Read the Official Description

Упомоћ има богато искуство од преко једног века и велике мреже бивших студената; факултет изузетног квалитета се састоји од правника, економиста, географа, демографи и познатих личности из академске, дипломатске, војне. Поред тога, мрежа међународних партнера омогућава студентима да предузме дио својих студија у неком страном универзитету.

Ужива привилегован подешавање са модеран кампус у срцу Париза, нуди студентима место за рад.

интегрисати УпомоћДа ли је у једном стане у причу, учествују у образовном пројекту и узбудљивом истраживања, а пре свега за изградњу професионалну будућност.

Интегрисање школа Помози је у исто време да буде део приче и учествују у пројекту

Упомоћ је независна школа, институција слободног закона високог образовања 1875 и регулисан 1901 адвокатског друштва.

Креирано 1899., има богато искуство, и интелектуални и образовни, за више од једног века

На раскрсници неколико дисциплина, студијских међународним односима и политичким захтевима да знају све одједном историје, права, политичких и друштвених наука, економије ... На тој основи, за више од једног века водећи стручњаци у свакој од ових дисциплина, али и актери политичке и међународне свету, одлучили су да раде заједно да пренесу своје знање и своју стручност да понуди јединствену обуку за студенте страствене политичке и међународним питањима.

Факултета изузетног квалитета

Од свог оснивања, Факултет се састоји од академске активности или емеритус, историчари, правници, политиколози, економиста, географа, демографа, књижевних, али и познатих личности из дипломатског, политичког, војног.

Важан Међународна мрежа

Мрежа међународних партнера, у сталној еволуцији, омогућава студентима да предузме дио својих студија у неком страном универзитету. студенти сваке године одем на један семестар у великим страним јавним универзитетима у Великој Британији, Русији, Италији, Шпанији, Турској ...

Школски по мери човека

Студентске групе не прелазе четрдесет ученика; језика класе заједно студената свих промоција; Наставници су ту, отворена питања: Упомоћ није само школа, то је место окупљања, место пројекта, где је често класе су створене у примјени студентског где се листа партнерства потписан јер студент би оставио за нову дестинацију, где, пред горуће питање, једна посебна конференција је организована тако да можемо информисати, тако да можемо разумети ...

povlašćeni

Упомоћ ужива привилеговани подешавање, у самом Паризу, у модерним и пространим просторијама, нуди студентима одлично место за рад са кафетерија, библиотека, радна соба.

Programs taught in:
француски
Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree: