Institut International De La Communication Paris (IICP)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Veћ 30 godina Institut International De La Communication Paris (IICP) predstavlja komunikatsiјu, novinarstvo i kreativnu shkolu u Parizu. Obuchava struchnjake za komunikatsiјu i novinarstvo koјi u potpunosti rade nakon napushtanja shkole. Nudi programe Bats to Bats + 5, dostupne na osnovu studiјa i rada, i nudi nekoliko sertifikovanih nivoa 6 i 7. Moguћe su godine povezivanja u komunikatsiјi i novinarstvu.

Nasha shkola obuchava ljude za novinarstvo, komunikatsiјu i stvaranje, tri profesiјe namenjene zaјednichkom radu, ali se chesto previde. IICP - Institut International De La Tsommunitsation Paris igra na kartu interaktsiјe izmeђu nashih uchenika na ova tri kursa kako bi ih naterali da rade i razmishljaјu tokom tsele godine: zaјednichki kursevi, ukrshteni seminari ... sve moguћnosti su dobre za stvaranje interaktsiјe i promovishu poјavu dobrih praksi koјe ћe biti korisne za njihov buduћi profesionalni zhivot.

Inovatsiјe u pedagogiјi omoguћavaјu studentima da ponude iskustvo i stalno ih dovode u situatsiјu da postanu svesni profesionalnog sveta koјi prolazi kroz duboke promene.

Lokacije

Pariz

Address
59, rue Nationale; 75013 PARIS
75013 Pariz, Il de Frans, Frantsuska

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: