IAE Pau-Bayonne

Uvod

Pročitajte zvanični opis

IAE Pau-Bayonne је Универзитетска школа менаџмента и нуди постдипломске студије менаџмента на Универзитету Пау и Паис де л'Адоур (УППА).

ИАЕ нуди 17 специјализованих програма од Бацхелор до Мастер и Пх.Д. ниво који су прилагођени потребама пословања и побољшани најновијим истраживањима у академској области управљања.

Нуди три програме рада: студијски уговор, уговор о стручном усавршавању и стажирање.

IAE Pau-Bayonne припрема своје студенте кроз своје студије на вишим позицијама у менаџменту и пословним улогама у Француској и на међународном нивоу.

Придружите се нашој IAE Pau-Bayonne : Висока школа за менаџмент!

Смештен између планина Пиренеес и баскијске обале, у срцу Еурорегион Акуитаине-Еускади и капије у Шпанију, IAE Pau-Bayonne је основан на два кампа: Пау и Баионне. Поред овог идеалног окружења за рад и слободно време, наша Универзитетска школа менаџмента пружа одличне капацитете, иновативне наставне методе, високе академске чланове факултета и широк спектар институционалних партнерстава у Француској и иностранству (45 споразума о међународној сарадњи). Одабрани студенти примају се у намјерно мале разреде. Овај избор омогућава им да искористе структуру људске скале и персонализовано праћење које тежи савршенству у настави и истраживању у менаџментским наукама.

IAE Pau-Bayonne је Универзитетска школа менаџмента, гаранта постдипломске јавне обуке за менаџмент у оквиру Универзитета Пау и Паис де л'Адоур. Наша школа нуди селективне дипломе на мастер и докторат. нивоа, прилагођених потребама компанија, и напаја се од најновијих напретака у области истраживања менаџмента. Универзитетска школа ИАЕ припрема наше студенте да интегришу послове високе позиције у различитим областима менаџмента у Француској или иностранству.


5 РЕЗИМЕ ЗА ИЗБОР ИАЕ/>

Академска изврсност

 • Престижна међународна акредитација као што су ЕКУИС, ЕПАС
 • Државне признате дипломе
 • Практично оријентисана истраживања

Истраживачки центри

 • Најсавременија истраживања и пословне теорије примењене су на изазове из стварног света
 • 32 Лабораторије за истраживање, неке од њих, акредитоване
 • Међународне истраживачке активности и пројекти

Студентске услуге

 • Француски као курс страног језика
 • Помоћ за смјештај и друге услуге студената
 • Кампови у француским градским центрима

Корпоративне везе

 • Програми намењени предузећима за предузећа
 • Одлична стопа запошљавања
 • Затвори везе са компанијама

Међународни идентитет

 • Присутни на главним међународним конференцијама о образовању: АПАИЕ, ЕАИЕ, НАФСА
 • Више од 50 додипломских и дипломских програма предаје на енглеском језику
 • Активна мрежа 1000 највиших међународних партнера
 • Подручја сарадње: мобилност студената и факултета, програми двоструке дипломе, кратки програми, оффсхоре програми итд.
Ova škola nudi programe:
 • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati Summer courses »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Магистар генералног менаџмента

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Француска Bayonne

Каријере се мењају да постану флуидније засноване на акумулацији вјештина и знања и на интеграцији личног и професионалног живота. Многе организације и даље се труде да пронађу менаџере који су ефикасни и уклопљени у све више глобалне економије. Од руководилаца се тражи да се понашају чисто, да буду отворени за промјену у кратком року, да континуирано ризикују, да постану све мање зависни од прописа и формалних процедура. Овај ИАЕ мастер у општем менаџменту је дизајниран као општа менаџерска квалификација за талентоване појединце који желе да даље развијају своје пословне и стратешке лидерске вештине. [+]

Дипломата Француске - Свеуче предаје на енглеском језикуНагласак на међународном и општем пословном менаџментуНе више од 30 ученика по групиПрограм високог квалитетаиновативне методе наставеИнтеркултуралне групне пројекте, симулација пословних игараУрадите узбудљивог мајстора у Француској и изазовите себе/>

Каријере се мењају да постану флуидније засноване на акумулацији вјештина и знања и на интеграцији личног и професионалног живота. Многе организације и даље се труде да пронађу менаџере који су ефикасни и уклопљени у све више глобалне економије./>... [-]


Snimci

IAE FRANCE

C'est ça l'IAE !