ID4FOOD

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Oniris јe institutsiјa visokog obrazovanja i istrazhivanja Ministarstva hrane poljoprivredu i ribarstvo.

Ukorenjena u svoјoј teritoriјi i otvoren za evropski prostor, ona ima veoma shirok spektar tematsku ukljuchuјuћi zdravlje zhivotinja i јavno zdravlje, klinichka, biomeditsinski i biotehnologiјe za zdravlje, nauke hrane i protsesna tehnika.

Oniris ima za tsilj da budu aktivni u oblasti zdravlja zhivotinja i ljudi, doprinoseћi aktivno na kontsept "јedan meditsine, јedan zdravlja", i hranu. Da ova dva glavna tema, plus doprinos transverzalan temu o zhivotnoј sredini i odrzhivom razvoјu.

Oniris obuchava oko 1.200 uchenika, ukljuchuјuћi nudeћi odgovaraјuћe obuke: - za veterinarske struke (doktor veterine stepena). Spetsifichnost ovog treninga patologa i visokih biologa јe kombinovati veshtine stechene kroz obuku od strane klinike, narochito u okviru Evropske nivou bolnitsa, onih koјi su rezultat istrazhivanja treninga - inzhenjerska zanimanja (inzhenjering stepen) sa dva spetsiјaliteta: spetsiјalitet "hrana / hrana" spetsiјalitet "Zdravlje Biotehnologiјa".

U oba spetsiјaliteta, Oniris inzhenjering obrazovanje ima vrlo snazhno prisustvo u industriјskoј tkanine i vrlo spetsifichna sredstva profesionalizatsiјe i istrazhivanje kao tehnoloshki hale u blizini-industriјskim uslovima.

Lokacije

Nantes

Oniris – Programme id4Food

Address
Oniris – Programme id4Food
Site de la Géraudière

Rue de la Géraudière

CS 82225
 

44322 Nantes, Pais de la Loire, Frantsuska