EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise

Uvod

Pročitajte zvanični opis

EDC Ецоле дес Диригеантс

EDC је јединствена пословна школа. Јединствен је зато што припада својим 240 алумни, свим пословним лидерима који су 1995. године купили своју школу. Подстакнути вриједностима солидарности и примјетивши да у Француској није било успостављања високог образовања заиста прилагођена предузетништву, развили смо овај пројекат да буде модеран, независан и прагматичан.

EDC је јединствен јер је потпуно независна школа која посједује властити пријемни испит. Иако су академске способности кључне, жири такође придаје велику важност вриједностима које морају водити пословање: амбиција и поштовање, покретање, потрага за изврсношћу, етиком и солидарношћу.

Пре скоро 9 година, EDC је први који је давао важно место за етику у бизнисима стварајући " EDC - Етхикуе

Саградили смо нашу репутацију у предузетничком духу, жељи и способностима које желимо да поделимо са нашим младим студентима. Желимо да им помогнемо да постану сопствени шефови и да развију бизнисе било у Француској или било гдје другде, а подстакнути су ставом одговорног, креативног и проактивног предузетништва који одражава имиџ своје школе.

EDC -ове образовне методе омогућавају студентима да буду раније уроњени у пословни свет. Наша снажна мрежа бивших студената, са 13 000 дипломираних студената, посебно је активна у поздрављању студената, а касније, пружајући им посао. Једногласан квалитет и лојалност ове мреже омогућили су оснивање EDC Цапитал-а, фонда за пружање помоћи студентима и младим дипломцима који желе да започну сопствену компанију; приступ јединствен у Француској.

20% наших дипломаца покреће сопствену компанију у року од пет година од завршетка школе.

80% започиње свој први посао одмах након добијања своје дипломе.

Наш изворни и ефективни модел је сада препознат на највишем нивоу. Од почетка 2009. Диплома Бац 5 је додијељена магистарском степену; овај додатни ниво омогућава EDC у да се сврстава међу водеће пословне школе у ​​Француској и својим дипломцима даје већу видљивост у Европи и снажну међународну мобилност. Од априла 2010. EDC је члан "Цонференце дес Грандес Ецолес", француске асоцијације.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • француски

Pogledati Kursevi » Pogledati MBA programi »

Kontaktirajte
Adresa
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

Paris, Île-de-France, 92415 FR