Pročitajte zvanični opis

Наша школа је покренут 1981. године од стране Привредна комора и индустрије у Тулузу, а Аппарел трговинске асоцијације. ЕСИМОДЕ нуди широк спектар курсева за модне студенте који укључује специјализоване дипломе. Они покривају модни дизајн, управљање моду, текстил технике, узорак одлука и катастрофа.

Иако Тулуз је познат као европски седишту авионске индустрије, такође има веома успешна и текстилна индустрија, историјски кључни активност у Миди-Пиренеес регион, такође је важна туристичка и пољопривредног сајт у Француској.

Тулуз дугује своју динамику младом популацијом; једна трећина од којих су старости између 18 и 29. Присуство неких 100.000 ученика чини Тоулоусе (локално познате као "Пинк Цити") другог по величини француског универзитетског града (одмах иза Париза) и признат локацији због великог броја наставних установа. Три универзитета, који обухватају 14 школа у свему, заједно са великим опсегом од како спортских и културних активности, у потпуно добродошлицу атмосферу, обезбедити репутацију Тулузов као богату града.

Град је урбано ткиво се састоји од 342 општина и конурбацију који је рангиран као 4. најважнији текстилни центар у Француској. То је најважнији производни капацитет у Француској за влачене нит и материјала, као што су вуна. У Тулузу, текстилна индустрија запошљава око 4.000 људи; или скоро 7.000, ако се укључити секторе одеће, коже и модни дизајн.

МБА МОДА ИНДУСТРИЈА Добио вишу или пословну школу, а имате страст за моду? Не тражите даље, ово Мастер оф Бусинесс Администратион је за тебе. Овај курс ће вам помоћи да развијете свој надлежност и постао оперативан у сектору. МБА припрема студенте за:

Изгради свеобухватан преглед различитих функција у модној индустрији за стварање мостова између развоја, производње, маркетинга и менаџмента. Тренирати у техникама и методама како би се управљало комплексну индустрију. Развијати дух предузетништва и иновација. Овај програм је јединствен у свом садржају образовања и промовише способност да се интегришу у модној индустрији. Научни одбор је одговоран за одобравање и праћење програма на основу потреба модној индустрији.

Ниво и услови за улазак: Одлично знање француског језика

БАЦХЕЛОР МОДНИ ДИЗАЈН СТВАРАЛАЦ За припрему ученика за каријере стварања и дизајна у модној сектора, у области стварања текстила, концепције широког спектра одевних предмета, модних додатака и екран производа. Да добију добар ниво у техничком енглеском језику, како би могли да приступе диплому у Модни дизајн (4 године високог образовања). Овај програм је фокусиран на савршено мајсторство знања и вештина повезана са начином стварања у оквиру модне сектору. Знање је ојачана захваљујући једном струцно 8 недеља у оквиру компаније.

Садржај предмета: Фундаменталне поља да савладају - креативни приступ: дравинг, техничког цртања, боје, историје уметности, мода дизајн, развој узорак, изградња колекције, стварање текстила и техничке енглеском, производња трговине. додатна знања: текстилне тканине, професионална комуникација, мода маркетинга, право и културно окружење.

Ниво и услови за улазак: Одлично знање француског језика

Цоллецтион Манагер У текстила и одеће у Мода и Луксузни индустрије, смер Фасхион Бусинесс Манагемент (Мастер нивоу)

Трајање курса: 2 године подносилац морају имати дипломирао са регионално акредитоване установе, или мора да заврши еквивалентни академски припреме утврђене одговарајућим кампуса власти.

Ниво и услови за улазак: Одлично знање француског језика Ова 2 године последипломске студије припрема за функције управљања и продаје догађаја у оквиру пословања модне индустрије. Да би се у потпуности искусе и разумеју академску наставу, сваки студент комплетне 2 рада пласмана у току трајања курса, сваки који се одвијају у току школске године и у трајању од 10 до 12 недеља.

Садржај предмета: Управљање и контрола производње, модни дизајн ДАО софтвер објекат оријентисан, модни дизајн и образац одлука, историја и култура моде, увод у обрасцу одлука, градација и индустријски монтажа одеће, текстил, влакна и тканина технологија, технички енглески, Личне вештине и лидерске праксе у оквиру професионалног окружења, Фасхион Гроуп стратегије (Закон о привредним друштвима / Финансијски менаџмент / ецономицс).

Текстила и одеће, луксуз и МОДНИ ДИЗАЈН - Мастер ниво

Трајање курса: 4 године.

Ниво и услови за улазак: Одлично знање француског језика На крају курса, млади дизајнери ће стекли вештине потребне за рад у оба француским и иностране модне куће и, где је то њихов крајњи циљ, да направе сопствену модну етикету. Садржај предмета: Креативни приступ, цртање, дизајн култура, модни дизајн, текстил стварање, инсталација производа, технички енглески, професионална комуникација, закон и животна средина, мода маркетинга.

Programi se održavaju na:
енглески језик
француски

Ova škola takođe nudi:

MA

ESIMODE

Обука Модни дизајн Творац је обезбедила преко четири године и има за циљ да припреми студенте функцијама стварања и дизајна у модној индустрији и посебно текстилни дизајн ... [+]

Универзитет диплома текстила и одеће индустрија Фасхион & Лукури - Модни дизајн Опција Бац + 4

Трајање студија: 4 године

'' На крају курса, млади дизајнери могу да интегришу модни компанију или отворите свој бренд ако желе. ''

Обука Модни дизајн Творац је обезбедила преко четири године и има за циљ да припреми студенте функцијама стварања и дизајна у модној индустрији и посебно текстилни дизајн, стварајући одећу, прибор мода и презентација производа.... [-]

Француска Toulouse
September 2019
Redovne studije
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ESIMODE

Ова 2 године последипломске студије припрема за функције управљања и продаје догађаја у оквиру пословања модне индустрије. Да би се у потпуности искусе и разумеју академс ... [+]

У текстила и одеће у Мода и Луксузни индустрије, смер Фасхион Бусинесс Манагемент (Мастер нивоу)

Трајање курса: 2 године подносилац морају имати дипломирао са регионално акредитоване установе, или мора да заврши еквивалентни академски припреме утврђене одговарајућим кампуса власти. Ниво и услови за улазак: Одлично знање француског језика Ова 2 године последипломске студије припрема за функције управљања и продаје догађаја у оквиру пословања модне индустрије. Да би се у потпуности искусе и разумеју академску наставу, сваки студент комплетне 2 рада пласмана у току трајања курса, сваки који се одвијају у току школске године и у трајању од 10 до 12 недеља. ... [-]
Француска Toulouse
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Interview d'une étudiante Esimode - Luidi Liang

Défilé ESIMODE 2015