Read the Official Description

ЈСБЕ је први универзитет у целој Скандинавији нуди и докторски програм током читавог мастер у корпоративном управљању животном средином од 1995. године.

Сцхоол оф Бусинесс анд Ецономицс

Динамични и међународно оријентисани Уваскула Универзитет Сцхоол оф Бусинесс анд Ецономицс (ЈСБЕ) је један од седам факултета на Универзитету у Јиваскила. ЈСБЕ је понудио студијских програма у области економије и пословања од 1967. године.

Као део међународно признатог истраживачког универзитета, ЈСБЕ бори за изврсност у истраживању и образовању у кључним областима пословања и економије. Око 120 факултета и особља чланова, укључујући 23 професора, рад на ЈСБЕ. Служимо 1100 степени студенте, 170 доктораната, и 200 студената МБА.

Фулл-сервис пословна школа

Ми смо пословна школа пуну услугу са бакалавр, мастер и докторске студије степени и МБА Извршни образовање. Око 150 магистра и 15 докторских се додељује сваке године у ЈСБЕ. Наша главна подручја образовања укључују рачуноводство, економију, предузетништво, управљање и лидерство и маркетинг. Образовање је понудио на ЈСБЕ се заснива на горе-то-дате истраживање које је спровела факултета.

Квалитет образовања у ЈСБЕ је међународно призната: Удружење МБА (Амба) доделила програм Аванце МБА са пет година акредитације, који ставља програм међу првих извршних програма на глобалном нивоу а. ЈСБЕ је такође члан Удружења за Адванце Цоллегиате Сцхоолс оф Бусинесс (ААЦСБ). Систем квалитета Универзитета у Јиваскила примио квалитет етикета ФИНХЕЕЦ из области високог образовања савета Финске евалуацију (ФИНХЕЕЦ).

ЈСБЕ нуди неколико програма на енглеском језику. Наша два међународна студијски програми мастер се нуде у области корпоративног управљања заштитом животне средине (ЦЕМ) и међународног бизниса и предузетништва (ИБЕ), а наши докторски програми се предају искључиво на енглеском језику. Екцханге студенти могу да похађају курсеве из нашег програма не степени наравно на енглеском језику, који је такође отворен за студенте финске и међународним степена.

ЈСБЕ има посебну стручност у области животне средине и социјалним питањима везаним за пословање. Ми смо били први пословна школа у Скандинавији да пружи пуну мастер и докторским студијама у корпоративном управљању животном средином (од 1995). ЈСБЕ је више пута признат за наше изванредне лидерство у обуци будућих посао доносиоцима одлука у способности управљања заштитом животне средине у глобалном истраживању Иза Блацк пинстрипес. Еколошка и социјална питања су саставни део иу стратешким фокусом области ЈСБЕ.

inovativna истраживања

Истраживања у ЈСБЕ се фокусира на понашање појединаца, предузећа и организација како би разумели своје функције као део друштва. У свим нашим дисциплинама, нагласак је посебно на емпиријским истраживањима на руководећим-битним питањима и политика релевантних питања.

Наше истраживање је организована кроз дисциплина и истраживачких група. У ЈСБЕ истраживачке групе преклапају дисциплине границе. Недавно су истраживачке групе које се фокусирају на просторне анализе тржишта рада и одговорног лидерства су нарочито изражен и призната.

ЈСБЕ Истраживачке групе

Рачуноводство у организационом и социјалном контексту Корпоративно управљање животне средине Предузетништво и Међународни бизнис Интердисциплинарна истраживања менаџмента у образовању Маркетинг истраживање групе Истраживање група за међународну Мацро и финансије Просторна анализа тржишта рада Стратешки и технологија менаџмент Одрживи Лидерство ср глобализованом свету

aktivna сарадња

ЈСБЕ активно учествује у домаћим и међународним мрежама сарадње у области образовања и истраживања. Ми одржава јаке везе са околном заједници подстичући наше најновије резултате истраживања и едукацијом академских стручњака, лидере и подузетнике да служе друштву.

ЈСБЕ има партнерске институције широм света, а учествује у неколико програма размјене студената, као што су ФИРСТ, ИСЕП, Ерасмус и Норек мреже. Поред тога, мобилност наставника и другог особља се активно промовише. ЈСБЕ редовно прима међународне гостујуће предаваче да учи на свим нивоима образовања.

ЈСБЕ Мисија и вредности

Омогућавање изврсности за будућност у одговорног пословања и политике релевантна економије

Вредности

ЈСБЕ као део Универзитета у Јиваскила је посвећена основних вредности универзитета: Екцелленце, просветљење, и ангажовање. Универзитет прати и негује етичке вредности и промовише одрживост у вези са економском, социјалном, и еколошком развоју. Оперативни култура на Универзитету заснива се на отворености, једнакости и поверења.

Мисија

Омогућавање изврсности за будућност у одговорног пословања и политике релевантне економске Јиваскила Университи Сцхоол оф Бусинесс анд Ецономицс (ЈСБЕ) тежи за омогућавање изврсност у одговорног пословања и политике релевантне економије. Ми смо витални део међународно признатог истраживачког универзитета приметио кроз историју за унапређење финске високог квалитета и иновативне образовања са утицајем. ЈСБЕ је посвећен стално унапређење квалитета у истраживању и образовању у бизнису (рачуноводства, корпоративног управљања животне средине, управљања и руковођења, маркетинга и стратегије и предузетништво) и економију.

Ми комбиновати теорију и праксу за промовисање одговорног пословања и политике релевантне економију. Нова економска знања истраживање засновано је креирана у сарадњи са нашим партнерима у послу, јавним организацијама и истраживачким институтима регионално, национално и интернационално.

Служимо друштву кроз едукацију стручњака, лидера и предузетника на свим нивоима академског пословне бацхелор, мастер, докторске и Екецутиве МБА. Такође смо значајан добављач образовања у привреди и економији студентима из других факултета Универзитета у Јиваскила.

Programs taught in:
енглески језик
фински

Ova škola takođe nudi:

MSc

Jyväskylä University School of Business and Economics

Програм БИФ пружа интердисциплинарни степен и јаку квантитативно оријентисана позадину за студенте да служе као професионалци, посебно на финансијским тржиштима, банкарст ... [+]

Студи циљеви

Програм БИФ пружа интердисциплинарни степен и снажну квантитативно оријентирану позадину за студенте који служе као професионалци посебно на финансијским тржиштима, банкарским и другим пословима у области економије и финансија који захтевају високо аналитичке перформансе.

Садржај студије

Наставни план и програм садржи предмете у основним темама економије, финансија и финансијског рачуноводства. Структура описа програма и курсева су доступни овде.... [-]

Финска Jyväskylä
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Jyväskylä University School of Business and Economics

Програм Мастер ин Дигитал Маркетинг и корпоративних комуникација у Јиваскила Универзитета Сцхоол оф Бусинесс анд Ецономицс (ЈСБЕ) образује стручњаке дигиталног маркетинга ... [+]

Студи циљеви

Сваки маркетинг и комуникације стручњак данас треба знање на дигиталном окружењу и каналима који заиста чине утицај на одабраним циљним групама. Уколико сте заинтересовани за развој своје знање и вештине мало даље, овај програм је за тебе. Јединствена комбинација маркетинг и корпоративне комуникације чини ову програма предзнак у образовном пејзаж.

Мастер програм у дигиталном маркетингу и корпоративној комуникацији на Јиваскила универзитету за пословне и економске послове (ЈСБЕ) едукује професионалце дигиталног маркетинга и корпоративних комуникација за потребе непрофитног сектора и приватног сектора. Ми комбинујемо најважније аспекте дигиталног пословања, маркетинга и корпоративних комуникација са најновијим научним истраживањима спроведеним у пољу. Диплома из програма даје у-дубина знање и вештине за планирање и извршавање стратешке и тактичке активности на руководећим и стручним позицијама везаним за маркетинг, продају и корпоративне комуникације у данашњем друштву дигитализовани.... [-]

Финска Jyväskylä
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Jyväskylä University School of Business and Economics

Програм ЦЕМ Мастер је програм одрживост са фокусом на животну средину. Она нуди својим дипломцима интегрисани и интердисциплинарни приступ питањима заштите животне средин ... [+]

Студи циљеви

Да ли желите да допринесе у доношењу пословних више одржив? Да ли сте заинтересовани за проналажење одрживости решења за предузећа и организације? Да ли желите да будете део ублажавање климатских промјена? Корпоративног управљања животне средине Мастер програм (ПКЦГ) побољшава разумевање и пружа експертизу о овим питањима и више.

Мастер програм ЦЕМ је програм одрживости са фокусом на животну средину. Она нуди својим дипломцима интегрисани и интердисциплинарни приступ питањима заштите животне средине који се припремају за дипломце да се бави овим сложеним питањима у радном животу. Међународно окружење за учење пружа вештине за идентификацију и управљање утицаја на животну средину; промовисање еколошке одрживости у пословању; и смишљање нових пословних решења и одрживих модела пословања. Јиваскила је био први универзитет у у нордијском региону да понуди комплетан мастер и докторски програм у корпоративном управљању животном средином. Обука у ЦЕМ је покренут 1995. године, а програм је био студијског програма међународна господара од 2003. године. Јиваскила Универзитет Сцхоол оф Бусинесс анд Ецономицс је проактивна у интеграцији корпоративног управљања заштитом животне средине у наставни план и програм, истраживања и других активности. Наш образовање стога је међународно призната од стране Светске Института ресурса у 2001. и Аспен института у 2005-2011.... [-]

Финска Jyväskylä
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Jyväskylä University School of Business and Economics

Програм је генералиста програм са свеобухватним перспективе. ИБЕ пружа студентима са надлежностима које се примењују у различитим секторима привреде, различите врсте посл ... [+]

Студи циљеви

Након завршеног програма магистарских студија ЈСБЕ у међународном бизнису и предузетништву , дипломци ће бити спремни да раде на захтевним руководећим позицијама у међународним компанијама, као консултантима за менаџмент или као предузетници у сопственом бизнису. Који год пут је предвиђено, програм ће припремити дипломаца тако да имају предузетнички и стратешки начин размишљања, са чврстим аналитичким способностима. Програм је генералиста програм са свеобухватним перспективе. ИБЕ пружа студентима са надлежностима које се примењују у различитим секторима привреде, различите врсте послова, као и различитим срединама.... [-]

Финска Jyväskylä
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Social Media