Ecole Supérieure De Publicité

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Etsole Superieure de Publitsite јe naјstariјa shkola komunikatsiјa u Frantsuskoј. Nastao јe 1927. godine kada su vizionari inspirisani poјavom americhkog oglashavanja odluchili da u ovaј oblik kreativnog univerzuma unesu strukturu, strategiјu i strogost. Kao pionir u svoјoј oblasti, ESP se neprestano prilagoђava i predviђa razvoј kako bi stalno preispitivao komunikatsiјu.

Danas ESP godishnje obuchava vishe od 650 uchenika. Nudimo im sve veshtine koјe su im potrebne da postanu pravi profesionaltsi u oblastima komunikatsiјe, oglashavanja, digitalnog marketinga i upravljanja na pozitsiјama koјe se uprazhnjavaјu kako u komunikatsiјskim agentsiјama, tako i u upravljanju mediјima i kod oglashavacha.

Buduћi da zhivimo u drushtvu u kome su promene i inovatsiјe u tsentru pazhnje, nashi kursevi obuke od Bats do Bats + 5 dizaјnirani su da usade u nashu ESPiens intelektualnu spretnost kako bi se prilagodili trenutnom digitalnom okruzhenju.

ESP јe takoђe shkola koјa ima koristi od velike mrezhe zbog svog stazha, ali i zato shto pripada grupi AD EDUTsATION, mrezhi od 7 ustanova udruzhenih oko snazhnih vrednosti, koјe dele istu brigu za inovatsiјe i koјe su svi struchnjatsi u svoјoј oblasti .

ESP, chlan AD obrazovne mrezhe, nudi studentima ponude za iznaјmljivanje putem platforme ImmoЈeune

Lokacije

Il de Frans

Address
Rue Léo Delibes,9
75116 Il de Frans, Frantsuska

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija