Pročitajte zvanični opis

ЕСИГЕЛЕЦ обезбеђује обуку за инжењеринг студенте, у области телекомуникација, електронике и информационих технологија, информационих мрежа, ембеддед система, аутоматизације и роботике, електротехнике за саобраћај, мехатроника, енергије и одрживог развоја, биомедицинског инжењеринга, пословни инжењеринг и финансијски инжењеринг.

Наши програми су базирани на студенте пројектима, практичан рад у лабораторијама, курсеви за управљање пројектима, страних језика и праксу, и предлаже међународног окружења са јаким везама са индустријом, нуде студентима могућност да развију своје личне / професионалне вештине и да буду спремни да раде !

Студенти могу бити примљени после средње школе (5 година инжењеринга програма предавао на француском језику) или након припремне наставе / првостепеног програма у 2 године на универзитету (3 године инжењеринг програма учио на француском) или након дипломирао је (2 године инжењеринг Програм учи француски, или мајстора / МСц програма на енглеском језику.

Различити разлози да изаберете ЕСИГЕЛЕЦ:

Школски направљена пре више од 110 година (1901.), који је дугогодишње искуство у високом образовању, Акредитација француског одбора инжењерских диплома (ЦТИ) за његово Енгинееринг степена. Акредитација од стране француског Министарства високог образовања и истраживања за своје дипломама. Акредитација француског Конференцији топ менаџмента и инжењерски школа (ЦГЕ) за његово мр. Дипломе. Школа уз подршку Привредне коморе и индустрије Руан (ЦЦИР) и управља као непрофитно удружење од стране Савета управе, укључујући представнике: Асоцијације Алумни (СИГЕЛЕЦ), локалних јавних органа (Привредна комора Роуен, Регионални савет, Велике Руан - ЦРЕА), компаније (Аирцелле, ЕДФ, Франце Телецом, синхронијском, Тхалес Аир Системс, Валео и УИММ), и високог образовања (Универзитет у Роуен, Институт "Рудници Телеком"). Школа рангиран међу најбољим школама факултету у Француској, има инжењерски програм 5 година:

  • Рангирање 2014 "Л'Етудиант" и "Л'Екпресс":
    1. За индустрију мреже 4. за међународну Оутлоок 2 за Запошљавање у ИТ

Рангирање 2013 од «СМБГ»: 1. у електронику, електротехнику и оптике Школа условом мастер / мр. програми у потпуности на енглеском језику: Мастер у науци и технологији -Елецтрониц Ембеддед сустави- и Мастер у науци и технологији -Информатион сустави- (у партнерству са ИНСА РОУЕН у Француској), и 2 мр. програми у "Контрола и Ембеддед Инструментатион" и у "Аутомотиве Ембеддед Системс" (у партнерству са МАНИПАЛ Универзитета у Индији). Могућност да прати докторски програм на Институту за истраживање у електронским и ембеддед система (ИРСЕЕМ) Веома јака међународно окружење: више од 35% страних студената у програмима школе; 85 партнерских универзитета у 40 земаља; обавезан рок ван Француске од најмање 3 месеца за локалне студенте инжењерске програма предавао на француском, са многим избора: стажирање у предузећима, летње школе, пуне семестар или годину у партнерском универзитету у иностранству, дуплих студијске програме, ... 19 двокреветне студијски програми за студенте инжењерског програма: 3 Менаџер-Енгинеер двоструки студијски програми (у партнерству са НЕОМА БС, АУДЕНЦИА, ТЕЛЕКОМ школске управе), 3 Истраживач-енгинеер двоструко студијским програмима (у партнерству са Универзитетом у Роуен ), 13 двоструки студијски програми у иностранству (САД, Ирска, Немачка, Канада, Велика Британија, Финска, Кина). Многи студенти клубови Значајан мрежа студената у Француској и абраод (више од 9000 јер је школа настала је 1901. године). Модерна, велика и добро опремљена зграда у шумарак, уз лак приступ историјском, динамичан и живог центра града Руан и налази се само на 1 сат и по од центра града Париза.

Кључне фигуре

Више од 9000 дипломци од свог оснивања 1901. године Више од 1650 ученика Више од 35% страних студената у програмима ЕСИГЕЛЕЦ 407 академских и административних људи, укључујући 335 наставног особља (62 сталних професора, 45 гостујућих професора из партнерских универзитета у иностранству, 83. експерата из индустрије, 145 професора са универзитета или независни / Лангуаге наставника), као и 72 административне људи 5 одељења: Информационе технологије, електронике и телекомуникационе, електротехника и енергије, Ембеддед Системс и Инструментатион, Хуманитиес Лангуагес анд Манагемент Истраживачки институт за ембеддед електронских система (ИРСЕЕМ) 85 универзитетских партнерства у 40 земаља Мрежа 3000 корпоративних партнера Око 51% дипломаца нашао посао пре завршетка школовања и 95% свих ученика нашло посао за мање од 6 месеци (у 2012. години). 53% њих нашло посао у области Париза и 10% у иностранству Кампус од 12, 000 квадратних метара, који је добио награду "Аугусте Перрет" за лепу архитектуру. Додатни површине 5.000 квадратних метара посвећена истраживање, иновације и трансфер технологија (кампуса за интеграцију Ембеддед Системс - Цисе) је отворен 2012. године.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

ESIGELEC Graduate School of Engineering

Рачунарске науке, цлоуд цомпутинг, Веб девелопмент, информациони системи, пословне интелигенције, програмирање, базе података, крст-културне свести, пројеката и управљање ... [+]

Тхе Мастер Програм обухвата:

За студенте са 4 године Бацхелор диплому минимум и са специјализације у информационе технологије / Цомпутер Сциенце / Наука информације / комуникације инжењеринг и пошто је добила директан пријем у другом семестру од ЕСИГЕЛЕЦ:

Семестар 2 - Академски (на универзитету) Семестар 3 - Академик (на универзитету) Семестар 4 - Интерн (фирма / лабораторија)

За студенте са 3 године бакалавра или са 4 године Диплома другом инжењерству потока:... [-]

Француска Rouen
September 2019
Redovne studije
3 - 4 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
ESIGELEC Graduate School of Engineering

Електроника и уграђени системи, - Дизајн, развој и производњу електронских система и опреме који се користе у ваздухопловству, простора и аутомобилске индустрије, - Неко ... [+]

Структура курса

Тхе Мастер Програм обухвата: За студенте са 4 године степена минимум нежења и са специјализације у електронској / Инструменти / Електротехника / Аутоматион:

Семестар 2 - Академски (на универзитету) Семестар 3 - Академик (на универзитету) Семестар 4 - Интерн (фирма / лабораторија)

За студенте са 3 године бакалавра или са 4 године Диплома другом инжењерству потока:... [-]

Француска Rouen
September 2019
Redovne studije
3 - 4 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Presentation ESIGELEC IRSEEM

Présentation de l'IRSEEM, institut de recherche de l'ESIGELEC