Read the Official Description

Драги међународни студенти!

Биће нам задовољство да вам пожелим добродошлицу на Факултету за дигиталне иновације ЕПИТЕЦХ и надамо се да ћете цијенити наше јединствено искуство учења! школа Епитецх стекао репутацију као један од водећих образовне институције, помаже студентима окренути страст информатике у струци и отварање врата за њих веома перспективне могућности запошљавања који су упоредиви са онима које уживају дипломаца елитних француских универзитета, такође познат као "Грандес Ецолес", или "Грандес Ецолес" (ниво запослености након енд: 96%). Савремено пословање захтева функционалну обуку засновану на иновативном моделу Епитецх, изграђена на три особине које су све више захтевају запосленог: обрадљивошћу, личног развоја и способности за управљање пројектима.

АМАТЕРСКИ када наука ПОСТАЈЕ специјалиста

Епитецх припрема студенте за стално развија професионалном окружењу, због јединствених наставних метода:

Модерни модел заснован на искуству, усредсређена на вежбање и развој пројекта, као допуна теорију праксе. Активан модела, претварање пасивно студент на активан особе која живи у атмосфери ентузијазма, која укључује иновације и иницијативу. Јединствен модел који пружа нове, важне елементе успеха: тимски рад, прилагодити, широк оријентацију, иновације, креативност и што је најважније, способност да се стави сву моћ у раду.

Епитецх - то није само наставни програм, у корак са временом и задовољи потребе сектора информационих и комуникационих технологија, али и образовање које обогаћује студенте да формира њихов карактер, да их отвара за промену и за друге људе. Ово омогућава непосредну и одржив успех.

Емануел Чарли, директор Епитецх

Кључне чињенице и бројке

Највећи француски универзитет специјализован за информационе технологије Један од најважнијих образовних установа специјализована за ИТ сектору у Европи Укључено у образовању групе ИОНИС, који обухвата 20 школа и организације, 18 хиљада студената и 60 хиљада дипломцима Након успешно завршене обуке издаје државна диплома 12 кампуса у Француској 3000 активан партнер компаније 96% има стални уговор Алумни 100% дипломаца наћи посао након дипломирања Годишња плата на високом нивоу у Француској Матуранти Епитецх рад на кључним руководећим позицијама у највећим европским и светским компанијама Већина Алумни Нетворк заступљена у 30 земаља Јединствена мрежа иновационих центара, постављена у сваку од 12 кампуса Епитецх: идеално место за дијалог и размену искустава везаних за пословне производне лабораторији, искусан тим инструктора

Методологија: Обука се заснива на пројекту

наша визија

Модерне компаније траже људе да реше своје проблеме. Није довољно само да имају знање, морате бити у стању да их примењују у пракси.

Наша мисија / циљ

Стварање повољног окружења за учење за студенте, који ће помоћи у развијању способности потребне за предузећа

Како ово ради

Епитецх метод projekat цоурсе

"Успех Епитецх наставне методе се углавном заснива на иновативном приступу заснованом на пројекту. Наши ученици стичу знања и развијају техничку експертизу кроз развој и имплементацију пројеката инспирисаних анализе конкретних пословних ситуација. Наш метод се разликује од традиционалних метода учења и омогућава вам да развију ученика креативност, самопоуздање и критичко мишљење. "

Аксел Тсиглер, директор развоја садржаја

Епитецх метод

наша визија

Нефлексибилни обука лоше за сталним промјенама које се дешавају у сектору рачунара, а током своје каријере, студенти морају непрестано прилагођавају да савладају најновије технологије, стекну нова знања, да би могли да комуницирају са не-специјалиста и да се иноватори, нудећи иновативне предлоге.

Наша мисија

Због свог јединственог образовног модела, ЕПИТЕЦХ помагати једни од његових ученика не само да се упознају са технологијом, али и да стекну квалитете неопходне за дугу и просперитетну каријере у овом сектору.

Наши наставне методе

Епитецх не само учи информационе технологије, али и даје вештине понашања које омогућавају сваки студент развити, да уче самостално, да схвати пословне праксе и моћи да раде у тиму и да убеди оне који су одговорни за доношење одлука. Да би се то постигло, наставне методе се заснива на два основна принципа:

активан метод

Постоји обимна обука. Студенти реагује директно са знањем и обука одвија само кроз директне акције студента. Ако он не жели да стекне знање, он не покушава, нећете научити. Због тога, као професор класичне посредника између знања и ученика искључена из процеса учења. Уместо тога, наставници постају сателите и катализатора за студента да овлада знање.

cilj метода

На исти начин као у директној супротности са традиционалним тренажном процесу образовања обухвата индуктивне методе. Ученици су суочени са реалним ситуацијама, да реши да још увек немају адекватну техничку обуку. Онда они морају да анализирају ситуацију, тражи и стицање знања и вјештина потребних за решавање проблема, у складу са начином компаније раде стално или како реагују на нове технологије у настајању на тржишту. Конструктивна размена знања и експериментисања у току ових различитих образовних ситуација, насталих на Епитецх, студенти размењују идеје, разговарају и изазов друга мишљења. Ова размена идеја које се не одвија само у радним групама, али и са свим осталим студентима, открива линију акције, питања, па чак и нове проблеме. Сваки ученик треба тражити, проверите и тестирате различите елементе како би се потврди или негира истину, установљен као резултат комуникацију са својим браће.

Студентски живот

француски

Док је тренинг за стране студенте се изводи на енглеском језику, Епитецх нуди студентима увод у француском језику. Недељу дана интензивне обуке се врши током првих недеља након почетка школе. Током целе школске године, нуди француског часове за основним и средњим школама. Ова обука језика помаже ученицима да науче основе француског језика, како би могли да комуницирају у различитим ситуацијама свакодневног живота.

