Pročitajte zvanični opis

Центар за истраживање и Интердисциплинарност (Центре де Рецхерцхес Интердисциплинаирес - ЦРИ) у Паризу је основана 2005. године као гостољубив место на раскрсници животних наука и егзактних, природних, когнитивне и друштвених наука.

Данас, ЦРИ нуди три студијских програма интегрисаних у Беттенцоурт наставном плану и програму има додипломски програм (Лиценце граница 'Ду Вивант, ФДВ, Париз-Декарт Универзитет), магистрирао програма (интердисциплинарни приступ до природних наука, АИВ мастер, Париз-Десцартес Универзитет, Париз -Дидерот Универзитет), и докторски програм (Фронтиерс оф Лифе, спрема доцторале 474 граница ду Вивант, ФДВ).

Наменски објекти ЦРИ је домаћин гостујућих професора, разне курсеве и многе студентске клубове.

Главна улога ЦРИ је да промовише нове образовне технике и стратегије за оснаживање ученике да преузму иницијативу и развијају своје истраживачке пројекте. Ментори, истраживачке институције, приватне компаније, и фондација, као што су Беттенцоурт Фондација, пружају подршку за истраживачке пројекте и активности студентских створен.

Наведене активности се крећу од првог француског синтетичке биологије тима (ИГЕМ Парис Беттенцоурт, за МИТ покровитељством ИГЕМ (међународна генетички Мацхине) конкуренција) на Париз-Монтагне Фестивал науке, а наука Академији, програм домет који омогућава средње школе студената из угрожених насеља да открију своју креативност у науци.

ЦРИ је домаћин лабораторијске објекте У1001 јединице француске Националног института за здравље и медицинска истраживања (ИНСЕРМ) у Медицинској школи Парис-Десцартес универзитета.

Током 2012. и 2013. године, активности ЦРИ проширили са следећим новим пројектима:

Нови Институт за учење кроз истраживање (Институт за Инновант де форматион пар ла Рецхерцхе - ИИФР Парис Десцартес / Прес Сорбонна Париз Ците) је отворен у марту 2012. године од стране Међународног научног одбора Народне иновативних тренинг програма (ИДЕФИ) француског Министарства за истраживање . ИИФР организује различите радионице, ПхД курсеве, извршни програм и да ће покренути нову Мастер програм у септембру 2014. године. У септембру 2013. године, у ИИФР активности су добили један УНЕСЦО катедра за "Учење науку". Грађанин Циберлаб Европски конзорцијум (наука грађанин) је покренута у септембру 2012. уз финансијску подршку 7. оквиром ЕУ. Авантуре знања за децу / Савантуриерс: ове научне радионице у основним школама (париски деце 9-10 година) је почео у септембру 2013. године, у партнерству са Градом Паризу. У јулу 2013. године, ЦРИ је такође изабран од стране Града Париза за дизајн и развој иновативних Мооц (Массиве Онлине Опен курсеви) да ће лансирати свој први пројеката у 2014. години.

Брз раст ЦРИ довео у 2013. години у потрази за новим објектима да дочекају све нове чланове тима ЦРИ: део тима (сува Лаб) преселио у нову зграду се налази на 8-10 Руе Цхарлес В у Паризу 4е , док је У1001 Инсерм лабораторија тим и влажне лабораторијски активности остао у Медицинском факултету у Паризу 14е - Порт Роиал.

ЦРИ суоснивачи, Франсоа Таддеи и Аријел Линднер, Произвели су многе публикације у целини интерес научним часописима, а њихови истраживачки напори су призната од стране неколико награда.

Франсоа Таддеи је члан разних радних група о будућности истраживања и образовања (Француска 2025, ОЕЦД извештај, итд), и он је био номинован у француском Високом савету за образовање у 2012. години.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Интердисциплинарни приступи у животу наука (АИВ) Мастер оф Парис Дидерот и Декарта универзитета је интердисциплинарна двогодишњи Програм борбе против квантитативне присту ... [+]

Добродошли на АИВ програму ЦРИ

Интердисциплинарни приступи у животу наука (АИВ) Мастер оф Парис Дидерот и Декарта универзитета је интердисциплинарна двогодишњи Програм борбе против квантитативне приступа на различитим интерфејса са Лифе Сциенцес. Она има за циљ обуку креативне и талентоване ученике да развију своја истраживања у окружењу, као обогаћивање и најбољих светских дипломских програма. Програм се заснива на учењу кроз истраживања педагогије - богата са истраживачким стажирање и на заједничких пројеката. Програм је финансиран од стране Беттенцоурт Сцхуеллер Фондације.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Циљ овог мастер програма је да обучи будуће наставнике, истраживаче и предузетници, да обезбеди разумевање дигиталне трансформације које се дешавају у образовању и да им ... [+]

Крените у акцију да промовише образовање

Циљ овог мастер програма је да обучи будуће наставнике, истраживаче и предузетници, да обезбеди разумевање дигиталне трансформације које се дешавају у образовању и да им помогне да дизајнирају релевантне и изазовним пројектима.

Образовање је сада глобализује: наставни подржава свих врста су доступни у сваком тренутку и на сваком месту. Ако се стимулише дигиталне економије, образовања мора да се такмичи са њом.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom