AIM Hotel & Tourism Management Academy

Uvod

Pročitajte zvanični opis

АИМ - претходница у Међународном Хоспиталити Манагемент Едуцатион

Редовно рангиран као један од водећих школа менаџмента хотела данас, циљ је био основан 1992. године на иницијативу повезаних чланова Цорнелл Хотел Социети, удружења која се састоји од истакнутих стручњака из области туризма и угоститељства.

Тхе Бацхелор и МБА програма (француска влада сертификат ниво 1 одобрава), на енглеском језику, даје дипломцима вештине и стручност неопходне да крене на међународну каријеру у водећим хотелима и туристичким предузећима.

АИМ Хотел школа менаџмента туризма у Паризу такође нуди специјализовану стручну обуку са сертификатима које додељује амерички Хотел & Лодгинг Ассоциатион, Ецоле Ритз Есцоффиер и Ецоле де кухиње Алаин Дуцассе.

Међународна школа хотелијерство и туризам у Паризу

Идеално налази између јединог париског кампусу (Ците Интернатионале Факултет де Парис - ЦИУП) и Монтсоурис Парк у Паризу, циљ је константно рангиран међу најбољим школама управљања гостопримство. Будући менаџери водећих хотела и луксузних објеката у свету су обучени кроз Бацхелор и МБА програма у управљању угоститељства.

Захваљујући потпуно модерног дизајна школе, ученици могу да уживају најбоље могуће окружење за учење. На почетку студија на АИМ, студенти добијају годишњу картице који омогућава приступ библиотеци ЦИУП, Цампус језика и разних спортских и ваннаставних активности.

Картица такође даје право носиоцу да имају користи од стопе студентских на ЦИУП универзитета ресторана и кафетерија. Захваљујући свом програму предавао на енглеском и њене међународне перспективе, АИМ-привлачи студенте из целог света, пружајући мултикултуралност који додаје да богатог културног живота школе и њене солидну репутацију. Ова јединствена тачка лонац такође омогућава студентима да развију век трајања људске вредности као што су солидарност, дељење, дијалога и тимски рад.

Организација студија

Школа нуди три програма обуке за управљање угоститељска и туристичка: Бацхелор оф Сциенцес (3 године), кандидати који имају диплому средње школе имају право да се пријаве, Бацхелор оф Артс, пријемни после сарадник степен од 2 године, а МБА, пријем после 3 године степени. Откријте све различитих образовних путева кроз објашњења шеме.

Факултет

Као студенти АИМ, ви имати користи од невиђених нивоа стручности наших наставника: можете рећи из ЦВ-а испод тога већина њих су били на високим позицијама у међународним хотела или компаније.

Наши професори држе ступњева од најбољих угоститељских или управљања у туризму школама и желе да комуницирају и деле своју страст и широм света стручност са нашим студентима испоруком курсеве обогаћени њиховим стварним искуствима у индустрији.

АИМ је посебно стало да понуди најбоље могуће образовање док га обогаћује са студијама случаја кад год примењује. Ова методологија припрема студенте за ефикасније стажирање и самопоуздањем почетка каријере.

Живот на АИМ

АИМ нуди својим студентима цвета и подстицајно окружење за учење. Поред користи од многих предности које нуди ЦИУП, АИМ-осигурава да уживају његови студенти студирају у кампусу стате-оф-тхе-арт на најбољи могући окружења за учење.

Мирном крају, са веома великим зеленим површинама у близини и лак приступ образовним ресурсима, сви заједно стварају савршен радно окружење за ефикасним и награђивања студија.

АИМ студенти имати користи од слободног годишњег чланства у библиотеку: картица чланство достављен на почетку школске године им даје потпуни приступ током целе године.

Смештен у Ците Интернатионале Университаире у Паризу је "Маисон Интернатионале", Централна библиотека садржи велике збирке са 50.000 књига, 316.000 е-књига, 1.900 часописа (укључујући 1.550 у електронском формату) и 57 база података. Он пружа приступ низу услуга помоћи студентима са својим универзитетским радом:

Онлине речника и енциклопедија,
У продаји француски и међународна штампа,
часописа,
Приступ интернету,
На лицу места консултације,
Обука корисника,
Штампање, фотокопирање, скенирање и везивање докумената.

Тхе еспаце Језици, Мултимедијални самостално учење центар, обезбеђује објекте за побољшање на француском, да уче 26 друге језике, и да учествују у разговору групе (француски, енглески, шпански, италијански, португалски, руски, кинески, итд)

За више информација о библиотеке радним временом и Еспаце Лангуес, посетите сајт Ците Интернатионале.

Афтер АИМ

Захваљујући нашој академској приступ тржишту рада, АИМ дипломци добијају понуде за посао чим су завршили студије и за неке, чак и током стажирања предузетих у оквиру академског програма.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati BSc programi » Pogledati Programi osnovnih studija » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

мајстор у професионални у хотел & Тоурисм Манагемент

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2019 Француска Paris

Ова интензивна и захтевна програма високог образовања уче кроз енглеском језику пружа студентима са широким избором далекосежним каријере. Током периода од две године, студенти стичу потребна знања и стручност да их опремити за улоге менаџмента у угоститељско-туристичком сектору. Менаџерске вештине стечене су релевантни за било коју другу индустрију које захтевају надзор особља, тимски тренинг, рачуноводствене вештине, итд [+]

МБА стручне спреме у хотелу и туризма Манагемент

Предуслов: 3-годишњи програм (Ассоциате диплома, Бацхелор, Мастерс у било којој дисциплини). Језик наставе: Енглески Трајање програма: 2 године.

Дипломци који су завршили студије на 3 године, без обзира на дисциплину, могу да конкуришу за Мастер оф Бусинесс Администратион специјализована за хотелијерство и туризам управљање (МБА Профессионал).... [-]


Snimci

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Kontaktirajte

Académie Internationale de Management (AIM)

Adresa 2, rue Charbonnel
75013 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt http://www.aim.fr/en/2-3-1-mba-professional.php
Telefon +33 1 45 75 65 75