студентска удружења

Епитецх има 23 студентских удружења, нуди широк спектар активности које пружају студентима са одличним могућностима да комуницирају и створи контактне мреже. Ове културне, хуманитарне и спортска удружења се управља као прави предузећа и нуде студентима драгоцено искуство.

Догађаја за стране студенте

Да би се осигурала интеграција страних студената међународну сарадњу ће им понудити низ посебних догађаја, као што је дочек, екскурзије, састанке и културних манифестација. часови француског језика ће бити укључене у наставни план и програм. То ће омогућити студентима прилику да започну или наставе учење француског језика.

Спортски догађаји

Епитецх нуди студентима приступ на мрежу спортских клубова «Форест Хилл», који се састоји од 11 филијала у Паризу и околини. Фитнес клуб је отворен од 7 до 11 часова, нуди различите вежбе и обука, као и модерно теретану, опремљену више од 360 симулатори. Такође ћете имати приступ јединственом водени парк у Европи «Акуабоулевард».

ЗАХТЕВИ

Упис на Епитецх

Бацхелор диплому у области основних знања и информационих технологија за 1. годину студија

  • Пријаве са ученицима са јаким знања програмирања и различитим нивоима образовања ће такође узети у обзир од стране Изборне комисије Епитецх школе.
    1. година студија је отворен само за студенте који су завршили 12 месеци курс 1. годину студија на Познавање енглеског језика

aplikacija фајл

formular за пријаву engleski резиме Изјава о сврси у настави енглеског

Наше услуге везане за каријеру

Наша мисија

Да развије односе између школе и Епитецх ИТ компанија у корист студената.

Како ово ради

Интернсхип у компанијама омогућавају студентима да развију квалитете који су потребни да постану водећи стручњаци у рачунарству: тачност, тачност, ефикасност, аутономија, прилагодљивости, истрајност, методички, креативност, радозналост, динамичност, леадерсхип. Студенти ће применити те особине у пролазу 6 месеци праксе је у предузећу током студија.

konferencija Епитецх

Концепт: да би компанијама да деле своју визију на тржишту са студентима да покажу своје знање и нове технологије. То је место сусрета између студената и предузећа. Конференција омогућава студентима да размотри различите задатке, као што је стварање друштва, управљање, нове технологије, итд

Наша мрежа високо квалификованих дипломираних

наша визија

Стварање и развој професионалне мреже која је потребна за каријеру сваког ученика, тако да може да идентификује потенцијалне могућности и да их искористе.

Наша мисија

Да би се одговорило на питања ученика, пружају могућности и посебно да помогне дипломце и студенте да остану у контакту.

Како ово ради

Наша Алумни мрежа има око 2.100 људи. У ствари, стварање новог предузећа или примање посао у великој компанији може бити, јер Епитецх школа је кључ за идентификацију мреже својих дипломираних високо обучених професионалаца, изузетна и атипични каријере, неопходних вештина. Матуранти дају неопходну помоћ како би ученици реализују своје пројекте, као и да се избегне грешке и "готцхас." Алумни мрежа - је сјајан алат за развој ученика Епитецх каријере.

Наш успех приче

Александр Малсх (издање 2009) и Зхереми Никола (издање 2009) почео да «Мелти» пројекат у 2008. години. Они су основали онлине часопис догађаја, забаве и моде за људе од 18 до 30 година. Мелти умрежавање генерисати више од 15 милиона посета месечно. Мелти Мрежа сада обухвата Италију и Шпанију. Александр Малсх, директор МелтиНетворк, изабран је потпредседник Националног савета за дигиталне технологије, која је основана 2011. године. Компанија је основана 2008. године. Промет: 2,3 милиона евра у 2012. (1,2 милиона у 2011. години) Привукао капитал: 3,6 милиона евра Публика: 15 милиона читалаца сваког месеца (9 милиона у септембру 2012.)

Programs taught in:
енглески језик
француски

Epitech international

Piscine at Epitech - 2014

Epitech Winter Boot Camp 2015

EPITECH Paris
Address
24, rue Pasteur
94270 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt
EPITECH Bordeaux
Address
EPITECH 85 Rue du Jardin public
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Француска
Vebsajt
Epitech Lille
Address
EPITECH 5-9 Rue du Palais Rihour
59000 Lille, Hauts-de-France, Француска
Vebsajt
Epitech Lyon
Address
EPITECH 156 Rue Paul Bert
69003 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Француска
Vebsajt
EPITECH Marseille
Address
EPITECH 21 Rue Mirès
13002 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Француска
Vebsajt
EPITECH Montpellier
Address
3 Place Paul Bec, 34000 Montpellier, France
34000 Montpellier, Occitanie, Француска
Vebsajt
Epitech Nancy
Address
EPITECH 80 Rue Saint-Georges
54000 Nancy, Grand Est, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 44 08 00 36
Epitech Nantes
Address
EPITECH 5 Rue d'Alger
44000 Nantes, Pays de la Loire, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 44 08 00 11
Epitech Nice
Address
EPITECH 13 Rue Saint-François de Paule
06300 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 44 08 00 26
Epitech Rennes
Address
EPITECH 19-22 Boulevard Saint-Conwoïon
35000 Rennes, Brittany, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 80 51 71 10
Epitech Strasbourg
Address
EPITECH 4 Rue du Dôme
67000 Strasbourg, Grand Est, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 44 08 00 12
Epitech Toulouse
Address
EPITECH 40 Boulevard de la Marquette
31000 Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 44 08 00 15