Pročitajte zvanični opis

Интегрисање институције чланице ИОНИС Едуцатион Гроуп је да се придружи прву групу приватног високог образовања у Француској.

То је предност која превазилази структурних стварности, то је стање ума заједничког око заједничке визије и снажним вредностима:

Значај дат људских и аквизиције пракси, не само у асимилацији знања, јер школа је такође место да консолидује своју личност. Најважнији нагласак стављен на учење измене у анализи промена овладати новим ситуацијама. Стални отварање на Интернатионал, пословних динамика, иновативност и креативност, смисао иницијативе и предузетништва.

ИОНИС Група је оличење тренутне учење, јер слуша светове и трансформације које је окружују. Боље разумеју породице, студенте, младе и бољу интеграцију развој у нашим друштвима, појављује се као дужност ИОНИС Едуцатион Гроуп мора да оствари да остану и даље релевантан и ефикасан.

Један мрежа

Створена пре 35 година Марц Селлам, ИОНИС Едуцатион Гроуп је сада највећа група приватног високог образовања у Француској. Двадесет школе и ентитети * окупљају у 12 градова у Француској преко 23.500 пословних студената, маркетинга и комуникација, управљање, ИТ, Аеронаутицс, енергије, транспорта, биологије и стварања ...

Група је дао ИОНИС има за циљ да обучи нове обавештајне за предузећа. Јак отварање на Интернатионал, висок осетљивост на иновације и предузетништво, прави "култура прилагодљивости и промене", то су главне вриједности учио будућим дипломцима школама групе . Они ће на тај начин постати кључни играчи у привреди сутра, спајање алумни мрежа наших институција, који заједно прелазе 65.000 чланова.

Синергија између школа је појачана распоређивање дигиталне мреже од оптичких влакана, јединствен у високом образовању у Француској: ИОНИС дигитални систем (интернет 1.5Гбпс, 1Гбпс влакна линк између локација).

Велики осетљивост на иновативности, склоност за предузетништво, прави "култура прилагодљивости и промене" су основне вредности уче да будуће дипломце школа ИОНИС Едуцатион Гроуп, онима који ће постати кључни играчи у привреди и свет сутрашњице.

То су стубови његовог позива формира нову обавештајне службе за предузећа.

Чињенице и бројке

1 дигитални кампус у Француској посвећен ИКТ и интернета. Скоро 6.000 студената. Сајт отворен 7/7, 24х / 24 да помогну студентима живе своје пројекте у свом ритму. Један кластер окупља школа инжењеринга и дигиталне стручности, истраживачке лабораторије, инкубатора и почеци. 4 школе: ЕПИТА, Епитецх, веб @ ЦАДЕМИЕ, Ионис Сцхоол оф Тецхнологи & Манагемент мелтиНетворк, старт-уп чији је оснивач Алекандер Малсх (Епитецх Промо 2009), потпредседник дигиталне Националног савета. Инкубатори: Цреативе Валлеи, партнерство и Епитецх Пусх'Пулл и СтартУп42 ЕПИТА од стране старт-уп акцелератора. Десет примењује истраживачке лабораторије и фундаментална у свим областима дигиталне и рачунара. Преко 60 студентска удружења укључена у многим областима: спортови, игре, јапанске анимације, културе, истраживања, предузетништва, роботике, фото, видео ... Јединствена опрема у Француској ИОНИС Дигитални систем: 1Гбпс власник влакана са 1,5 Гбпс протока који повезује 12 градова у Француској, где ИОНИС Образовање Група послује.

Programi se održavaju na:
француски

IONISx : la formation professionnelle 100% en ligne

Location address
France Online, FR