Read the Official Description

University of Vaasa је мултидисциплинарни универзитет са више од 5000 студената и нуди степене на свим академским нивоима од Бацхелор то Мастер и Доцтор. Отприлике 12 процената студената су међународни студенти који долазе из целог света. Наставничке и истраживачке активности Универзитета се фокусирају на пословне студије, административне науке, технологију и комуникацију. Језик наставе у међународним мастер програмима и неколико других курсева на енглеском језику.

University of Vaasa заузима једну од најновијих подручја у кампусу у Финској близу мора. Све школе и одељења налазе се на прелепом острву Палосаари. Кампус је занимљива фузија старих и нових, комбинација континенталних и англосаксонских архитектура. Налази се у Вааси, најсунчанијем граду Финске. Са својих 12 000 студената, Вааса је такође веома живахан студентски град. Штавише, прекрасни кваркенски архипелаг који окружује град је део УНЕСЦО-ових свјетских локација природне баштине од 2006. године.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - мултидисциплинарна и пословно оријентисана

Студије

University of Vaasa функционише у четири школе. Настава и истраживање на Школи менаџмента и Школи за рачуноводство и финансије, као иу Школском маркетингу и комуникацији су високи национални стандарди, а University of Vaasa је међу највећим пружаоцима пословне дипломе у Финској. Кључне области пословних студија су финансирање и финансијска тржишта, предузетништво, понашање потрошача и интернационализација предузећа. Школе су рангиране као одличне пословне школе у ​​рангирању Едуниверсал Ворлдвиде Бусинесс Сцхоол и Мастер програм за магистарске студије из области финансија, мастер програм за стратешки развој пословања и магистарски програм у међународном пословању добили су међународну акредитацију ЕПАС-а.

Школа менаџмента и Школа маркетинга и комуникација имају своје посебне области снаге као што су комуникације и административне науке. На Технолошком факултету и иновацијама , стручна подручја универзитета су технологија аутоматизације, електротехнике, рачунарске науке и телекомуникациони инжењеринг.

Образовање на University of Vaasa добија признање послодаваца за испуњавање захтјева савременог радног вијека. Сви степени Универзитета обухватају вјештине пословног пословања и истински међународна атмосфера кампуса заједно са могућностима размјене студената студентима пружају снажне способности приликом уласка у радни вијек. Језик наставе на свим курсевима који су понуђени међународним студентима у Мастер програмима на енглеском језику. Курсеви обично се заснивају на предавањима са завршним испитом или на самосталном студирању који се испитује током академске године. Семинари и различити облици групног рада са писменим и усменим задацима су такође дио наставног плана и програма.

Студентски живот у Вааси


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa заједнице обухвата преко 5 000 студената и сваке године више од 300 међународних студената из целог света студија на Универзитету. Студенти на Универзитету имају све већи интерес у међународној студијској атмосфери. У Вааси има укупно око 12 000 ученика, а могућности за стамбене и слободне активности у граду су доста.

Културни живот града има нешто за свакога. Фински Градски театар Вааса, шведски Васа театар, Градски оркестар, Опера опера Вааса и бројне друге музичке групе, хорови и позоришта, као и неколико галерија и музеја обезбеђују живахни културни живот града. Разнолика поп, рок и алтернативна музика и културни фестивали организовани су у граду, посебно у љетном периоду.

University of Vaasa пружа туторство за све нове међународне студенте. Међународни тутор, колега студент, именован је за сваког међународног студента. Тутори помажу студентима да упознају академско окружење и помогну у другим питањима везаним за живот у Вааси и Финској.

Током школске године наставници планирају различите врсте активности и догађаје за међународне студенте. Ови догађаји су одлична прилика да упознате своје колеге и искусите Вааса на нови начин. University of Vaasa такође организује путовања за међународне студенте да виде друге делове Финске. На пример, годишњи пут у Лапланд је увек незаборавно искуство за студенте.

Како чланови локалних студентских синдиката студенти међународног магистарског студија University of Vaasa имају користи од различитих попуста на и ван кампуса. Ово укључује, на пример, субвенционисане оброке у универзитетским ресторанима и кафетеријама, као и попусте на путничке карте, у позориштима, музејима и бројним продавницама. Магистарски студенти имају право на студентску здравствену службу.

University of Vaasa кампус се налази поред мора са пуно могућности за активности на отвореном. За оне који уживају у блиској природи, регион Вааса је одлично место за слободно вријеме на отвореном. Обала нуди искуства за сваку сезону од кајакаштва и роњења до леденог риболова. Град Вааса је веома приступачан; све неопходне услуге се налазе у близини Универзитета и већина људи држи бицикл током целе године. Путне везе су свеобухватне - поред добро повезаних аеродрома, веза са влаком и аутобусом, крстарице пролазе кроз Ботницки залив, омогућавајући путницима да стигну у Шведску за неколико сати.

Цампус Ареа

University of Vaasa заузима најновији фински кампус уз море - комбинација приобалног уређења, модерне архитектуре и претворених индустријских објеката. Универзитет нуди модерно истраживачко окружење са најновијим рачунарским и другим техничким објектима. Такође, академска библиотека се налази у кампусу. Из студентског ресторана у главној згради налази се прекрасан поглед на околне природне пејзаже и море.

Међународни универзитет


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

University of Vaasa има контакте широм света; партнерских универзитета за размјену студената и кадрова, али и за истраживачку и образовну сарадњу. Сваке године више од 200 студената отпутује у иностранство за неке студије које су потребне за њихове програме. Слично томе, више од 200 међународних студената стиже сваке године да заврше свој период размене на University of Vaasa . Поред тога, више од 300 међународних студената студира у међународним мастер и докторским програмима Универзитета.

University of Vaasa пружа међународну атмосферу и предивну поморску кампусу, ефикасну подучавање и живу друштвену средину поред широког спектра курсева који се нуде на енглеском језику. Већина курсева укључених у мастер програме нуди се и међународним и финским студентима који пружају изврсну прилику да упознају локалне студенте. Међународно мјешовите студијске групе пружају одличну шансу да уче од других ученика и њихових искустава.

Инвестирајте у своју будућност!


Близу студирана заједница, добро планирана настава и ефикасне студентске услуге промовишу академски напредак и завршетак диплома. University of Vaasa образује стручне стручњаке за потребе савременог радног вијека, а изгледи за запошљавање дипломаца су добри. Универзитет подржава флексибилност у студијама унутар Универзитета и других академских институција у Вааси, у Финској и широм свијета.За више информација, молимо вас посетите странице University of Vaasa на хттп://ввв.ува.фи/мастер/. Придружите нам се сада!

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

University of Vaasa

Мастер'с програм у индустријском менаџменту комбинира пословање са техничким вештинама и води ка каријери у области управљања технологијом усмереном ка будућности са конк ... [+]

Мастер програм у индустријском менаџменту је кључ за каријеру у управљању технологијом, област која је оријентисана на будућност. Теме које се предају укључују предвиђање технологије, управљање развојем, међународно набавку и производњу, развој производа и интеграцију технологије. Надлежности које су изграђене у програму примењују се посебно у високотехнолошким компанијама и предузећима са брзим промјенама основних технологија, у истраживачким центрима и универзитетима, као иу развоју регионалних и националних технологија.... [-]

Финска Vaasa
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Vaasa

Магистарски програм у међународном пословању је ЕПАС-ов акредитовани гатеваи за међународну каријеру у области пословања. ... [+]

Магистарски програм у међународном пословању је двогодишњи програм с пуним радним временом који се фокусира на идентификацију и управљање изазовима који проистичу из планирања, контроле и координације пословних активности на међународном нивоу. Базирајући се на захтевану компетентност међународних менаџера данас, као и на кључним подручјима истраживања на University of Vaasa , настава на програму центрира око актуелне теорије и праксе у три кључна аспекта међународног пословања - међународног стратешког менаџмента, међународног маркетинг менаџмента , и међународни менаџмент људских ресурса. Међународна акредитација ЕПАС је знак квалитета пословне наставе на University of Vaasa .... [-]

Финска Vaasa
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Vaasa

ЕПАС-ов акредитовани Мастер'с Дегрее Програм ин Финанце се фокусира на теорију финансија и финансијске анализе из међународне перспективе. ... [+]

Магистарски програм за финансије се фокусира на теорију финансија и финансијске анализе из међународне перспективе. Програм пружа преглед корпоративних финансија, инвестиција и цене опција. Студенти ће развити специјализацију у области корпоративних финансија и инвестиција, као што су процјена акција и обвезница, финансијско тржиште, одређивање цијена опција, капитално буџетирање, трошкови капитала, дугорочна фискална политика и друге сродне теме савремених финансија.... [-]

Финска Vaasa
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Vaasa

Мастер програм у аналитици индустријских система (ИСА) пружа садржаје, моделе и методе за пројектовање, развој, имплементацију и управљање сложеним процесима и системима ... [+]

Мастер програм у аналитици индустријских система (ИСА) пружа садржаје, моделе и методе за пројектовање, развој, имплементацију и управљање сложеним процесима и системима у организацијама енергетског сектора. Енергетски системи су сложени системи који захтевају холистичко разумијевање и тиме вишеструке перспективе истраживања и образовања. Енергетски системи се могу посматрати као социо-технички системи, а нови ИСА програм изграђен је од перспективе технологије, организације и људи (ТОП). Динамика система и системско размишљање су повезани елементи неопходни за програм. Важно је разумјети како су технологија и људи организовани како би се постигли циљеви.... [-]

Финска Vaasa
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Vaasa

Нови Мастер'с програм у Смарт Енерги-у нуди најновије знање о тренутним енергетским прелазима и одличним могућностима за обнову индустрије и креирање будућих решења за од ... [+]

Развијаци за Смарт Енерги Солутионс

Да ли сте заинтересовани за паметне енергетске системе, комбинацију нових технологија и пословних модела? Желите ли имати могућности за креирање иновативних и одрживих енергетских рјешења за будућност?

Промене и поремећаји традиционалних енергетских и енергетских система захтевају нови сет вјештина како би се остварио прелазак на паметније, флексибилније и обновљиве изворе енергије. Електроенергетици следеће генерације морају разумјети растуће количине различитих интердисциплинарних интеракција од нових технологија до потреба купаца и различитих енергетских политика.... [-]

Финска Vaasa
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Vaasa

ЕПАС акредитовани мастер програм у стратешком пословном развоју фокусира се на теорију и праксу стратешког развоја пословања, од стратешке анализе до стратешког избора и ... [+]

Мастер програм у стратешком пословном развоју фокусира се на теорију и праксу стратешког развоја пословања, од стратешке анализе до стратешког избора и имплементације стратегије. Области обухваћене програмом обухватају управљање пројектима, међународно стратешко управљање и управљање пословним мрежама. Поред тога, програм нуди студентима широк спектар факултативних студија који ће им омогућити да продубе своје знање у другим областима као што су људски ресурси и међукултурно управљање. Међународна акредитација ЕПАС је знак квалитета пословне наставе на University of Vaasa .... [-]

Финска Vaasa
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI