Read the Official Description

О ИНСА Тоулоусе

Са 14.000 дипломаца присутних у свим привредним секторима, "Институт Националне десијске науке Аппликуеес" из Тулуза, међународне, плуридисциплинарне, државне школе за инжењерство, призната је за изврсност свог петогодишњег образовања који привлачи студенте високог школског нивоа и који добили су одличне резултате на Баццалауреату.

10 кључних тачака ИНСА

Стручни курсеви, познати и познати:

 • Успостављена мрежа дипломираних студената широм свијета. Сваке године више од 10% дипломираних инжењера из Француске дипломира из ИНСА Групе.

Интернатионал, главни фокус:

 • Међународни програми, мултикултурални кампуси, двоструке дипломе, Више од 3.600 међународних студената и преко 1.100 међународних споразума, итд.

Истраживање, врхунски:

 • Преко 50 истраживачких јединица. Научни и технолошки развој за примену у пословању и индустрији.

Вредности, уједињавање:

 • Засноване на једнакости, разноврсности, инклузивности и изврсности, развијају социјално осјетљиве инжењере.

Настава, другачије:

 • Разноврсност, предузетништво ... Висок ниво инжењера са отвореним умовима, одличном културом и укусом за спорт.

Могућности за студије, иновативне:

 • Индивидуално прилагођене, персонализоване смернице и тематске курсеве ... Иновативни и "а ла царте" пројекти.

Ученици високог успеха:

 • Пријем је отворен за све нивое степена, на основу академског записа, оцена и мотивације.

Пословни партнери:

 • Стажирање, гостујући предавачи, истраживачки уговори, посао-датинг, експертиза итд.

Изгледи за посао, изузетни:

 • 1,5 месеца да нађете први посао.

Кампови, живахни:

 • Спорт, култура, уметност, клубови итд.

Образовање подржано истраживањем на највишем нивоу

ИНСА-Тоулоусе пружа низ од 8 инжењерских специјализација , укључујући рачунарске науке, грађевинарство, математичко инжењерство и биохемијски инжењеринг. Његове курсеве, повезане са најновијим научним напретком, подржава активност водећих истраживачких лабораторија , подржаних од стране великих индустријских група, на примјер у областима нових материјала за аеронаутику, технике заштите животне средине и нано-објеката.

Иновативна педагогија за дугорочно учење

Током читавог курса, ученици се суочавају са конкретним, сложеним пројектима и проблемима на којима раде у групама, уз помоћ наставника на захтев. Без питања, без предавања и сл. Је принцип који стоји иза овог приступа активног учења, који експериментишу реномирани универзитети у Америци и Сјеверној Европи, а сада се залаже за УНЕСЦО.

Инжењери отворени за свијет

Међународна димензија је приоритет ИНСА од када је отворена, а међународне секције постепено су успостављене. У кампусу, један од пет студената је међународни студент.

ИНСА поздравља студенте са широким спектром профила: студенти са технолошким "Баццалауреат" , студенти који се опредељују за заједнички образовни период, алтернативни период академске студије и индустријског искуства и студенти континуираног образовања.

Отвореност за свет такође подразумијева посвећеност ученику заједници која је високо вреднована и даје ЕЦТС кредите као дио курса.

Неке фигуре

 • Стварање: 1963
 • 450 дипломираних инжењерских дипломаца сваке године и око 2.900 студената уписаних
 • 70% студената у смјештају у кампусу
 • Преко 450 стално запослених
 • Алумни мрежа од више од 15.000 инжењера (83.000 са ИНСА групом).
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

INSA Toulouse

Циљ овог једногодишњег Адванцед Мастер курса је понудити предавања на енглеском језику која се баве генеричким аспектима управљања сигурношћу и њиховом примјеном на разли ... [+]

Циљ овог једногодишњег Адванцед Мастер курса је понудити предавања на енглеском језику која се баве генеричким аспектима управљања сигурношћу и њиховом примјеном на различитим доменима инжињера.

Први семестар садржи 2 делаДео А се односи на генеричко знање, укључујући концепте ризика, идентификацију ризика, анализу, евалуацију и третман, комуникацију и консултације, систем управљања сигурношћу, правне и људске факторе у управљању ризицима (20 ЕЦТС кредита).Део Б се бави питањима примене: безбедност процеса, токсиколошки ризици за људско здравље, ризици за животну средину везани за токсичне производе, природни и технолошки ризици за изградњу, поузданост рачунарских система, ризици везани за зрачење, сигурност електричних система. Овај други део не захтијева дубоко знање о сваком домену, јер ће бити увод у корисне вјештине. Велики део предавања пружају професионалци (25 ЕЦТС).Други семестар посвећен је стажирању у фирмама (30 ЕЦТС)... [-]
Француска Toulouse
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
135 Avenue de Rangueil
31077 Toulouse, Occitanie, Француска