ID4FOOD

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Онирис је институција високог образовања и истраживања Министарства хране пољопривреду и рибарство.

Укорењена у својој територији и отворен за европски простор, она има веома широк спектар тематску укључујући здравље животиња и јавно здравље, клиничка, биомедицински и биотехнологије за здравље, науке хране и процесна техника.

Онирис има за циљ да буду активни у области здравља животиња и људи, доприносећи активно на концепт "један медицине, један здравља", и храну. Да ова два главна тема, плус допринос трансверзалан тему о животној средини и одрживом развоју.

Онирис обучава око 1.200 ученика, укључујући нудећи одговарајуће обуке: - за ветеринарске струке (доктор ветерине степена). Специфичност овог тренинга патолога и високих биолога је комбиновати вештине стечене кроз обуку од стране клинике, нарочито у оквиру Европске нивоу болница, оних који су резултат истраживања тренинга - инжењерска занимања (инжењеринг степен) са два специјалитета: специјалитет "храна / храна" специјалитет "Здравље Биотехнологија".

У оба специјалитета, Онирис инжењеринг образовање има врло снажно присуство у индустријској тканине и врло специфична средства професионализације и истраживање као технолошки хале у близини-индустријским условима.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • француски

Pogledajte master programe »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Специјализована мастер колаборативни менаџмент иновација хране

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Француска Nantes

Иновација кроз сарадњу нуди нови одговор на проблеме са којима се сусрећу у реализацији иновационих стратегија [+]

Зашто магистрирао у иновације хране?

Бацкгроунд:

Иновација кроз сарадњу нуди нови одговор на проблеме са којима се сусрећу у реализацији иновационих стратегија од стране агробизниса.

У том контексту, прехрамбена индустрија треба трансдисциплинарни менаџерима обучене у отвореном и иновација кроз сарадњу и мотивима кључ да развију стратегије за испуњавање економских, социјалних и еколошких изазова свету данас и сутра.... [-]


Snimci

Id4food