University of Vaasa

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Универзитет Васа је мултидисциплинарни универзитет са више од 5000 студената, и нуди степени на свим академским нивоима, од Бацхелор да савлада и доктор. Око 12 одсто студената су међународне студенти који долазе из целог света. Настава и истраживачке активности Универзитета фокусирати на пословне студије, административних наука, технологија, језика и комуникације. Језик наставе у програмима међународне мастер и неколико других курсева је енглески.

Универзитет у Вааса заузима једно од најновијих кампуса Финске области близу мора. Сви факултети и одељења налазе се у прелепом острву Палосаари. Кампус је занимљив спој старог и новог, неке комбинације континенталног и англосаксонског архитектуре. Налази се у Вааса, најсунчанијем граду Финске. Са својих 12 000 студената, Васа је такође веома живахан студентски град. Осим тога, лепа Кваркен архипелаг окружује град је део Светске природне баштине УНЕСЦО-а од 2006. године.

Универзитет у Вааса - Мултидисциплинарни и Пословно-оријентисане

СТУДИЈЕ Универзитет у Вааса функције у три факултета. Настава и истраживање у Факултет за пословне студије су високог национални стандард, а Универзитет у Вааса је други највећи провајдер пословних степени у Финској. Кључне области у оквиру пословне студије су финансирање и финансијска тржишта, предузетништва, понашање потрошача, и интернационализације предузећа. Факултет је рангиран као Одлична пословна школа у ЕДУНИВЕРСАЛ Ворлдвиде Бусинесс Сцхоол Рангирање и степен програма њен господар у финансија и Степен Програм Мастер у међународном пословању су награђени међународна ЕПАС акредитације.

Хуманистичких и друштвених наука у Филозофског факултета имају своје посебну снагу подручја као што су интеркултуралне комуникације, језика за посебне намене, језика, потапањем и компаративних административних наука. У Технолошком факултету, стручност Универзитета су Аутоматион Тецхнологи, електротехника, рачунарство и телекомуникације инжењеринг.

Образовање на Универзитету у Васа добија признање од послодаваца за задовољење потреба савременог радног века. Све степени Универзитета обухватају пословању вештине и истински међународни атмосферу кампуса заједно са могућности за размјену студената дају ученицима јаке способности приликом уласка радни век. Језик наставе у свим курсевима за студенте у програмима господар је енглески. Курсеви се обично заснива на предавањима са завршног испита, или независни студирања која се испитује у току школске године. Семинари и различити облици групног рада са писменим и усменим задацима су део наставног плана и програма, такође.

Студентски живот у Вааса

Универзитет у Вааса заједница се састоји од преко 5 000 ученика и сваке године више од 300 међународних студената из целог света студије на Универзитету. Студенти на Универзитету имају веће интересовање за међународне студије атмосфери. Било је укупно око 12 000 ученика у Вааса, а расположиви стамбени и слободне активности прилике у граду има много.

Културни живот града има нешто за свакога. Фински Васа Град театар, шведски Васа позориште, Град оркестар, Васа Опера Цомпани и бројне друге музичке групе, хорови и позоришта, као и неколико галерија и музеја осигурати дахом културни живот града. Неколико поп, рок и алтернативне музике и културни фестивали организују се у граду а посебно у летњем периоду.

Универзитет у Вааса даје часове за све нове међународне студенте. Међународни тутор, момак студент је именован на сваком интернационални студент. Ментори помажу студентима да се упознају са академском окружењу и помогну другим питањима која се односе на живот у Вааса и у Финској.

Током школске године, тутори планирају различите врсте активности и догађаја за међународне студенте. Ови догађаји су одлична прилика да се упознају са својим колегама студентима и доживите Вааса на нов начин. Универзитет у Вааса такође организује излете за међународне студенте да виде друге делове Финске. На пример, годишњи путовање у Лапланд је увек незаборавно искуство за студенте.

Као чланови степена студената локалне Студентска унија међународне мастер на Универзитету у Васа корист од разних попусти и ван кампуса. То укључује на пример субвенционисане оброке у ресторанима и кафићима универзитета, као и попусти на путовања карата, у позориштима, музејима и бројним продавницама. Студенти Мастер студије имају право на студентски здравствене службе.

Универзитет у Вааса кампуса налази се у море са доста могућности за активности на отвореном следећи. За оне који воле да су близу природи, Васа регион је одлично место за провођење слободног времена напољу. Самој обали мора нуди искуства за сваку сезону од каиакинг и роњење на пецање на леду. Град Васа је врло приступачна; све потребне услуге се налазе у близини универзитета и већина људи држати на бициклизма током целе године. Травел везе свеобухватна - поред добро повезаних аеродрома, железничке и аутобуске везе, крстарице пређе залив Ботхниа омогућавају путницима до Шведску у неколико сати.

Цампус Ареа

Тхе Универзитет у Вааса Заузима површину најновији кампуса Финске уз море - комбинацију приморског пејзажа, модерне архитектуре и претвара индустријских објеката. Универзитет нуди савремени студијског окружење са уп-то-дате рачунара и других техничких објеката. Такође, академске библиотеке се налази на кампусу. Од студентском ресторану у главној згради има предиван поглед на околни природних пејзажа и мора. Међународна Универзитет

Универзитет у Вааса има контакте широм света; партнерство универзитета за студентске размене и особља, као и за истраживање и образовне сарадње. Сваке године више од 200 студената одлазе у иностранство за неке од студија потребних за своје студијске програме. Слично томе, више од 200 међународних студената долази сваке године да заврше своје размјену период на Универзитету у Вааса. Поред тога, више од 300 међународних студената студира у међународним магистарских и докторских програма Универзитета.

Универзитет у Вааса пружа међународну атмосферу и прекрасан поморске поставку Цампус, ефикасно подучавање и весело друштвено окружење поред широког спектра курсева на енглеском језику. Већина курсева укључене у програмима мастер се нуде и за међународне и финских студенте који пружа одличну прилику да се упознају са локалним студенте. Међународно мешовите студијске групе нуде велику прилику да уче од других ученика и њихових искустава.

Инвестирајте у своју будућност!

Блиско повезано студија заједница, добро планиране наставе и ефикасно студентским службама промовишу академске напредак и завршетак степена. Универзитет у Вааса образује компетентни стручњаци за потребе савременог радног века и могућностима запошљавања за дипломце су добри. Универзитет подржава флексибилност у студијама у оквиру Универзитета иу другим академским институцијама у Вааса, у Финској и широм света. За више информација посетите Универзитет у Вааса презентације на хттп://ввв.ува.фи/ен/фор/проспецтиве/. Придружите нам се!

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati PhD »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Master in Finance

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године August 2019 Финска Vaasa

[+]

Пријем одлуке се доносе на основу потребних докумената, евалуацију сваког комплетну апликацију појединачно и избор оних са најбољим квалификацијама. Од августа 2017. године фински универзитети ће увести школарину. Поред школарине, студенти су обавезни да чланарину Студентске уније плаћају у износу од око 142 евра по академској години. Универзитет у Вааси ће имати стипендије за студенте који су обавезни да плаћају школарину у магистарским програмима.... [-]


мастер у аналитици индустријских система

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године August 2019 Финска Vaasa

[+]

Важно је разумети како се технологија и људи организован за постизање циљева.

Програм припрема студенте за развој и управљање производа и услуга иновација за системе индустријске енергије, испоруку и коришћење. Курсеви се састоје од предавања, тимски рад задатака, пројеката, презентација и завршних испита.

Теме уче у овом програму укључују науку података и аналитику, инжењеринг квалитета, системи инжењеринг, подршку одлука, управљање пројектима и индустријског пројекта рад.... [-]


Мастер у индустријски менаџмент

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године August 2019 Финска Vaasa

Мастер програм из Индустријски менаџмент комбинује два стратешка приоритета Универзитета Васа, интернационализма и интердисциплинарни рад. [+]

Оријентација у мастер програм из Индустријски менаџмент је технологија за управљање, који је оријентисан ка будућности подручју. То се односи посебно у хај-тек компаније и предузећа са брзо мењају основне технологије, у истраживачким центрима и универзитетима, као иу развоју регионалних и националних технологије политике.

&nbsp

Мастер програм из Индустријски менаџмент комбинује два стратешка приоритета Универзитета Васа, интернационализма и интердисциплинарни рад. Програм има блиску сарадњу са хај-тек компанија у области, са предност локације Финске у центру растуће обновљиве енергије бизнис. Поред тога, она пружа ученицима са искуством међународних и домаћих предавача фокусирају свој рад на технологији и оперативног управљања. ... [-]


Мастер у међународном пословању

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године August 2019 Финска Vaasa

[+]

Не постоје улазни испити за програме међународне мастер на Универзитету у Вааса. Пријем одлуке се доносе на основу потребних докумената, евалуацију сваког комплетну апликацију појединачно и избор оних са најбољим квалификацијама. Од августа 2017. године фински универзитети ће увести школарину. Поред школарине, студенти су обавезни да чланарину Студентске уније плаћају у износу од око 142 евра по академској години. Универзитет у Вааси ће имати стипендије за студенте који су обавезни да плаћају школарину у магистарским програмима.... [-]


мастер у стратешком пословном развоју

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године August 2019 Финска Vaasa

Мастер програм у стратешком пословном развоју фокусира се на теорију и праксу стратешког развоја пословања, од стратешке анализе до стратешког избора и имплементације стратегије [+]

Мастер програм у стратешком пословном развоју фокусира се на теорију и праксу стратешког развоја пословања, од стратешке анализе до стратешког избора и имплементације стратегије. Области обухваћене програмом обухватају управљање пројектима, међународно стратешко управљање и управљање пословним мрежама. Поред тога, програм нуди студентима широк спектар факултативних студија који ће им омогућити да продубе своје знање у другим областима као што су људски ресурси и међукултурно управљање. ... [-]

Snimci

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Kontaktirajte
Adresa
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI