Pročitajte zvanični opis

Основана 1945. године, Хенли Пословна школа је била прва пословна школа у Великој Британији и један је од најстаријих и најугледнијих школа у Европи. Са преко 7.000 учесника, ми смо један од највећих пословних школа пуне услуге Европе.

Хенли пословна школа је стално рангиран међу највећих светских 50 пословних школа од стране Финанциал Тимес и Тхе Ецономист. Такође смо међу ретких пословних школа - топ 1% у свету - да се троструко-акредитована од стране водећих УК, Европски и амерички акредитације тела (Амба, Екуис и ААЦСБ) за квалитет и способност нашег факултета и излаз .

Хенли Пословна школа нуди ригорозне, изазовне и каријере оријентисане програме који постављају високе стандарде учења. Ви презентовани су подстицајне концептима и нови начин размишљања који је одмах применити на радном месту. Осим тога, ви ћете стећи способност примене знања у стварним животним ситуацијама. Резултат ће бити опипљиви, значајно и дуготрајно.

Циљ нам је да оснажи појединце да постану велики професионалци и истакнути пословни лидери који мисле са јасноћом и делују са самопоуздањем и убеђења. Наша снага лежи у нашем приступу. Ми смо омогућити људима да себе и своје одговорности боље разумеју, а истовремено мешање праксе и теорије успешног пословања.

Тхе Хенлеи Алумни мрежа је динамична и ангажовање заједница више од 70.000 људи у више од 170 земаља.

Хенли пословна школа је препознатљива по

Бити истински Интернатионал Бусинесс Сцхоол Екцелленце нашег искуства учења истраживање и размишљање светске класе Наш осећај заједништва и одговорности Снага наших мрежа Ширина и дубина наших односа са индустријом

Као део Универзитета у Редингу, Хенли послује у оквиру академске институције која је постављена у горњем 1% свих глобалних универзитета.

У Финској, Хенли пословна школа је обезбедила МБА програма од 1986. године. Данас, наш портфељ укључује Хенлеи Екецутиве МБА као и прилагођене и отворене извршне програме образовања.

Финанциал Тимес и Ецономист рангирања

Квалитет факултета, умрежавање, лични развој и потенцијал за повећање плату од виталног значаја у одабиру МБА, МБА или извршног организатора образовања. Само неколико пословних школа и МБА програма у свету су рангирани високо на редовној основи.

У нордијском региону, не постоји друга школа од Хенлеи Бусинесс Сцхоол да се пробије свој пут у високим местима у глобалној листи са толико образовања за управљање програмима.

2016, Хенли пословна школа поново порасла у Финанциал Тимес ранг листи од најбољих МБА програма и одржава своју позицију као једна од највећих светских 50 и 20 најбољих пословних школа у Европи. Исто тако, за Извршног образовних програма, Финанциал Тимес Ресултс Хенли Бусинесс Сцхоол 20. у свету и 12. у Европи.

Тхе Ецономист места Хенли Пословна школа број 36 у свету и топ 10 у Европи у својим 2015. ранг листи за Извршни МБА програма.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen