Pročitajte zvanični opis

Америчка пословна школа из Париза нуди наставни план и програм заснива на америчком образовном систему.

Програм признаје: Француски матуранти и студенти који желе да прате међународни наставни план и програм, Страни студенти који желе да прате амерички програм у Паризу.

Корист од најбољих америчких и француских пракси

Високо ефикасне наставне методе

"У сарадњи са америчких универзитета, амерички пословна школа Париз усвојила је амерички виши образовни систем, призната широм света.

Пословна школа комбинује интерактивну наставу пројекат на бази са ваннаставних програма који вам омогућава да развије своју личност, независност и смисао за иницијативу.

Да би се олакшала прелазак у радном месту, америчка пословна школа Париз је такође усвојила француски најбоље праксе обуке: - пракса - семинари - Индивидуални цоацхинг добити најбоље од оба света: придруже Америцан Бусинесс Сцхоол оф Парис "Фади Фадел, др ., декан

Наша мисија

Америчка пословна школа у Паризу има за циљ да обучи своје студенте да постану будући пословни лидери који мисле на међународном нивоу, узимају иницијатива и могу да раде на мултикултуралним тимовима. Школа ће стално унапређују своје академске стандарде и истовремено усадити у студената поштовања и толеранције различитости, као и осећај друштвене одговорности. Школа ће такође охрабрити студенте да се пријаве етичких стандарда у свим личним и професионалним одлука.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Location address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
Paris, Île-de-France, 75010 FR