ESIEA Graduate Engineering School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

ЕСИЕА, дипломирани инжењеринг школа и истраживачки центар, са кампуса у Паризу и Лавал (Француска), специјализована за Дигитал науке и технологије.

Дођите и придружите нове лица дигиталном свету у ЕСИЕА: мушкарци и жене који, сутра ће бити у стању да разумеју комплексне системе, дизајн и изградњу нових и мислим на нове примене и како да их тржишту ... Основана 1958. године, са кампуса у Паризу и Лавал (Француска), ЕСИЕА тренира ИТ инжењера специјализованих за информационе системе и Ембеддед Системс, да задовољи растућу потребу за напредне стручности у дигиталној економији. Од лек за транспорт, не заборављајући медија, финансија, енергије, слободног времена и образовања ... дигитални свет је свуда.

ЕСИЕА вас позива да истражи бројне могућности које нуди, да планирају своју будућу каријеру и да га остварити. Приступите било који сегмент ИТ!

 • Члан инжењерски школу у којој су ученици виде као појединци, где лични односи и предузетништво ствар; где можете дати своје амбиције, свој таленат и свој потенцијал на слободу док развија у Прилагодљивост, више стручне и креативне професионалце.
 • Примените своје знање од 1 године, учествујући у научним и тим пројектима изградње.
 • Помоћ поново створимо друштво кроз ваше учешће у истраживачким пројектима нашим лабораторијама.
 • Дођите и придружите заједницу тима духа радознао ентузијаста "који воле да" уче радећи "и који деле свој сан водеће иновације тамо где је најбитније.

ИТ безбедност, виртуелна реалност, уграђени системи, здравље, информациони системи, виртуелизација и цлоуд цомпутинг, банкарски информациони системи, Биг Дата, повезани објекти, мобилне апликације, и многи други.

Главна експертиза области: ИТ применити на безбедност, здравље и виртуелне реалности

експертиза ЕСИЕА у области ИТ безбедности је стекао захваљујући препознавање свог "Оперативног Криптологије и вирусологију" (ЦВО) истраживачке лабораторије и њених специјализованих курсева: Специјализована Мастер (Мастере) "информација и система безбедности" (на енглеском и француском језику).

"Дигитални Интеракција - Здравље и Хандицап" лабораторија врши револуционарног истраживања у области рехабилитације особа са инвалидитетом и помоћи аутономија опоравка кроз интеракције низа технолошких области знања: виртуелних и Аугментед Реалити, роботике, који комуницирају објеката, уграђени системи, итд

Како студенте истраживање давања?

Она подстиче иновативна и до-то-дате наставе и учења.

Студенти могу да раде са истраживачима на научних и технолошких пројеката или под "Промоција истраживања и иновација" програма од 1. године у школи.

Када се примењује у практичном решавању проблема, учешће истраживање може представљати прави додатну вриједност за будуће послодавце у резимеа.

ЕСИЕА је повезан са две докторске школе и универзитетски партнерства дозволити ЕСИЕА дипломци да студира за доктора наука у Француској или у иностранству.

Школски у срцу дигиталног екосистема

ЕСИЕА је активан играч у развоју мрежа и партнера са водећих компанија у области ИТ (ЦГИ, Атос, Сопра СТЕРИА, Цапгемини ...) економски - члан француског Тецх и Капа Дигитал и слике и ресеаук конкурентност круговима.

 • Партнер у различитим развојним предузетништва: Лавал Мајенн Тецхнополе, Иври Урбана Цампус и Нума, централна тачка за Париз старт-уп.
 • Оснивач и члан Лавал Виртуал и Силвер Валлеи, иновативни развој пословне мреже на подручју Париза.

Студирање на ЕСИЕА почевши две године након средње школе

ГОДИНА 3: Стављање "Пракса" Први - Дигитални науке и технологије курсеви да савладају основе. Нагласак на практичном и лабораторијски рад, са неколико формалних предавања.

 • Имплементација 4 пројекта за обављање (научни, технички и лични развој) и развој плана каријере. Међународни пројекат.
 • Из године 1, ученици могу одлучити за истраживања на бази или приступ предузетништву на бази захваљујући нашој посебној истраживања и иновација или предузетништва старт-уп иницијатива.

ГОДИНА 4: Специјализована у пољу - Први главни специјализација избор: Информациони системи и Ембеддед Системс.

 • Реализација пројекта тима засноване, иновативни науке и технологије, под надзором је компанија или истраживачке лабораторије - 4 до 5 месеци индустрија интернсхипа Иеар 5: напредак у каријери - Футуре инжењери изабрати један велики и два малолетника (један технички и један управљачку) у повећати њихову експертизу у области у којој намеравају да почну напоље.
 • Предузетништво пројекат.
 • Инжењеринг пракса, двоструки степени у Француској и страним партнерским институцијама.
 • Алумни "другар" систем за све нове дипломце.

специјализације:

4 пуне постдипломске специјалистичке стазе (1. и 2. године мастер левел): ИТ и здравље, ИТ безбедност, предузетништво, истраживање и иновације.

Алумни & професионалци раде руку под руку са школом у свакој фази студентског искуства Алумни активно учествовати у животу школе до тренира појединачне студенте, спонзорства стажирање, одабир апликаната, надгледање пројеката, или учење ... Све више и више професионалци придружују се наставно особље и имају различите могућности да се задовоље студенти: Индустријски форум, посао упознавање, 1. и 2. година инжењерске пројекте предложена од стране клијената компаније ...

Ova škola nudi programe:
 • енглески језик
 • француски

Pogledajte master programe »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Специјализовани мастер сис: безбедност и системи информације

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 12 месеци October 2019 Француска Paris

Мастер Специалисе® ШИС је отворен за све оне који желе да постану стручњаци у сигурности и информационих система, са глобалном визијом информационог система - и уопште информација - они треба штите, и способни да брзо и ефикасно реагују на промену стања несигурности повезане са спољним или унутрашњим нападима, који су суочени. [+]

Мастер Специалисе® ШИС је отворен за све оне који желе да постану стручњаци у сигурности и информационих система, са глобалном визијом информационог система - и уопште информација - они треба штите, и способни да брзо и ефикасно реагују на промену стања несигурности повезане са спољним или унутрашњим нападима, који су суочени. Суочени са овим појавама, специјалиста мора имати глобалну визију.... [-]


Snimci

L'ESIEA en 30 secondes

La Sécurité Informatique à l'ESIEA

Kontaktirajte

ESIEA Paris-Ivry - Graduate Engineering School

Adresa Paris/Ivry Campus 74 bis, avenue Maurice Thorez Ivry-sur-Seine
Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt http://www.esiea.fr/
Telefon +33 1 43 90 21 21

ESIEA Laval - Graduate Engineering School

Adresa 38 rue des Docteurs Calmette et Guérin 53000 Laval
53000 Laval, Pays de la Loire, Француска
Vebsajt http://www.esiea.fr/
Telefon +33 2 43 59 24 24