Pročitajte zvanični opis

ESRA је школа француског филма, основана 1972. године, једина приватна школа која је француска влада имала право да издаје и испоручује државну диплому (француски бацхелор). ESRA миксује теоријске и практичне инструкције једнако у програму који је доказао своју ефикасност током свих година. 6000 алумни сада раде на пољу Цинема и Телевизија. Од 2007. године, ESRA нуди својим дипломцима опциону четврту годину студија у Њујорку, током којег узимају 12-недељни програм и снимају кратки филм, у сарадњи са партнерском школом у Нев Иорку. Наши летњи програми нуде квалифицираним студентима широм света могућност да се ангажују у изазовном академском раду у друштву вршњака који деле своје изузетне способности и љубав према учењу. Сви факултети у ESRA су признати наставници и професионални радници. Наш фокус је на ригорозним академским и учењима, али и на друштвеном искуству који је резултат успостављања заједничких студената.

ESRA : Под-дипломска школа за аудио-визуелно стварање

Трогодишњи програм у биоскопу и аудиовизуелном програму: Дирекција за филм, режија за ТВ, режија за ТВ серије, продукција, монтажа и слика (кинематографија).

ИСТС: Под-дипломска школа звучне технике

Трогодишњи програм за каријере у звуку: студијски звук, звук за екран, догађаји уживо и радио.

СУПИНФОГРАФИЈА: Под-дипломска школа за 3Д анимацијске филмове.

Трогодишњи програм за каријере у 3Д анимираним филмовима: Дирекција и анимација, осветљење и рендеровање и постпродукција. НЕВ ИОРК: Дипломирани студенти ESRA , ИСТС и СУП'ИНФОГРАПХ могу одабрати да прате опциону четврту годину у Њујорку. Овај програм садржи теоријске и практичне курсеве, продукције и стажирање. Такође, студенти 1. и 2. године могу да прате летњи програм у Њујорку током месеца јула месеца.

Континуирана едукација:

У Паризу, Ници, Рену и Брукеллесу, ESRA континуирано образовање нуди свим одраслима који траже промену каријере, програме од једне недеље до осам месеци у различитим областима: аудиовизуелно режирање, аудио-визуелни техничар, звучни техничар, ХД снимање, дигитална фотографија, софтвер сертификате (Аппле и авид сертификовани центар).

ESRA ЈУНИОРС

ESRA нуди уводне програме за ученике средњих школа из Француске од 5 дана до месец дана у сценарију, филмску анализу, звук, режију и монтажу. Они се одржавају у фебруару, априлу и јулу у свакој школи: Паризу, Ници, Рену, Брукеллесу и такође у Кану током Међународног филмског фестивала у мају.

ESRA ИНТЕРНАТИОНАЛ ПРОГРАМИ:

Од 2016. године ESRA Интернатионал нуди једногодишњи филмски програм за стране студенте на енглеском језику у Паризу. Такође од 2016. године ESRA Интернатионал нуди 2 до 4 недеље љетне програме за стране студенте у филму на енглеском језику у Паризу, Ници и Брукеллесу.

ESRA - ДХЕЦ: ГРАДУАТЕ ПРОГРАМИ

Од 2008, ESRA нуди два програма додипломског студија / режије и продукције / дистрибуције у Паризу.

Programi se održavaju na:
енглески језик
француски

The Sky Queen, un film de Simon MAIGNAN - ESRA New York 2015

"Bonus Malus" ISTS

"Out Of The Gnouf" SUP'INFOGRAPH

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris
Address
ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure
75015 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 44 25 25 25
ESRA Côte d'Azur
Address
ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel
06 300 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 4 92 00 00 92
ESRA Bretagne
Address
1 rue Xavier Grall
35700 Rennes, Brittany, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 2 99 36 64 64
ESRA Bruxelles
Address
ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site
1 000 Brussels, Белгија
Vebsajt
Telefon
+32 2 647 47 37