Read the Official Description

Ферриерес Школу француског Екцелленце

Избор за студирање на Ферриерес школи је покренуо каријеру у сектору у сталном порасту и који нуди безброј могућности професионалне широм света. Само 15,5 миља далеко од срца града светла Париза, подједнако у близини и Париза 'великим међународним аеродромима (Орли и Роисси Цхарлес де Гаулле), Ферриерес је лако доступна од центра Париза од стране јавног превоза. У Ферриерес, верујемо да успех долази из чврстог теоријску и практичну обуку у комбинацији са личном развоју.

Циљеви Ферриерес "су да развију лидере изврсности који су компетентни, свестран и способан да држи руководеће позиције и дефинисање будуће потребе индустрије.

Како би се осигурало да су вештине и стручност учио задовољавају тренутне и будуће потребе Хоспиталити, гастрономија и Лукури индустрије, развили смо програм са уској сарадњи наших престижних партнерских компанија, као и савјетника из најбољих пословних школа.

Мулти-ИНДУСТРИЈА ПРИСТУП:

Вођени су основне вредности традиције и иновације, понизности, рада и отвореног визије, мисија Ферриерес је трострука:

Образује будуће стручњаке из целог света, кроз низ програма, који мери захтеви индустрије у гастрономији, хотелијерству и посебно: Дипломирани, мр и кулинарства квалификационих програма Допринесе усавршавању знања и праксе током три димензије: Храна културе, управљање Хоспиталити, луксуза и догађаја планннг. Ојачати утицај и атрактивности Француске у овим областима изврсности.

ФЕРРИЕРЕС ХИГХ-ЕНД ЕКОСИСТЕМОМ:

Тхе Ферриерес 'свеобухватна екосистем пружа студентима са изузетним професионалним искуством и одмах суочава их са "Екцелленце" захваљујући низу од неколико ресторана, угоститеља и 4 * хотел. Те институције, које нису апликација, али професионалне јединице, управља тим искусних угоститељских радника и привредника, неки од њих добитника «Меиллеур Оувриер де Франце» награду. Они нуде врхунску кухињу и светске класе услуга за захтевну клијентелу.

Као њихови капацитети повећавају, студенти су постепено примљен у различитим позицијама у кухињама, трпезарија, куповине, одељења соммелиер, бар, фронт-оффице, гост односе, административних, продајних, бронирование, одржавање, маркетинг, финансија, Е-маркетинг и планирања догађаја. Ово практично искуство испуњава академског образовања.

Programs taught in:
енглески језик
француски

Ova škola takođe nudi:

MSc

Ferrieres Paris

Мр 2 Програм ФЕРРИЕРЕС "се фокусира на диференцијацију и стручности, са 5 специализације, укључујући мр хотелијерски менаџмент. ... [+]

Ферриерес Школа је мр, у потпуности на енглеском језику, задовољава садашње и будуће потребе угоститељства, гастрономије и Лукури индустрије. Мр Ферриерес има за циљ да припреми садашњих или будућих стручњака за руководеће позиције у области међународног управљања Хоспиталити.

Мр Ферриерес је с пуним радним временом курса Е учио у периоду од 2 године подељена између курсеве, дисертације и стажирање.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom