University of Eastern Finland - Institute of Photonics

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Институт за Пхотоницс комбинује сва истраживања и образовање у оптици и фотонике на Универзитету у Источном Финске. Она пружа јединствену комбинацију стручности и објеката на Пхотоницс.

Пхотоницс истраживачи долазе из:

  • Депармент за физику и математику
  • Одељење за животну средину и биолошких наука
  • Школа Цомпутинг

У УЕФ-а, интердисциплинарност није нешто што радимо, то је ко смо. Ми настојимо да будемо број један у Финској када је у питању академских окружења за учење. Нудимо првокласну образовања који је везан за направити разлику.

Ми смо један од највећих универзитета у Финској, и дом за око 15.000 ученика и 2.800 чланова особља.

Наши кампуса се налази у Јоенсуу, Куопио и Савонлинна.

УЕФ је мултидисциплинарни универзитет, који нуди настава у више од 100 великих субјеката. Имамо четири факултета: на Филозофском факултету, Факултету за науку и шумарства, Факултета здравствених наука, а на Факултету друштвених наука и пословне студије.

Наше активности подвући мултидисциплинарност. Наши кључни интердисциплинарне области истраживања су изграђени око четири глобалне изазове. Ови изазови су старењу, начин живота и здравља; Учење у дигитализованих друштву; Културних сусрета, мобилитиес и границе; и промена животне средине и довољност природних ресурса.

Осим високог стандарда наставе, нудимо нашим студентима модеран студија окружења, који је под сталном развоју. Студент благостање је међу нашим основним проблемима.

Имамо обимне међународне односе и укључени су у неколико међународних мрежа. Наша настава и истраживање особље и студенти су активни за учешће у различитим програмима мобилности. Закључили смо билатералне споразуме о сарадњи са око 100 универзитетима у иностранству. Осим тога, ми смо укључени у неколико међународних мрежа и пројеката дисциплине специфичне.

Заједно са нашим мрежама, подржавамо благостања и позитиван развој источне Финске. Наш циљ је да буду рангирани међу водећим 200 истраживачких универзитета у свету и, у јаким истраживачким областима, међу водећим светским универзитетима 50 истраживачких.

УЕФ је без дуванског дима радно место.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

магистрирао програм у Пхотоницс

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Joensuu

Степен Програм мастер у Пхотоницс је програм две године предавао на енглеском језику у Институту за Пхотоницс, Университи оф Еастерн Финланд, Јоенсуу, Финска. магистрирао у фотонике даје ученицима добро знање модерним оптике и фотонике на теоретски и експерименталном нивоу. [+]

Степен Програм мастер у Пхотоницс је програм две године предавао на енглеском језику у Институту за Пхотоницс, Университи оф Еастерн Финланд, Јоенсуу, Финска. магистрирао у фотонике даје ученицима добро знање модерним оптике и фотонике на теоретски и експерименталном нивоу. Наши дипломци нађу посао као технолошки специјалиста, истраживача и менаџера пројекта у развојних организација и Р & Д одељења Пхотоницс индустрије.... [-]


Kontaktirajte
Adresa
Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu, Finlande
Joensuu, FI
Društveni mediji