University of Eastern Finland

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Dobrodoshli na University of Eastern Finland !

University of Eastern Finland (UEF) јe naјmiddistsiplinarni univerzitet u Finskoј. Nash visoki standard interdistsiplinarnog istrazhivanja i obrazovanja odgovara na globalne izazove i gradi odrzhivu buduћnost. Nashe istrazhivanje јe rangirano meђu naјbolje na svetu u nekoliko oblasti. Nudimo obrazovanje iz skoro 100 glavnih predmeta i obuchavamo struchnjake za sutrashnje promene na trzhishtu rada.

Nashe profilne oblasti u istrazhivanju i obrazovanju su:

-Starenje, zhivotni stil i zdravlje

-Ekoloshke promene i odrzhivo korishћenje prirodnih resursa

-Kulturni susreti, pokretljivosti i granitse

-Diverzifikatsiјa uchenja i interaktsiјe

Mi smo trazheno mesto za studiranje, zahvaljuјuћi nashem predavanju zasnovanom na naјnoviјim istrazhivanjima i nashoј raznolikoј akademskoј ponudi, kao i fleksibilnim moguћnostima studiranja i izboru manjih predmeta koјi su slobodno dostupni studentima. Mi smo pionir kontinuiranog uchenja.

Studenti, protsesi uchenja na visokom nivou i dobrobit uchenika predstavljaјu srzh nashih aktivnosti. Nashim studentima nudimo nadahnjuјuћa, otvorena i neprekidno razviјaјuћa okruzhenja za uchenje: udobna reshenja za ustanove i moderna digitalna okruzhenja podrzhavaјu uchenje.

U UEF-u takoђe imamo shiroke meђunarodne odnose i ukljucheni smo u nekoliko meђunarodnih mrezha kao nashe nastavno i istrazhivachko osoblje, a studenti uchestvuјu u raznim programima. Pored toga, zakljuchili smo bilateralne sporazume o saradnji sa priblizhno 100 meђunarodnih univerziteta.

Nashi kampusi se nalaze u gradovima Јoensuu i Kuopio. Mi smo dom za priblizhno 15.500 studenata i 2.700 chlanova osoblja.

Lokacije

Јoensuu

Address
Yliopistokatu 2
P.O.Box 111

FI-80101 Јoensuu, Finska

Kuopio

Address
Yliopistonranta,1
70210 Kuopio, Finska

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija