и производњу моделирање, заштиту и управљање системским системима паметна пољопривреда и нове технологије у пољопривреди Циљеви курса ... [-]
Француска Lille
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

ИСА Лилле нуди магистра наука и инжињеринга, главног у области прехрамбене науке, на енглеском или француском језику, у Одрживом менаџменту производње хране, квалитета, б ... [+]

Магистар наука и инжењерство,Мајор из прехрамбене науке

ИСА Лилле нуди вештину научних наука о науци, на енглеском или француском језику, у Одрживом менаџменту производње хране, квалитета, безбедности и индустријског окружења.

Циљ овог програма је да се обуче будући менаџери прехрамбене индустрије како би се могли бавити утицајима овог сектора на животну средину у контексту глобализације.... [-]

Француска Lille
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Наш мајстор науке и инжењерства, главни економиста у области пољопривредне економије, маркетинга и менаџмента, обучава ИСА дипломате са вјештинама неопходним за разумијев ... [+]

Магистар наука и инжењерство, Мајор у пољопривредној економији, маркетингу и менаџменту

Наш програм пољопривредне економије, маркетинга и менаџмента обучава ИСА дипломате са вештинама потребним за разумевање и биолошких основа и економских импликација пољопривреде и биоинжињеринга. Овај програм се базира на експертизи коју је ИСА Лилле стекла у иновацијама и развоју пословања, финансијама и извозу, индустријском маркетингу и трговини пољопривредом и биоинжењерингу.... [-]

Француска Lille
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Welcome to ISA Lille!