Read the Official Description

ИНСЕЕЦ Шамбери кампус

Од свог оснивања 1968. године, ИНСЕЕЦ Шамбери Бусинесс Сцхоол

  • Дипломских и постдипломских програма на ИНСЕЕЦ Шамбери Бусинесс Сцхоол, ЕГЦ Савоие и на ЦЕСНИ (пословне студије Центар за међународном нивоу спортиста)
  • Скраћено радно време програми у образовни центар континуирана

ИНСЕЕЦ Шамбери, део националне мреже дипломски пословних школа у Француској, је сертификован од стране Министарства просвете да одобри дипломирани диплому у пословању.

Путем селективног националног пријемном испиту, ИНСЕЕЦ Шамбери пословна школа регрутује студенте који су завршили средњу сколу, плус најмање двије године високог образовања.

ИНСЕЕЦ Шамбери Пословна школа је једна од 34 чланица Агера (асоцијације институција високог образовања у Рона-Алпи регион), удружење признат као важног представника регионалних и националних јавних институција. ИНСЕЕЦ Шамбери Пословна школа учествује у раду многих Агера одбора, посебно комисије о међународним односима. (ввв.агера.ассо.фр).

ИНСЕЕЦ Шамбери Пословна школа гарантује квалитетно образовање засновано на својој пракси активног истраживања која нам омогућава да:

  • Стално побољшање академски квалитет наших програма кроз квалификације нашег наставног кадра
  • Развити слику Шамбери Бусинесс Сцхоол Гроуп, посебно у иностранству
  • Допринос унапређењу управљања Сциенце Ресеарцх
  • Хелп компаније реше своје проблеме управљања.

Пошто је ефикасно управљање вештина запослених постаје све већи важно средство за предузећа и њихове конкурентности, ИНСЕЕЦ Шамбери Бусинесс Сцхоол и своје понуде програме континуиране Едукативни центар који задовољавају прецизне потребе пословне заједнице. Оне укључују:

  • Курсеви усмерени на решавању проблема
  • Персонализована образовање (у-компанија и мешовита група курсеви, менторство)
  • Многи програми који воде до дипломе и сертификате на располагању људима

Током своје каријере (укључујући Програма управљања и ИНСЕЕЦ Шамбери Бусинесс Сцхоол наставног плана и програма као хонорарни наравно).

Програм у Интернатионал Бусинесс Манагемент помаже студентима да добију добро разумевање тржишном окружењу страног и технике међународног пословања. То проширује своју перспективу и способност да разумеју различите изазове међународног пословања, како би их ефикасно суочи.

Фокусирана на анализу специфичних тржишта, односно Америке, Европе, јапански, кинески, Централне и Источне Европе и Африке, овај програм учи како да управљају и трговине у међународном окружењу у различитим областима (политичких, правних, финансијских и културних). Специјализовани курсеви и детаљна анализа студија случаја такође омогућити студентима да развију области пословања знање и покривају све предмете у вези са међународном трговином, финансирање спољне трговине, увоз-извоз законодавства, царинског законодавства и међународног маркетинга.

Као свет постаје глобално тржиште, потреба за међународну трговину надлежности у оквиру малих и средњих предузећа никада није било хитније. Могућности запошљавања затим у распону од постану међународне предузетнике у области увоза и извоза или трговинске истраживачи и зашто не инострана пословна програмерима. Ту су и међународне могућности за каријеру у области маркетинга, продаје, набавке, дистрибуције робе, трговине консалтинг или као менаџера страних пројекта. Постоје могућности у међународним институцијама као што су СТО, ОЕЦД и АПЕЦ. Мисија ИНСЕЕЦ Шамбери, који се налази на изузетној окружењу у Савоја између језера и планине, је да задовољи растуће очекивања и студентима и компанијама. Кроз иновативних програма и факултета размене, желимо да омогућимо нашим студентима стално све атрактивној образовног искуства.

Стално унапређење наших академских одељења је резултат активног истраживања, укључујући допринос унапређењу управљања научним истраживањима и менаџерских проблема решења и високо квалификованог наставног особља. Студенти могу да бирају основних и постдипломских програма у менаџмент и бизнис-оријентисаних дисциплина. Студенти такође стичу драгоцено знање и вештине кроз глобалне менаџерске стажирање, међународних искустава и студијских периода са универзитетима широм света.

