Horizons University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Хоризонти Универзитет доноси на високом нивоу степени од Бацхелорс до доктората. Хоризонти Универзитет је регистрован у: • Француско министарство просвете (број 0451674А) • Регионална Одељење за Париз стручно усавршавање контрола (број 11752996775) И да ли је члан: • ЕЦБЕ - Европски савет за пословну едукацију акредитацију (хттп://ввв.ецбе.еу/) • Савет АЦБСП- Акредитација пословне школе и програма • Акредитација сервис АСИЦ- за међународну школама, факултетима и универзитетима • ЕАДЛ- Европска асоцијација за учење на даљину

O nama Наша јединствена методологија ће вам омогућити да изгради практичне вештине потребне да дођете студирати на универзитету или пратите наш студијског програма онлине! Можете зарадити степен вам је потребан сопственим темпом са високо квалификованог међународног факултета. Селф-пацед и инструктор предводи класе који користе "руке на" и Цуттинг Едге метходологи- наши програми ће вам дати вештине потребне да се постигне своје личне и професионалне циљеве. Наша мисија је да обезбеди образовни искуство које одговара потребама наших ученика у било ком делу света и да допринесе њиховом личном и професионалном испуњења. Ми пружамо програме који су флексибилни у времену, које узимају у обзир искуство те особе и да су приступачне. Специјализовани смо у далекој образовању, али такође нудимо програме на-кампусу. Кампус Студија Наши програми на-кампусу вам омогућити да комуницирају са факултета и осталим ученицима током периода пребивалишту и заврше свој посао на мрежи. То је још један флексибилно решење које ће свакако побољшати свој професионални живот. У продаји Студија Наши онлине програме омогућити да раде на сопственим темпом док држиш свој посао и своје активности. Можете наставити квалитетно образовање без напуштања куће. Ова опција је такође јефтинији и доступан у било којој земљи у свету у којој живите.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati Online MA » Pogledati BBA programi » Pogledati MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja » Pogledati DBA » Pogledati PhD »

Kontaktirajte

Horizons University

Adresa Horizons University, 5 rue Conté Paris
75003 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt http://www.huparis.eu/brochures
Telefon +33 1 42 71 5780