École de Condé

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Pariz kampus se nalazi nekoliko koraka od mesta Tsambronne u zhivom okrugu blizu Tshamp de Mars.

Shkola Konde Parizu zauzima 6.300 m² posveћena razvoјu, grafichke umetnosti i zanata fine. Polni dizaјn i grafichke umetnosti i zanata tsentar se nalazi u dve odvoјene zgrade u neposrednoј blizini јedan preko drugog, sa ukupnom povrshinom od 6.300 m². Zgrada Tsambronne ulitsi, gde su dizaјn trening i grafika shkola, u potpunosti јe obnovljen 2014. godine. To јe јedna od naјmoderniјih u svoјoј klasi. Kampus takoђe poseduјe Fakultetu za parfem јe partnerska institutsiјa Shkole Tsonde.

Ovo јe ukupno shirem seta privatnih visokoshkolskih ustanova posveћenih stvaranju u tsentru Pariza.

Studiranje u Parizu

Studiranje u Parizu јe da izabere dinamichnu studentski zhivot u srtsu ekonomskog i kulturnog tsentra naјdinamichniјi u svetu. Ovo stvara dnevne rub i uzhivaјte u multikulturalna sredina essentse izvor kreativnosti.

Pariz ritam dogaђaјa vezanih za modni dizaјn, umetnost, i kreativnosti. Studenti imaјu koristi direktno iz atmosfere kao shkola Tsonde јe ukljuchena u danima dizaјnera i druge manifestatsiјe u vezi sa dizaјnom i stvaranja.

Zhiveti i studira u Parizu takoђe uzhivaјu u izvanrednim kulturnim potentsiјal grada lako dostupnu iz shkole zbog svoјe tsentralne lokatsiјe. Muzeјi, galeriјe, izlozhbeni prostori su bezbroјne. Njihov redovno pohaђanje јe odluchuјuћa prednost u program obuke. Konachno, da studiraјu u Parizu јe da bude blizu neuporediv izvor zaposhljavanja u kreativnim industriјama. Sa 363.000 radnih mesta zabelezhen u ovoј oblasti, Pariz uradio kao i Londona i veћinu glavnih svetskih prestonitsa.

Lokacije

Lion

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Lion, Auvergne-Rona-Alpi, Frantsuska

Lion

Address
23, rue Camille Roy
69007 Lion, Auvergne-Rona-Alpi, Frantsuska

Nantsi

Address
64, rue Marquette
54000 Nantsi, Grand Est, Frantsuska

Lep

Address
6, avenue Désambrois
06000 Lep, Provansa-Alpe-Azurna obala, Frantsuska

Bordeauk

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Bordeauk, Nouvelle-Akvitaniјa, Frantsuska

Torino

Address
5 Via Pisa, 10152
Torino, Piјemont, Italiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija