Read the Official Description

Основан 1982. године и налази се у срцу 20. округа Париза, АутоГраф, историјске школе у ​​области графичког дизајна, дигитални, дизајн простора и играње, нуди обуку провера или признат статус степени држава. Школа људских скала, сваки полазник добија индивидуализована подршка од стране наставника и наставног тима.

АутоГраф уживају светлост и простране просторије од 2000 квадратних метара, укључујући и конвенционалне учионице, радионице собе и компјутерских соба за смјештај својих 400 ученика.

Са преко стотину и педесет машин, ученици раде на Мац или ПЦ софтвер наводи се у студији. АутоГраф карактеристике оптичких влакана, ВИФИ је доступан у целој школи.

Студенти редовно састају у кафетерији, гостољубив подручју са микроталасне пећнице и компјутерских станица са слободним приступом ручак, разговор или рад.

Да штампају свој рад, ученици користе штампаче и фотокопир-машине селф сервице. За веће величине на различитим врстама медија, они чак имају професионалну трагач.

Професори АУТОГРАФ, сви професионалци, рад и научити у Француској и широм света.

АутоГраф организује излете, студијска путовања, курсеве, конференције и радионице у Француској и иностранству (Јапан, Канада, Кина, Мексико, Шпанија, ...). Такође је могуће да студенти предузму дио својих студија у некој другој земљи.

Отварање професионалне света

Од свог оснивања Аутограф одржавање блиских веза са широком мрежом пословних партнера који му омогућава да понуди широке могућности за стажирање и професионалних уметања својим студентима. Сваки ученик је пратио и подржавао у свом пословању за претрагу, понуде да се он, али и персонализовану помоћ за реализацију својих истраживачких алата (настављање, креативни портфолио, припрема за интервјуе, итд).

Тхе Десигн курсеви

АутоГраф нуди курсеве једне до пет година, међународни припремна настава (ФЛЕ ФЛЕ Арт анд Десигн) за стране студенте, надоградњу у примењеној уметности, БТС (држава диплома), сертификованих наслова признате од стране држава у i (РНЦП) нивоу и међународним препорукама:

 • Арт ФЛЕ (француски страни језик + арт)
 • Дизајн ФЛЕ (француски страни језик Десигн)
 • Надоградња примењених уметности (Манаа)
 • БТС Графички дизајн Комуникација и медији опцију за штампање
 • БТС опција Графички дизајн Дигитална Комуникација и медији
 • БТС простор Дизајн
 • Бацхелор Графички дизајн
 • Дигитални дизајн Дипломирани
 • Бацхелор оф Десигн Спаце
 • Бацхелор Видео игре уметности
 • Бацхелор Глобално Дизајн директор
 • Мастер уметнички директор у графички дизајн
 • Мајстор дизајна у директора Дигитал Арт
 • Мастер Дизајнер ентеријера дизајнер
 • Мастер уметнички директор у видео креирању игре

Што више Аутограф : Током 3 године Манаа и БТС, шаљете паралелно са припремом својих државних БТС диплома (Бац + 2), а факултетском дипломом (БАЦ + 3), који омогућава да наставите своје студије у Мастер директно.

сведок

Жил ПратУметнички директор у ектреме Мусе и бивши студентАутоГраф.

"Отишао сам у Аутограф промо Графички дизајн штампаних медија у почетној опцију, а атмосфера је била одлична током мог школовања. Имам велики дизајн студио курсеви се сетим где смо имали прави буђење у трговини, прегледали смо све што смо могли, наша креативност је веома развијена.

Једном је мој БТС и откачио мој Дипломирани сам отишао на директора мастер Арт у области графичког дизајна и хтели да уђу у посао и захваљујући алтернација, нашао сам занимљив положај, прво у агенција специјализована за оперативног маркетинга где сам трчала, а затим у другој години у оквиру kofeinskog агенције, где сам био помоћник уметнички директор.

Након ових искустава, радио сам за В & Цие агенције у којој сам се приближио свет фотографије. Током те две године, имао сам прилику да радим на територији Амунди марке и на тај начин усмеравања фото снимања и рекламе за глобалну кампању.

Данас сам уметнички директор у агенцији Екстремни Мусе, радим за луксузни буџета, као што су Улиссе Нардин (швајцарски часовничар), Самсунг, Неспрессо, ЛВМХ, керинг ... направим рад идеја дизајнера који иде у потрази за фотографе и свемира кроз израду поднесака и правцу пуцњаве у постизању ретуширање и фото монтажу. "

АутоГраф - Дан отворених врата 2016

Видео приказује изложбу радова ученика у последњих АутоГраф отвореним кућама.

Више информација на енглеском језику: хттп://аутограф-десигн.цом/ен/

Programs taught in:
француски

Ova škola takođe nudi:

Master

Autograf

Архитекта дизајнер ентеријера, показује креативност и храброст. Режирао, реновира, враћа живот место, нуди нова решења, паметан, естетику. Комбинујући осетљивост и техник ... [+]

Архитекта дизајнер ентеријера, показује креативност и храброст. Режирао, реновира, враћа живот место, нуди нова решења, паметан, естетику. Комбинујући осетљивост и технике, простор дизајнер понуду, са прецизним спецификацијама, решења прилагођена начину живота групе појединаца или рада на послове у складу са материјалним ограничењима, буџет и животне средине специфичне простор.... [-]

Француска Paris
October 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Autograf

Дигитални Дизајнер је графички дизајнер који ради у дигиталног и интерактивног дизајна подржава: интранет и интернет, ДВД, мобилне апликације, стварање анимиране слике, 2 ... [+]

Дигитални Дизајнер је графички дизајнер који ради у дигиталног и интерактивног дизајна подржава: интранет и интернет, ДВД, мобилне апликације, стварање анимиране слике, 2Д или 3Д ...

Ова обука задовољава концептуални и семантички учење, визуелни, технолошки и управљачку.

Током две године мастер, поред личног рада потврђивање сваког субјекта студирали, предложено је да се студентима појединачно спроведе пројекат годину и специјалитет продавницу.... [-]

Француска Paris
October 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Autograf

Графика, графички дизајн, рекламни, издаваштво, сигнаге, паковање ... Постоје многе области које користе вештине Арт Дирецторс. ... [+]

Графика, графички дизајн, рекламни, издаваштво, сигнаге, паковање ... Постоје многе области које користе вештине Арт Дирецторс.

Овај мастер доступан у две опције, стварање Графикон и оглашавање стварања, прелази концептуално и семантички учење, визуелни, технолошки и менаџерски.

Током две године обуке, поред личног рада потврђивање сваког субјекта студирали, предложено је да се студентима појединачно спроведе пројекат годину и специјалитет продавницу.... [-]

Француска Paris
October 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Autograf

Ово Господар жели да буде врло конкретан. Изграђен је око пројекта ученик видео игара. Они ће морати да дизајнира, развија, објављују и на тржиште своју игру. ... [+]

Паскал Лубан, игра дизајнер и креативни директор (РУС, Ацтивисион, Нокиа, јамб), је референца професионалац који је задужен за образовне потврда ове обуке.

Ово Господар жели да буде врло конкретан. Изграђен је око пројекта ученик видео игара. Они ће морати да дизајнира, развија, објављују и на тржиште своју игру. Ако се зна успех, чак може да генерише приходе. А ако то није случај, чињеница да виде своје име повезано са објављеним игре је велики посао картица.... [-]

Француска Paris
October 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris

Autograf
Address
35 rue Saint Blaise 75020 Paris FRANCE
Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 43 70 00 22