Од свог оснивања 1968. године, ИНСЕЕЦ Шамбери, Градуате Сцхоол оф Бусинесс је стално прилагодила економије у настајању да понуди широку и разноврсну наставни план и програм је и данас. Студенти могу да бирају основних и постдипломских програма у менаџмент и бизнис-оријентисаних дисциплина. Наша школа је такође дом пословни центар за спортисте Међународни нивоу и Центар за образовање Извршног.

Међународна димензија је неспорно и обухвата радно искуство у иностранству, академске размене са нашим 75 универзитетских партнера, 30 међународних двоструких опција степени, 120 страних студената годишње, ЕЦТС и Северне Америке кредитног система и сарадње у истраживању и настави експертизе са страним партнерима.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

INSEEC Chambéry campus

Мисија ИНСЕЕЦ Шамбери кампуса (Градуате Сцхоол оф Бусинесс) је да задовољи растуће потребе и за студенте и компаније за глобалне менаџерске способности. Кроз иновативне и ... [+]

Мастер оф Сциенце Интернатионал Манагемент је три периода наравно са 385 сати обуке лицем у лице, што је 60 бодова или 26 америчких кредита а.

Настава се одвија на енглеском језику.

Овај курс има за циљ да пружи студентима са међународним знања и вештина неопходних за ефикасно раде у глобално окружење са фокусом на:

Међународна трговина, Стратегијски менаџмент и логистика, као и детаљна сазнања о рачуноводству и маркетинга Људски ресурси Вештине да развију личне и практичне вештине потребне за рад у професионалном радном окружењу: управљање мултикултуралности тимове на различитим локацијама користе ефикасне способности доношења одлука. КАРИЈЕРА МОГУЋНОСТИ ... [-]
Француска Chambéry Швајцарска Geneva
October 2019
Redovne studije
2 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
INSEEC Chambéry campus

МБА / МСц. у међународном пословном менаџменту М2 је трогодишњи курс са 348 сати лицем у лице који вриједи 60 ЕЦТС или 26 америчких бодова. Све наставе се предају на енгл ... [+]

МСц. / МБА Интернатионал Бусинесс Манагемент је трогодишњи курс са 348 сати лицем у лице који вреди 60 ЕЦТС или 26 УС кредита.

Све наставе се предају на енглеском језику.

Овај курс има за циљ да међународним студентима обезбеди знање и вјештине неопходне за ефикасно функционисање у глобалном окружењу које се фокусира на:

Међународна трговина, стратешки менаџмент и логистика, као и детаљно познавање рачуноводства и маркетинга.Вештине људских ресурса развијају личне и практичне вештине неопходне за рад у професионалном радном окружењу: управљање мултикултуралним тимовима на различитим сајтовима користећи ефикасне способности доношења одлука.ЦАРЕЕР ПРИЛОЗНОСТИ... [-]
Француска Chambéry Швајцарска Geneva
October 2019
Redovne studije
2 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Master

INSEEC Chambéry campus

МБА / МСц. Маркетинг ... [+]

МСц. / МБА маркетинг

Све наставе се предају на енглеском језику.

Овај курс има за циљ да међународним студентима обезбеди знање и вјештине неопходне за ефикасно функционисање у глобалном окружењу које се фокусира на:

Менаџмент бренда, дигитална стратегија и водеће стратегије пословања и предузећа, као и детаљно познавање менаџмента и маркетинга.Мобилне вештине маркетинга развијају практичне вештине неопходне за рад у професионалном радном окружењу: управљање мултикултуралним тимовима на различитим локацијама користећи ефективне могућности одлучивања. Управљање заједницом, уређивачка стратегија.ЦАРЕЕР ПРИЛОЗНОСТИ... [-]
Француска Chambéry
October 2019
Redovne studije
2 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
INSEEC Chambéry campus

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод ... [+]

МБА / МСц. у Лукури Бранд Манагемент, Фоод

Све наставе се предају на енглеском језику.

Програм нуди мултидисциплинарни приступ: солидно пословно, стратешко, маркетиншко и комуникацијско знање комбиновано са излагањем практичној страни захваљујући доприносу активних професионалаца и посјетама на терену.

Обезбеђује неопходно знање и стручност за улазак у индустрију луксузних услуга кроз мешавину академских стубова и практичних курсева на различитим сегментима индустрије.... [-]

Француска Chambéry
October 2019
Redovne studije
2 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
12, Avenue du Lac d’Annecy,
Savoie Technolac
LE BOURGET DU LAC CEDEX

Chambéry, Auvergne-Rhône-Alpes, 73381 FR
Location address
CREA Genève
BAT 43 L | 43, route des Acacias
1227 Genève - Acacias

Geneva, Geneva, CH