Pročitajte zvanični opis

Универзитет са великим срцем!

Центриа Универзитет примењених наука је мултидисциплинарна, динамичан и међународна високошколска установа. Поносимо се са нуди студентима и особљу окружење које је иновативно, брига и мултикултурални.

Смештен у западној Финској, Центриа има три кампуса - Коккола, Пиетар и Иливиеска - налазе на Остроботхниан равници. Сваки град нуди јединствено окружење са пуно активности и прелепом окружењу.

Центриа је млада високошколска установа, са близу 3.000 и 250 чланова особља, нудимо студент у центру наставе са фокусом на практичном искуству. Центриа нуди магистарске програме у пет различитих области студија и укупно 20 студијских програма. Наши области образовања су:

Технологија, комуникације и транспорт Друштвене науке, Бизнис и администрацију Социјалне услуге, здравство и спорт КУЛТУРА Хуманистичке и образовање

Са преко 500 страних студената, како степен-трагање и размене студената, интернационализација је један од наших основних вредности. Преко десет одсто наших ученика степена траже су међународни студенти, који долазе из преко 40 различитих земаља. Ми такође добити око стотину ученика размене сваке године, од наших партнерских универзитета широм света.

Едукује, истраживања и развија

Центриа има јак фокус на предузетништво и одличним везама са локалном радном животу, то је изванредна основа за комбиновање теоријска знања са стручним способностима на смислен начин. Ми смо међународна универзитет примењених наука која подстиче иновације и предузетништво.

Центриа истраживање и развој сарађује са компанијама и организацијама да повећају своју конкурентност. Наш циљ је да помогне нашим клијентима у развоју нових производа, пословне подухвате и међународне активности и, као у процес предузетништва, користећи наш мултидисциплинарни стручност. Нудимо до датума технологије и најновије информационе технологије апликацијама да стане потребама наших купаца. Ми искористите нашег тима стручњака, њихов кнов-хов и различите врсте лабораторија у нашој употребу. Наш Р & Д, сталне едукације и широке пројектне активности све имају за циљ побољшање конкурентности наших купаца.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Centria University of Applied Sciences
Address
Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland
FIN-67100 Kokkola, Финска
Vebsajt
Telefon
+358 6 8250000
Address
Ylivieska, Финска
Address
Jakobstad, Финска