Pročitajte zvanični opis

ШКОЛА свих могућности

Као инжењеринг школа званично признат од стране државе и направио надлежни од ЦТИ (француски инжењеринг акредитација установа) на ЕИСТИ је позив да тренира будуће инжењере из математике и Цомпутеринг.

Иза гради професионалну каријеру с тобом, иницира бољу будућност да ли је у области финансија или распрострањене и разнолике индустрије нових технологија, ЕИСТИ води своје студенте да више од 50 различитих радних места у веома различитим секторима делатности.

У свету стално мутира у којој се технологије замењени великом брзином, ЕИСТИ је одлучио да остане у срцу потреба предузећа и технолошке еволуције и да тренира своју наставу да помогну својим студентима до најатрактивније и иновативне послове.

Интернсхипс, међународна мобилност, двокреветне дипломе: отварање свој ум на свету

На ЕИСТИ, периоди стажирање и професионалног искуства су саставни део вашег тренинга, а мрежа која доноси школу заједно са компанијама је "брзи" и увек активан.

Мултикултурална размишљање и међународна мобилност имају кључну улогу у наставне планове и програме које нудимо. Преко 40 партнерстава су везана са установама широм света.

ЕИСТИ је и школа двоструких диплома са престижним универзитетима и школама за управљање. Комплементарне формације и отвореност за широк опсег стручности су неки од основних вредности у школе, а они материјализују кроз наше партнерство. За студента инжењеринга, то је још један повод да додате додатну вредност у својој биографији.

Еистиан искуство: само у ЕИСТИ

Студентски живот овде је богат и пун ентузијазма, темпом од стране студентских догађаја друштва и преплитања различитих класа. На два кампуса који припадају школи, у Церги и Пау, сви удружује да се створи заједнички атмосферу рада и благостање.

Академска изврсност у комбинацији са јаким осећајем хуманизма су увек довели Еистиан културу и дух живота. Школа је изабран 4 основне вредности у статуту: професионалност, отвореност, солидарност и етика. Они чине ЕИСТИ јединствена институција и одлично место за проучавање током изградње бољу будућност за себе.

СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ

Студирање у ЕИСТИ такодје значи живети живот у врху електротехнички факултет где студенти деле вредности и активности. Бити еистиан је такође и начин живљења и деловања сваког дана, поштујући наше повеље четири вредности: професионализма - отвореност - Солидарити- Етхицс. Свако може да се ослони на своје школске, наставника и сарадника из оба наша кампуса. Јер људски капитал је од суштинског значаја за нас, сада више него икада. Напоран рад и воља увек преовладати.

Студентски живот овде је богат и пун анимације, темпом од ритму различитих активности које су тридесетак ученика друштва морају да понуди. Мора да постоји неко направио за вас међу њима; а ако то није случај ... зашто не направите сами?

Свечано и повољан преплитање различитих година је и жива и топла. То је место где се може ковани везе, и траје далеко изван година ЕИСТИ. Током ваших година на ЕИСТИ, желимо да бисте могли да изразе своје таленте, развијају нове страсти, отвори према другима, хране награђивања искуства, проћи кроз незаборавне тренутке ... Једном речју: напредују на личном и колективном нивоу.

Ова благостање је такође део онога што чини еистианс успешна.

У Церги и Пау, у радном окружењу су и пријатни и функционалне, и разни модерни алати допринети оптималном ток посла у својим студијама: лаптопови, онлине виртуелна школа, конференције и још много тога. У ЕИСТИ кампуса одражавају наше вредности: они су усамљена, динамична, пријатељски, а такође добро интегрисана у универзитетима њиховог града.

НАШИ ЦАМПУСЕС

Наши студенти су добродошли у кампусу по свом избору, било у Церги или у Пау.

Церги Кампус (95)

Изграђен 1989. године ЕИСТИ кампус има три различите зграде (Коши, Цондорцет и Туринг) додавање до укупне површине 8400 м². Потпуно опремљен најсавременијом опремом (укључујући 3 видеоконференција спреман амфитеатри и видео пројектора у свакој учионици) и налази се у близини студентског боравка, је доступан преко РЕР А. Повољно се налази у оквиру 2. највећег студентског чвориште у Иле де Франце, кампус је у близина префектура парка, Церги-Понтоисе Университи, ЕССЕЦ и шопинг центар Троис-Фонтаинес. Церги је енергичан ученик град са неколико значајних средстава: пријатан, зелене животне средине, више спортских и културних активности на располагању (у водене спортове, позоришта, биоскопи и више).

