Read the Official Description

ЦИФФОП, водећи Центар за људске ресурсе ЦИФФОП основан је 1971. године, услед визионарске иницијативе професора Ницоле Цатале и подршке неколико стручњака из области људских ресурса, који поседују изванредан предзнак о будућности и важности људских ресурса Функције ресурса.

Први универзитетски институт посвећен образовању стручњака за људске ресурсе, у директној сарадњи са пословним светом ЦИФФОП је институт који чини део престижног Универзитета у Паризу, Пантхеон-Ассаса и једини наменски центар за обуку за управљање људским ресурсима у оквиру Сорбонске универзитетске мреже. Нуди неколико напредних магистарских степена (Мастер 2) у људским ресурсима и тренирањем. ЦИФФОП-ови циљеви су да обучавају студенте, дипломце пословних школа и постдипломске студије (Мастер 1), како би се суочили са изазовима сутрашњице и промјенама у професији, како би их припремили за преузимање одговорности у свим областима управљања људским ресурсима и радни односи: управљање људским ресурсима у предузећима, мултинационалне компаније, међународне организације, суштински сервис, пословне јединице и консултантске фирме.

Пионир водећих степена

Редовни директори редова дипломе су се континуирано укључивали у иновативне мјере које су прошириле пионирску улогу ЦИФФОП-а, што доказује све већи број стручњака за људске ресурсе, развој високо квалифицираног менторског система за кадрове (21 ментор савјетује групе од четири или пет студената), интернационализација програма обуке (укључујући и једно студијско путовање у иностранство сваке године од 2004. године) и од 1998. године успостављање програма приправничког рада. Многе образовне иновације резултат су текуће сарадње између предавача ЦИФФОП-а и дипломаца.

На основу овог успјеха, ЦИФФОП је 2007.године основао свог међународног менаџера за управљање људским потенцијалима, који се изводи искључиво на енглеском језику. Овај степен је углавном намењен међународним студентима: ввв.циффоп.фр/ интернатионал. Да би задовољио потребе пословних руководилаца који желе да развију своје вештине и знања у управљању људским ресурсима, ЦИФФОП је 2009. успоставио Извршни програм у Паризу, ау Луксембургу у јануару 2011. године.

Рангирано као лидер специјализованих часописа

Оригинални Мастер програм ЦИФФОП-а редовно се налази на првом месту у рангирању најбољих програма иницијалне едукације у људским ресурсима "Лиаисонс Социалес & Келли Сервице". Извршни програм ЦИФФОП-а већ је рангиран у часопису "Менаџмент" као један од најбољих мастера за континуирано образовање (новембар 2011). ЦИФФОП стога се суочава са изазовом да буде стручна школа за обуку у управљању људским ресурсима у оквиру универзитетског окружења, у којој ученици добијају висококвалитетну академску обуку, у изузетном окружењу, који нуде прилагођене објекте и најсавременије наставне методе.

Programs taught in:
енглески језик
француски

Ova škola takođe nudi:

Master

CIFFOP

Овај магистар у међународном менаџменту људских ресурса је акредитован од стране француског Министарства за високо образовање и истраживање. ... [+]

Јединствени програм

Циљеви

Компанијама широм света су потребни добро обучени и оперативни ХРМ службеници. Овај програм ће вам помоћи:

Прибавити неопходне вјештине ХРМ-а у подручјима, укључујући: глобално особље, управљање знањем, надокнаду и бенефиције, мобилност, управљање компетенцијама, односе с запосленима и управљање разноврсношћу. Дизајнирати и имплементирати политике и праксе управљања људским ресурсима на нивоу корпорације, земље, локације или пословне јединице. Радити ефикасно у мултикултуралном окружењу. Развити конкретно искуство у међународном окружењу. Остварите културну свесност и осетљивост. Упознајте се са другачијом организацијском културом од оне у вашој земљи. Предности програма ... [-]
Француска Paris
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom