Pročitajte zvanični opis

Амерички Универзитет у Паризу (ППК)

У свету у коме убрзања промене и стално Правац личних, културних и економских веза су норма, сви барем повремено-је странац.

Данашњи свет захтева нашу способност да види свет као друга особа види, чак и ако бисмо могли да се не слажу са идејама тог лица и перспективе. Морамо да знамо довољно о ​​свету и себи да ефикасно функционише у различитим професионалним и друштвеним контекстима. Морамо бити удобан живот на ивици сопственог сигурне зоне.

А то је само кроз тај комфор-те осјећај да код куће у свету-да можемо да настави своје амбиције, шампион наше узроке, даљем своје идеале.


Амерички стил образовања у једној од најкосмополитскијих градова на свету

ППК је само по себи успешан експеримент у међународном, интердисциплинарно образовање. ППК окупља све најбоље елементе Америчког универзитета Модел-мала, дискусије заснован на часовима; заједнички однос између студената и факултета; посебан нагласак на критичко размишљање и јасну комуникацију-са културним, друштвеним и професионалним могућностима једне од најкосмополитскијих градова на свету.

Наша је академска култура ангажмана, глобално држављанство, и заједнице. Наша мисија и вредности одражавају ово као настојимо да негује у студената и факултета подједнако критички смисао посвећености свету међузависности.


Међународна репутација за изврсност

АУП је акредитације су непобитан. Ми смо акредитовани од стране Блиском Држава Удружења колеџа и школа. Наши чланови факултета долази из неке од најбољих универзитета у свету. И ми смо се укључе у посебним академским партнерства са таквим престижним институцијама као што Универзитету Оксфорд, Университе де Парис Сорбони, и њујоршкој Нев Сцхоол.

Од нашег оснивања 1962, обезбедили смо вишејезичног, мултикултуралног окружења за учење. Реномирани као глобални центар за иновативне, интердисциплинарна истраживања, школујемо глобалне грађане који заузму своја места као одговорне актере у заједницама, цивилним друштвима и земљама широм света.


Алумни претварање образовање живот мења у светске мењају каријере

ППК има више од 15.000 дипломаца у 141 земаља, што наша један од најважнијих истински глобални алумни мрежа у свету. Преко 90 одсто наших студената су запослени или на постдипломским студијама у року од шест месеци од дипломирања. И многи су отишли ​​на руководећим позицијама у институцијама разнолика је као што Комерцијалне банке Кувајт, БАСФ у Немачкој, Јане Гоодалл института у Танзанији, Гоогле у Француској, у Центру партије Шведске и САД Одељења за енергетику.


Сазнајте више-и придружите нам се

Да бисте сазнали више чињеница о ППК, наше историје и наше академске програме, позивамо вас да истражите наш сајт и упознајте узбудљиве могућности које вас очекују када се придружите нашој динамичан међународну заједницу у Паризу.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MA

The American University of Paris

Мастер из области међународних послова (МИН) у потпуности користи паришке мултикултуралне димензије и централну улогу у међународној економији, политици и друштвеним пита ... [+]

Магистар међународних послова вам омогућава да у потпуности искористите главну улогу Париза у међународној економији, политици и друштвеним питањима. Кроз овај програм, имате прилику да допуните ригорозне курсеве и професионалне модуле путем интернсхипа, теренски рад за истраживање теза и методе студирања случаја за производњу теза.

Наши факултети и сарадници блиско сарађују са нашим студентима како би пружили један-на-један интелектуални менторство и подршку која им омогућава да направите разлику у свијету. Магистар међународних послова даје:... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The American University of Paris

AUP -а у области дипломатије и међународног права дозволите вам да стекнете основна знања и практичне вјештине неопходне за каријере у међународном праву, дипломатији и м ... [+]

ПРИПРЕМА ЗА ЈАВНО ЛИДЕРСТВО

Ова високо конкурентна једногодишња магистарска диплома и међународно право нуди вам интердисциплинарну диплому у сарадњи са програмом љетних сертификата Оксфорд универзитета у Међународном праву људских права. Кроз програм, стицањем основних знања и практичних вјештина неопходних за каријере у међународном праву, дипломатији и међународном заговарању.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The American University of Paris

Магистар уметности у глобалним комуникацијама (МАГЦ) је интердисциплинарни, хибридни академски програм који производи стручњаке за комуникацију и стручњаке. Подучава од с ... [+]

МА у Глобал Цоммуницатионс је интердисциплинарни, хибридни академски програм који производи професионалне стручњаке за комуникацију и научнике. Подучава од стране међународног факултета сачињених од интелектуалних и професионалних лидера у својим областима, програм је дизајниран да вам помогне да нађете Pathway за будући успех у својој каријери.

ПРИКЉУЧИТЕ У МРЕЖУ: ТЕОРИЈА И ПРАКСА... [-]
Француска Paris
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MSc

The American University of Paris

Ако сте у потрази за усмјеравањем ваше каријере у област која се односи на менаџмент, МСц ин Интернатионал Манагемент програм је дизајниран да вам помогне да развијете св ... [+]

Ваш следећи корак у каријери у менаџменту мора вас опремити за међународно професионално окружење, које ће вам понудити јединствене могућности ако сте добро припремљени. Ако сте у потрази за усмјеравањем своје каријере у област која се односи на менаџмент, наш МСц у међународном менаџменту је флексибилан и структурирани програм који вам пружа напредне вјештине за навигацију сложеним националним, културним и социо-економским контекстима у којима све данас послују и друге организације.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

The American University of Paris
Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 40 62 07 20