Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Cannes - Nice

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Обука за све: пословни срце Групе Есццом

Есццом Група - ввв.есццом.нет

Група, створио Мицхел Ролланд, је присутан у Алпес Маритимес од 1983. Стручна школа и тренинг центар, били смо у могућности да слушамо захтеве и очекивања сваког и ми прилагодити нудећи различите активности. Са преко 32 година искуства, Факултет за бизнис и менаџмент комуникација и нуди многе курсеве за све публици.

Васпитању и образовању:

Са терцијара Есццом смо припремили Баццалауреате пословање на матура (БТС) у степенима Бачу +3 и Бац + 5 и стручних звања. Нудимо обуку у следећим областима: продаја, маркетинг, секретарски, информатике, рачуноводства, менаџмента, пореза, менаџмента и људских ресурса.

Ми вас припремити за европске дипломе чије деес (Бац +3) у маркетинг и менаџмент хуманистичке и Европске Мастер менаџмента и Ентерприсе Ресоурце стратегије. Ове мере су висока додата вредност у Европи и међу компанијама. Који год правац да изаберете, наша брига је ваш професионални и академски успех. Избор ЕСЦЦОМ, свако ужива подршку, тренирам тим наставника из професионалног света, али такође има доказано наставно искуство. Наши ученици и полазници уживају комфорних соба, опремљених са ефикасним ИТ опреме.

Наша стручност нам омогућава да пружи више и чешће директну везу са компанијама, што олакшава потрагу за стажирање. Два центри за обуку су присутни у одељењу: ЕСЦЦОМ Ница и Кан ЕСЦЦОМ.

И не заборавите наш трећи центар: Есццом Ацадемие Цулинаире где смо обучи будуће професионалце у хотелу и угоститељства, а припремити дипломе, као што су матура (БТС). Нудимо интензивну стручну обуку у удобном и блиском делу стварности кроз нашем ресторану тренинг. Она има снажан техничку платформу и ресторан кориснички пријатељски апликацију. Кулинарска академија Есццом, можете да пратите курсеве торта, храна и услуга. Кулинарски Академија се налази у Ници.

За више информација, посетите следећи линк: ввв.есццом-рестауратион.цом

Ova škola nudi programe:
  • француски

Pogledajte master programe » Pogledati Kursevi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Мастер Европски менаџмент и корпоративно Стратегија

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Француска Nice Cannes-et-Clairan Agde +2 više

Ово мастер има за циљ обуку будућих извршиоци који ће радити на различитим економским функционалним областима пословања.
Ово је Европска диплома коју додељује Европска федерација школа (Феде) даје Бац + 5 ниво. [+]

Ово је Европска диплома коју додељује Европска федерација школа (Феде) даје Бац + 5 ниво.

Из ПОСАО

Европски мастер МСЕ припрема студенте за руководеће позиције и пословне стратегије у области људских ресурса, управљање, менаџмент, маркетинг, трговине, међународном окружењу, у различитим секторима у средње и велике организације.

Завршни испит: имате неке тестове касно у првој години и преостале тестове на крају друге године. Паралелно са тим, имате ТОЕИЦ на крају друге године.... [-]


Snimci

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM