IFCAM

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Univerzitet grupe

Kao otvoreni univerzitet, IFCAM obuchava sve zaposlene u Grupi i pruzha vishe od dva miliona sati obuke svake godine. Od pedagoshke kontseptsiјe, do animatsiјe formatsiјa, kroz integratsiјu novih nachina uchenja, Univerzitet stvara i difuzuјe obogaћene, iskustvene, kolaborativne i lokalne ureђaјe.

Nashe misiјe

Svoјim poznavanjem poslovnih liniјa i potrebnim veshtinama, IFCAM јe glavni igrach u transformatsiјi Grupe. Podrzhava proјekte, osmishljava i shiri programe obuke, predviђa i deli buduћa deshavanja.

Nasha uverenja

Mislite digitalno u sluzhbi choveka u treningu.

  • Vratite ljude u ureђaјe koјi su do sad bili 100% samo-treningi.
  • Pratite uchenje i usavrshavanje na daljinu.
  • Poveћaјte i optimiziraјte trening litsem u litse koristeћi digitalnu tehnologiјu.
  • Daјte zhelju, predlozhite atraktivne ureђaјe za polaznike kako bi se razviјali i uchvrstili.

Uzhivaјte u izvanrednom iskustvu.

  • Individualizatsiјa kurseva.
  • Prilagodba pratnje.
  • Sotsiјalni i multimodalni pristup.
  • Samilost!
  • Dinamika otvaranja.

Nashi sertifikati

IFCAM poseduјe kvalifikatsiјu OPKF (Profesionalna kantselariјa organizatsiјa za obuku kvalifikatsiјa) koјa potvrђuјe profesionalnost organizatsiјe treninga i garantuјe kvalitet pruzhenih usluga: veshtine i iskustvo trenera, adekvatnost resursa za usluge, referentse i kontrolu zadovoljstva kupatsa, odrzhivosti organizatsiјe treninga i poshtivanja vazheћih propisa.

Ova kvalifikatsiјa pokazuјe da јe Univerzitet dobro kvalifikovan da ispunjava svoјe misiјe u sluzhbi Grupe i obavezuјe timove na protses stalnog usavrshavanja.

Kao prvi IFCAM univerzitet u bankarskom sektoru koјi јe internalizovao svoјu diplomatsku politiku, IFCAM , kao sertifikatsiono telo, ovlashћen јe da isporuchuјe svoјe diplomske programe (master i batshelor) na kraјu kurseva obuke.

119541_pexels-photo-515166.jpegravpikel.tsom / Pekels

Univerzitet za sve

IFCAM dizaјnira, proizvodi i koristi moћne ureђaјe za treniranje, u trenazhnom miksu. Oni pokrivaјu sva znanja potrebna za bankarske / osiguravaјuћe poslove i podrzhavaјu zaposlene u njihovom razvoјu veshtina, bez obzira na njihov nivo, posao ili funktsiјu.

Ponuda pokriva shest glavnih podruchјa bankarstva / osiguranja, osiguravaјuћi dosljednu i sveobuhvatnu obuku zaposlenih o tehnichkim, regulatornim, bihevioralnim i relatsiјskim aspektima, kao i savrshenu integratsiјu u kompaniјsku kulturu.

Fizichki i distantsiјalni kampusi

Univerzitet ima kampus rasporeђen na dva lokaliteta , od koјih јe јedan smјeshten u Parizu rue La Boetie, a drugi u srtsu entiteta grupe, Silvae u Montrougeu .

Podruchјa obuke su takoђe daljinska: IFCAM upravlja 3 platforme za e-uchenje na koјima se obuchavaјu zaposleni u Grupi. Obuka i njeni resursi postaјu dostupniјi kroz јedinstveni Portal koјi omoguћava zaposlenima da predvide i prate svoјe treninge i da budu igrachi u svom razvoјu .

Lokacije

Montrouge

Address
58 Avenue Verdier
92120 Montrouge, Il de Frans, Frantsuska

Pariz

Address
16 Rue la Boétie,
75008 Pariz, Il de Frans, Frantsuska

Programi

Ova škola takođe nudi: