Pročitajte zvanični opis

Америцан Градуате Сцхоол у ​​Паризу (АГС) нуди америчке академске програме у Француској, дајући студентима широм света могућност да стекну америчко образовање док живе у Француској. Сви програми се подучавају на енглеском језику; нема потребе да говорите француски да се придружите школи.


АГС је специјализован за међународне односе и сродна поља. Доступни програми укључују мастер и докторат. дипломе, као и ванредне програме за ванредне студије и студирање у иностранству за студенте. АГС припрема студенте за каријере у различитим гранама међународних послова: међувладине организације, невладине организације, влада, међународни послови, медији и академија, између осталог.
Програми су засновани на америчком систему образовања уз коришћење предности културних, академских и професионалних ресурса Француске и Европе.
/>/>


Факултет АГС , као и студентско тело, веома су међународни, стварајући вишекултурну атмосферу у учионици и пружајући вишеструке перспективе у наученим дисциплинама. Ово комбинира са локацијом школе у ​​једној од свјетских престоница како би студентима пружило право међународно искуство./>/>


Још једна карактеристика америчке дипломске школе у ​​Паризу је индивидуална пажња која се даје сваком ученику. Величина класе се држи мала за бољу интеракцију студената и професора и интересантне дебате у учионицама. Факултет и чланови особља АГС-а знају сваког ученика и сви су посвећени свакоме да осигурају успјешно искуство у Паризу иу програму.

img

Programi se održavaju na:
енглески језик

Graduation Dinner in the French Senate - Student Testimonials

AGS Student Testimonials - Class of 2014

AGS Student Testoimonials - Class of 2016

American Graduate School in Paris (AGS)
Address
American Graduate School in Paris 101, boulevard Raspail
75006 Paris, Île-de-France, Француска
Vebsajt
Telefon
+33 1 47 20 00 94