Pročitajte zvanični opis

EDC Ецоле дес Диригеантс

EDC је јединствена пословна школа. Јединствен је зато што припада својим 240 алумни, свим пословним лидерима који су 1995. године купили своју школу. Подстакнути вриједностима солидарности и примјетивши да у Француској није било успостављања високог образовања заиста прилагођена предузетништву, развили смо овај пројекат да буде модеран, независан и прагматичан.

EDC је јединствен јер је потпуно независна школа која посједује властити пријемни испит. Иако су академске способности кључне, жири такође придаје велику важност вриједностима које морају водити пословање: амбиција и поштовање, покретање, потрага за изврсношћу, етиком и солидарношћу.

Пре скоро 9 година, EDC је први који је давао важно место за етику у бизнисима стварајући " EDC - Етхикуе

Саградили смо нашу репутацију у предузетничком духу, жељи и способностима које желимо да поделимо са нашим младим студентима. Желимо да им помогнемо да постану сопствени шефови и да развију бизнисе било у Француској или било гдје другде, а подстакнути су ставом одговорног, креативног и проактивног предузетништва који одражава имиџ своје школе.

EDC -ове образовне методе омогућавају ученицима да се рано увлаче у свијет пословања. Наша моћна мрежа бивших студената, са 13 000 дипломираних студената, посебно је активна у пријему студената, а касније и њиховом запошљавању. Једногласно признат квалитет и лојалност ове мреже омогућили су оснивање EDC Цапитал, фонда који има за циљ да помогне студентима и младим дипломцима који желе да оснују сопствену компанију; јединствен приступ у Француској.

20% наших дипломаца покреће сопствену компанију у року од пет година од завршетка школе.

80% започиње свој први посао одмах након добијања своје дипломе.

Наш оригиналан и ефикасан модел сада је препознат на највишем нивоу. Од почетка 2009. године, диплома Бац 5 је добила степен магистерија; овај допунски ниво омогућава EDC у да се рангира међу водеће пословне школе у Француској и даје својим дипломантима већу видљивост у Европи и јаку међународну мобилност. Од априла 2010, EDC је члан француске асоцијације "Цонференце дес Грандес Ецолес".

Programi se održavaju na:
енглески језик
француски
Location address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

Paris, Île-de-France, 92415 FR