главни студенти могу доћи у року од 35 минута преко РЕР А (из «Церги Потпрефектура» станице).

Пау Кампус (64)

У Пау кампус користи од свих главних средстава у великом граду у региону и из непосредне близине Шпаније, планине и мора.

Поседује зграду достизање близу 5000м² у срцу града на врху универзитетског кампуса. Овај кампус нуди угодан, модеран и светлосни радне средине, и еколошки (ХКЕ) и опремљен најновијом технологијом (Амфитеатрите са Фулл ХД видео конференције алата, оптичких влакана, контрола приступа и више), а нарочито пријатељски за студенте. Може се похвалити вегетациони испуњен атријум, повезана амфитеатри и учионице, студентски дом и кафетерија, аудио тутори за стране језике и опуштање подручјима.

Еистиенс користи од квалитета живота спортском граду са богатом историјом, између океана и планина.

Вредности које СУЦЦЕЕД

Наша повеља је састављен од четири снажним вредностима које омогућавају свакој особи у ЕИСТИ да се развијају током њиховог боравка овде, и после. Повеља и све то стоји за оставља траг на нашим студентима, посебно показује у свом професионалном путу и ​​развој. Наши бивши ученици често се помиње у повељи, и њихове мреже су осетљиви на њега. Бити Еистиен је и начин живљења, делујући и размишљања на дневној бази. Са сваким новим школске године, повеља је представљена свима у школи, како би филозофији школе да постане потпуно интегрисан у свом начину размишљања, глуму и бити.

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

 • Апресира групни рад
 • Окупљањем индивидуалних таленат и колективног успеха
 • Обезбеђивање поверења предузећа

ЈАВНОСТ

 • Преостала знатижељан о животима других
 • Иде другима како би обогатили своје знање и дељење сопственог са њима
 • Смео да деле
 • Куестионинг себе
 • Бити доказ о понизности;
 • Игнорисање бескорисне претпоставке
 • Избегавање охолост и самозадовољство

СОЛИДАРНОСТ

 • Показују солидарност са нашим старешинама, као и оне млађе од нас
 • Израда помажући другима природан рефлекс
 • Слушање с поштовањем према другима
 • Држање солидарност између различитих школских година

ЕТИКА

 • Поштујући рад учитеља и колега
 • Обављање очекивани посао
 • Не одустаје, суочава са тешкоћама глава-на
 • Су укључени у нечијем Интернсхип: озбиљан, ригорозно, узимајући иницијативе
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Мастер Бусинесс Аналитицс: Архитектонски података Истраживање и оптимизација ", акредитован од стране Министарства за високо образовање и истраживање француског, ослања с ... [+]

Мастер ин Бусинесс Аналитицс: архитектура, података истраживање и оптимизација, акредитоване од стране Министарства високог образовања и истраживања Француске, ослања се на признатој стручности наше електротехнички факултет у пословну интелигенцију и израсла из специјализације у доношењу подршку, Бусинесс Интеллигенце и Бусинесс Аналитицс . Мастер је првенствено ће да се жали међународним студентима, "Фрее покретача" или оних из наших партнерских универзитета или високим потенцијалом страних инжењера који су у потрази за међународну каријеру у домену пословне аналитике.... [-]

Француска Pau Cergy
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Магистрирао у квантитативне финансије и управљање ризиком ослања се на признатој стручности наше електротехнички факултет у квантитативном финансија, и чини велику коришћ ... [+]

Магистрирао у квантитативне финансије и управљање ризиком ослања се на признатој стручности наше електротехнички факултет у квантитативном финансија, и чини велику коришћење сарадњи са универзитетима у Парис-Даупхине и Церги-Понтоисе. Мастер је првенствено ће да се жали међународним студентима, "Фрее покретача" или оних из наших партнерских универзитета или високим потенцијалом страних инжењера који су у потрази за међународну каријеру у области финансија.... [-]

Француска Pau Cergy
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom