Pročitajte zvanični opis

Обука за све: пословни срце Групе Есццом

Есццом Група - ввв.есццом.нет

Група, створио Мицхел Ролланд, је присутан у Алпес Маритимес од 1983. Стручна школа и тренинг центар, били смо у могућности да слушамо захтеве и очекивања сваког и ми прилагодити нудећи различите активности. Са преко 32 година искуства, Факултет за бизнис и менаџмент комуникација и нуди многе курсеве за све публици.

Васпитању и образовању:

Са терцијара Есццом смо припремили Баццалауреате пословање на матура (БТС) у степенима Бачу +3 и Бац + 5 и стручних звања. Нудимо обуку у следећим областима: продаја, маркетинг, секретарски, информатике, рачуноводства, менаџмента, пореза, менаџмента и људских ресурса.

Ми вас припремити за европске дипломе чије деес (Бац +3) у маркетинг и менаџмент хуманистичке и Европске Мастер менаџмента и Ентерприсе Ресоурце стратегије. Ове мере су висока додата вредност у Европи и међу компанијама. Који год правац да изаберете, наша брига је ваш професионални и академски успех. Избор ЕСЦЦОМ, свако ужива подршку, тренирам тим наставника из професионалног света, али такође има доказано наставно искуство. Наши ученици и полазници уживају комфорних соба, опремљених са ефикасним ИТ опреме.

Наша стручност нам омогућава да пружи више и чешће директну везу са компанијама, што олакшава потрагу за стажирање. Два центри за обуку су присутни у одељењу: ЕСЦЦОМ Ница и Кан ЕСЦЦОМ.

И не заборавите наш трећи центар: Есццом Ацадемие Цулинаире где смо обучи будуће професионалце у хотелу и угоститељства, а припремити дипломе, као што су матура (БТС). Нудимо интензивну стручну обуку у удобном и блиском делу стварности кроз нашем ресторану тренинг. Она има снажан техничку платформу и ресторан кориснички пријатељски апликацију. Кулинарска академија Есццом, можете да пратите курсеве торта, храна и услуга. Кулинарски Академија се налази у Ници.

За више информација, посетите следећи линк: ввв.есццом-рестауратион.цом

Programi se održavaju na:
француски

Ova škola takođe nudi:

Master

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Ово мастер има за циљ обуку будућих извршиоци који ће радити на различитим економским функционалним областима пословања. Ово је Европска диплома коју додељује Европска фе ... [+]

Ово је Европска диплома коју додељује Европска федерација школа (Феде) даје Бац + 5 ниво.

Из ПОСАО

Европски мастер МСЕ припрема студенте за руководеће позиције и пословне стратегије у области људских ресурса, управљање, менаџмент, маркетинг, трговине, међународном окружењу, у различитим секторима у средње и велике организације.

Завршни испит: имате неке тестове касно у првој години и преостале тестове на крају друге године. Паралелно са тим, имате ТОЕИЦ на крају друге године.... [-]

Француска Nice Cannes-et-Clairan Agde
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM