Aalto University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Добродошли на Аалто Университи

Бе а Гаме Цхангер. Да ли желите да креирате нешто јединствено? Мењају друштво, развити нове иновације - или цела нова индустрија?

У Аалто Университи, Верујемо у радозналости и охрабрујемо наше ученике да истражују непознато и радите ствари на потпуно нов начин. Нудимо највиши ниво образовања у бизниса, уметности и дизајна, архитектуре и технологије у Финској.

Слобода избора

Аалто Университи степени добити ћете за успешну каријеру. У Хелсинкију и на суседни Отаниеми кампуса, магистарских и докторских Програми извући талентоване научнике из целог света. Студенти добијају високе цене попусте у превозу, смештај и ресторани. Осим заједничких програма, Аалто универзитет не наплаћује школарину.

Аалто Университи Сцхоол оф Бусинесс је први пословна школа у нордијским земљама да су добили све три ознаке изврсности од светских водећих пословних школа за акредитацију: ААЦСБ, Амба и Екуис. Овај статус Трипле Цровн је част одржао само неколико пословних школа широм света.

Слобода До

Од почетка студија добићете да учествује у занимљивим пројектима и вежбање ваших практичне вештине. Расцветала покретање сцена и иницијативе као Аалто Десигн Фацтори помогнемо нашим студентима генерише праве послове из својих снова и идеја. Под патронатом неколико угледних научника, можете да улазе у свет истраживања и тежити за најбоље. Слобода Мове Аалто Университи има изванредне партнерске односе са преко 400 универзитета широм света. На пример, Сцхоол оф Бусинесс има програме размене са неким од најбољих пословних школа у свету. Међународна докторске и пост-доц истраживачи, наставници и летње школе су снажно сведочанство наше могућности.

Аалто Университи Школе

 • Сцхоол оф Артс, дизајна и архитектуре
 • Сцхоол оф Бусинесс
 • Школа за хемијску технологију
 • Електротехнички факултет
 • Школа факултет
 • Школа за науку

Школарина

Школарина за Бацхелор и Мастер програми се предају на енглеском језику од 1. августа 2017 па надаље подлежу годишње накнаде за грађане нон-ЕУ / ЕЕА. Програми који се предају на финском или шведском су бесплатне за све студенте.

Школарине се крећу од 12 000 000 евра за 15 ЕУР по академској години у зависности од програма:

 • Евра 12 000 по академској години за студијског програма Међународни бизнис БСцБА;
 • Евра 15 000 по академској години за опције студије које воде до магистрирао.

Међународни програми заједнички студијски имају своје школарине и шеме стипендирања. За више информација, посетите страну програма ": хттп://ввв.аалто.фи/ен/студиес/едуцатион/интернатионал_доубле_дегрее_программес/

Стипендије

Постоји неколико начина да се финансирају своје студије на Универзитету Аалто. Потенцијални које нису чланице ЕУ / ЕЕА студената који се односе на Аалто Универзитета основне и програма мастер као и нордијским мастер програми могу да се пријаве за стипендије додељују од самог програма Аалто Университи. Одређене међународне заједнички студијски програми имају своје школарине и шеме стипендирања. Такође постоје неке могућности да се пријаве за стипендију ван Аалто Университи.

Аалто Университи Сцхоларсхип Програм

Аалто Университи Сцхоларсхип Програм има за циљ да препознају талентоване студенте изван ЕУ / ЕЕА широм света доделу академског успеха. Стипендије може да покрије 50% или 100% школарине. Број стипендија додељених је ограничен и зависи од расположивог буџета за програм.

Аалто Университи се такође гради подстицај за стипендију систем у којем ће додатна одрицања бити награђени за студенте који су остварили напредак у својим студијама.

Апликанти се пријаве за стипендије у исто време подношења захтјева за своје приоритетне опције студија са истом обрасцу. Одлука стипендија се даје заједно са одлуком прихвата. Одлуке о додјељује стипендија се врши на основу академских заслуга студената одабраних да студирају у програмима.

У овом тренутку, Аалто универзитет не нуди никакве стипендије за покривање трошкова живота у Финској. Од студената се очекује да покрију све животне трошкове (око. 800 евра месечно) и друге трошкове студија у вези са сопственим финансијским средствима. Добитници стипендије мора и даље бити у могућности да финансирају своје трошкове живота, према захтевима финског имиграцију. Студенти који су изабрани током примене периоду 2016 до енглеском учио диплому или програма мастер неће бити у обавези да плаћају школарину, а не могу да конкуришу за стипендије.

Будите сигурни да нас пратите на Снапцхат!

Ova škola nudi programe:
 • енглески језик
 • фински
 • Шведски

Pogledati MA programi » Pogledati MSc programi » Pogledati BSc programi » Pogledati Programi osnovnih studija »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

Магистар уметности у дизајну визуелне комуникације

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Визуелна комуникација се брзо мења. Дизајнерско размишљање сада укључује нове форме као што су прича, искуства и визуелизација података. Наш програм представља проширену трансмедијску дисциплину комуникације и изражавања. Када су у питању приче, многи од њих имају: графички дизајнери, аутори, аниматори, графички романописци и илустратори за књиге деце. Будите истраживач који користи визуелне ефекте како би створио упечатљив изворни садржај у нашој концентрацији у Висуал Нарративе. Слично томе, потражња за добро дизајнираном инфографиком се шири. Наша концентрација у информационом дизајну има апликације далеко изван традиционалних професија дизајна. Примијените како бисте направили поруке које покрећу податке које пјевају. [+]

Визуелна комуникација се брзо мења. Дизајнерско размишљање сада укључује нове форме као што су прича, искуства и визуелизација података. Наш програм представља проширену трансмедијску дисциплину комуникације и изражавања. Када су у питању приче, многи од њих имају: графички дизајнери, аутори, аниматори, графички романописци и илустратори за књиге деце. Будите истраживач који користи визуелне ефекте како би створио упечатљив изворни садржај у нашој концентрацији у Висуал Нарративе. Слично томе, потражња за добро дизајнираном инфографиком се шири. Наша концентрација у информационом дизајну има апликације далеко изван традиционалних професија дизајна. Примијените како бисте направили поруке које покрећу податке које пјевају.... [-]


Магистар уметности у колаборативном и индустријском дизајну

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Helsinki

Магистарски програм колаборативног и индустријског дизајна (ЦоИД) фокусира се на улогу дизајнера у друштву. Обезбеђује вештине за рад као дизајнерски предузетници и у низу улога у индустрији, пословању, заједницама, образовању и влади. [+]

Магистарски програм колаборативног и индустријског дизајна (ЦоИД) фокусира се на улогу дизајнера у друштву. Обезбеђује вештине за рад као дизајнерски предузетници и у низу улога у индустрији, пословању, заједницама, образовању и влади.

Исходи садржаја

Магистарски програм колаборативног и индустријског дизајна (ЦоИД) фокусира се на улогу дизајнера у друштву. Обезбеђује вештине за рад као дизајнерски предузетници и у низу улога у индустрији, пословању, заједницама, образовању и влади. Програм проширује индустријски дизајн у дизајн интеракција, дизајн услуге, ко-дизајн и друга настала поља у којима дизајнерске активности могу побољшати квалитет животне средине и живота људи. Студенти уче емпатске, критичке, стратешке и техничке вештине потребне у процесима иновирања дизајна. Такође су охрабрени да истражују нове улоге у дизајнерској индустрији.... [-]


Магистар уметности у креативној одрживости (АРТС)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Студенти науку да прилагоде знање, вештине и нове приступе за постизање заједничких решења заснованих на еколошкој, економској и социо-културној одрживости. [+]

Студенти науку да прилагоде знање, вештине и нове приступе за постизање заједничких решења заснованих на еколошкој, економској и социо-културној одрживости.

Циљеви студије

Мултидисциплинарни приступ: Ученици уче да прилагоде знање, вјештине и нове приступе за постизање заједничких рјешења заснованих на еколошкој, економској и социо-културној одрживости.

Системски приступ: Ученици уче да користе системско размишљање у решавању проблема и креирају нова холистичка схватања комплексних ситуација и критичне инфраструктуре у друштву. Нагласак је на глобалној свијести у контексту локалних заједница и симултане модификације различитих аспеката одрживости.... [-]


Магистар уметности у новим медијима - дизајн и производња игара

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Да ли сте заинтересовани за учење дизајна игара и производњу са водећим професионалцима у међународној атмосфери? Дизајн и производња игара је главни предмет у Мастер програму у новим медијима који се фокусирају на дизајн игара за интерактивне дигиталне медије. Образовање је пројектно оријентисано и пружа јединствену могућност развијања вештина дизајна игара, али и изградње концептуалног схватања игара. [+]

Да ли сте заинтересовани за учење дизајна игара и производњу са водећим професионалцима у међународној атмосфери? Дизајн и производња игара је главни предмет у Мастер програму у новим медијима који се фокусирају на дизајн игара за интерактивне дигиталне медије. Образовање је пројектно оријентисано и пружа јединствену могућност развијања вештина дизајна игара, али и изградње концептуалног схватања игара. Унапредићете своје вјештине на основу личног плана студије. Мултидисциплинарност је наглашена од стране веома разноликог порекла студената - може се применити са било којом дипломом, а студенти укључују програмера, 3Д уметника, аниматора, креативних писаца, архитеката, па чак и психолога. Мрежа наставника укључује врхунске професионалце у индустрији и научнике у игри. Програм се предаје на енглеском језику, а студенти могу писати тезу на финском, шведском или енглеском језику.... [-]


Магистар уметности у новим медијима - дизајн и производња нових медија

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Да ли желите да истражите узбудљиве могућности нове дигиталне технологије отвара се комуникацијама, интеракцијама и изразима - и наћи каријеру у којој можете искористити своју креативност? Нови медији Дизајн и производња је главни предмет у Мастер програму у новим медијима, са фокусом на уметност и дизајн у интерактивним медијима. [+]

Да ли желите да истражите узбудљиве могућности нове дигиталне технологије отвара се комуникацијама, интеракцијама и изразима - и наћи каријеру у којој можете искористити своју креативност?

Нови медији Дизајн и производња је главни предмет у Мастер програму у новим медијима, са фокусом на уметност и дизајн у интерактивним медијима. Образовање је пројектно оријентисано, комбинује праксу са теоријом. Можете се усредсредити на динамичку визуализацију, арт... [-]


Магистар уметности у савременом дизајну

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Програм савременог дизајна подрзава студенте да откривају и унапреде своје индивидуалне креативне процесе и повезују их са процесима и методама за рјешавање проблема других. Студенти раде у мултифацентном окружењу за учење које пружа подршку креативности, као и критичко и аналитичко размишљање. [+]

Циљеви студије

Програм савременог дизајна подрзава студенте да откривају и унапреде своје индивидуалне креативне процесе и повезују их са процесима и методама за рјешавање проблема других. Студенти раде у мултифацентном окружењу за учење које пружа подршку креативности, као и критичко и аналитичко размишљање. Програм премошћује истраживање и дизајн, а студентима пружа снажну основу у истраживању базираном на пракси. Обучава осетљиве и визионарске студенте који имају вјештине да предлажу радикална рјешења и одговорне иновације за будућност.... [-]


Магистар уметности у фотографији

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Helsinki

Добродошли на Мастер'с Дегрее Програм ин Пхотограпхи на Aalto University ! На Школи уметности, дизајна и архитектуре, инспиративна настава комбинује са дубоким разумевањем савремене фотографије. [+]

Добродошли на Мастер'с Дегрее Програм ин Пхотограпхи на Aalto University ! На Школи уметности, дизајна и архитектуре , инспиративна настава комбинује са дубоким разумевањем савремене фотографије.

Наш дипломски програм нуди разноврсне и инспиративне студије из области савремене фотографије, документарне фотографије и уметничког истраживања. У нашој свесној и стручној заједници, развијате своје експресивне вештине и теоријско размишљање и добићете професионалне квалификације за рад на терену. Кључне предности нашег програма су наши снажни умјетнички и визуелни изгледи у комбинацији са нашим способностима за концептуално размишљање. У програму подржавамо ваш лични израз и нудимо теоријску основу за разумевање фотографских феномена. Наш широк спектар курсева укључује изборне радионице о темама као што су праксе документарне и изграђене фотографије, експериментални студијски рад, покретне слике, нове фотографије платформе и различите методе рада и теме савремене умјетности.... [-]


Мајстор уметности у визуелним културама, кураторство и савремена уметност

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Helsinki

Визуелне културе, кураторство и савремена уметност (ВиЦЦА) је двогодишњи трансдисциплинарни мастер програм који истражује настајуће знање и праксе на раскрсницама визуелних култура, кураторизма и савремене уметности. [+]

ВиЦЦА истражује уметност у новим контекстима. Централно за програм су нове и настале професионалне праксе, рођене и развијене у новим просторима културне продукције. У програму израде уметности и нових професионалних агенција истражује се у ширеном пољу визуелних култура. У ВиЦЦА теорији и пракси се тесно испреплетају и наглашава се развијање уметничког, кураторског и теоријског размишљања сваког ученика. Програм нуди велике могућности за развој истраживачких способности и осећаја за уметничко и критичко размишљање. Учење различитих професионалних искустава једне од других такође игра важну улогу у програму. Програм нуди шансу да прошири свој професионални идентитет и креира нове начине рада и нове облике професионализма.... [-]


MSc

Магистар наука из математике и операционих истраживања

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм из математике и операционих истраживања образује стручњаке који имају широко познавање математичких метода и снажних вештина решавања проблема како би се суочили са изазовним проблемима у науци, индустрији и друштву. [+]

Циљеви студије

Циљ магистарског програма из математике и оперативних истраживања је едуковање стручњака који имају широко познавање математичких метода и снажних вјештина рјешавања проблема како би се могли успешно ријешити изазовних проблема у науци, индустрији и друштву.

Током програма, заједно са учењем размишљања математички, ученици уче да граде математичке моделе и анализирају их развојем и применом најсавременијих метода и алгоритама. Кроз избор великих, ученици могу да се усредсреде на математичку теорију, рачунске методе, статистику или вештине у моделирању и решавању проблема који су потребни у пракси.... [-]


Магистар наука из области рачунарства, комуникација и информационих наука - дизајн и производња игара

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Дизајн и производња игара је мултидисциплинарна вештина која чврсто интегрише ученике из различитих средина. Студенти програма креирају и анализирају игре, експериментишу са новим технологијама и дизајнерским приступима и упознају бриљантне људе са којима ће градити будућност. [+]

Дизајн и производња игара је мултидисциплинарна вештина која чврсто интегрише ученике из различитих средина. Студенти програма креирају и анализирају игре, експериментишу са новим технологијама и дизајнерским приступима и упознају бриљантне људе са којима ће градити будућност.

Циљеви студије

Дизајн и производња игара је мултидисциплинарна вештина која чврсто интегрише ученике из различитих средина. Студенти програма креирају и анализирају игре, експериментишу са новим технологијама и дизајнерским приступима и упознају бриљантне људе са којима ће градити будућност. Осим дубоког разумијевања игара, дипломци ће имати портфолио завршених пројеката, који помажу у уласку у индустрију игара. Наставно особље укључује стручњаке из области игара и учењака.... [-]


Магистар наука из области рачунарства, комуникација и информационих наука - Машинско учење, Наука о податцима и вештачка интелигенција

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Машинско учење је једна од јаких тачака на Aalto University . Ово солидно образовање у савременој рачунској анализи података пружа вам одличне могућности за каријеру у истраживачким институцијама или приватном сектору у брзом развоју области машинског учења, науци података и вештачке интелигенције. [+]

Циљеви студије

Машинско учење је једна од јаких тачака на Aalto University . Ово солидно образовање у савременој рачунској анализи података пружа вам одличне могућности за каријеру у истраживачким институцијама или приватном сектору у брзом развоју области машинског учења, науци података и вештачке интелигенције.

Методе машинског учења и руковања подацима су примењиве и потребне у широком спектру области, од индустрије процеса до података о науци. Недавна подручја примене копје укључују... [-]


Магистар наука у архитектури

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Исходи учења засновани су на прописима ЕУ директиве који се примењују на обављање професионалних активности архитекте (Директива 2005/36 / ЕЦ Европског парламента и Савјета о признавању професионалних квалификација). Према директиви, степен архитектуре задовољава очекивања грађевинске индустрије и омогућава каријеру ван Финске. [+]

Циљ образовања

Исходи учења засновани су на прописима ЕУ директиве који се примењују на обављање професионалних активности архитекте (Директива 2005/36 / ЕЦ Европског парламента и Савјета о признавању професионалних квалификација). Према директиви, степен архитектуре задовољава очекивања грађевинске индустрије и омогућава каријеру ван Финске.

У складу са горе поменутом директивом, сврха програма је да обезбеди да након завршеног степена, студент има:... [-]


Магистар наука у води и инжењерство животне средине

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Вода и инжењерство у области животне средине су у суштини у стварању света! Са ограниченим природним ресурсима и све већом потражњом за водом, храном и енергијом, тражимо практичне начине за развој нашег друштва на одржив начин. [+]

Вода и инжењерство у области животне средине су у суштини у стварању света! Са ограниченим природним ресурсима и све већом потражњом за водом, храном и енергијом, тражимо практичне начине за развој нашег друштва на одржив начин.

Магистарски програм у области воде и инжењерства заштите животне средине комбинује снажну техничку основу са добро разумијевањем ширег друштвеног контекста за едуковање измјењивача игара који су у стању да постигну овај амбициозни циљ.... [-]


Магистар наука у геоинжењерингу

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм у области геоинжењеринга оспособљава вас вештине за рад на великим грађевинским пројектима који укључују земљишта, стене и друге земљане материјале. [+]

Магистарски програм у области геоинжењеринга оспособљава вас вештине за рад на великим грађевинским пројектима који укључују земљишта, стене и друге земљане материјале.

Геоинжењеринг се ослања на широк спектар дисциплина, укључујући и науку и материјалну науку, механику и конструкцију. Структуре од интереса су фондације, путеви, ископи и подземне грађевине попут тунела.

... [-]

Магистар наука у геоинформатика

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм из геоинформатике претвара талент и напоран рад студената у изврсност. Након дипломирања, моћи ћете ефикасно радити у многим улогама у друштву, примењивати и искористивати тренутна знања о геоинформатика, и допринијети даљем развоју поља. [+]

Магистарски програм из геоинформатике претвара талент и напоран рад студената у изврсност. Након дипломирања, моћи ћете ефикасно радити у многим улогама у друштву, примењивати и искористивати тренутна знања о геоинформатика, и допринијети даљем развоју поља.

Инжињери геоинформатике обично су присутни када се припремају кључне одлуке у нашем друштву. Анализа и визуелизација тачних географских информација обично откривају битне информације за доношење одлука. Овај степен је одличан избор ако желите да се бавите великим друштвеним изазовима као што су климатске промене, безбедност и урбани развој, или ако сањате о креирању напредних мобилних апликација.... [-]


Магистар наука у глобалном менаџменту

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Helsinki Pori Mikkeli +2 više

Програм Глобал Манагемент са ЦЕМС Мастер'с ин Интернатионал Манагемент расте агилним, рефлектујућим и одговорним доносиоцима одлука који прихватају промене. Студенти науче да препознају и искористе могућности и решавају изазове у брзом преображајућем глобалном пословном окружењу. [+]

Програм Глобал Манагемент са ЦЕМС Мастер'с ин Интернатионал Манагемент расте агилним, рефлектујућим и одговорним доносиоцима одлука који прихватају промене. Студенти науче да препознају и искористе могућности и решавају изазове у брзом преображајућем глобалном пословном окружењу.

Циљеви студије

Програм ГМ / ЦЕМС позива амбициозне студенте који су заинтересовани да раде професионално и лично како би преузели етичке и одговорне улоге вођства у будућности. Програм се заснива на знању стечених од стране студената на њиховој специјализационој области током прве године својих ГМ / ЦЕМС студија.... [-]


Магистар наука у грађевинској технологији

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм у грађевинској технологији нуди свеобухватно академско и стручно образовање у различитим дисциплинама унутар цивилног и грађевинског инжењерства. [+]

Магистарски програм у грађевинској технологији нуди свеобухватно академско и стручно образовање у различитим дисциплинама унутар цивилног и грађевинског инжењерства.

Грађевинарство има кључну улогу у стварању сигурних и здравих окружења. Комбиновање глобалних потреба за енергетском ефикасношћу и одрживошћу са карактеристикама доброг животног окружења захтева теоријско разумевање, професионалне вештине и широку перспективу.... [-]


Магистар наука у економији

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Helsinki

Мастер програм економије вам даје алате за разумевање и промену света. [+]

Циљеви студије

Магистарски програм из економије развија своју способност да примјењује економску теорију у широк спектар економских феномена.

Програм вас квалификује да разумете везу између микро и макроекономских питања и да видите узрочност између таквих питања.

Поред тога, програм вас опреми одговарајућим економетријским и математичким аналитичким алатима за решавање економских проблема и проблема. Научићете да анализирате, организујете и ефикасно пренесете своје анализе.... [-]


Магистар наука у економији непокретности

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм из области економије непокретности студентима нуди темељно образовање на терену са фокусом на технологију, економију, право и управљање некретнинама. [+]

Мастер програм економије у непокретностима нуди детаљно разумевање динамике тржишта некретнина. Добићете холистичко схватање феномена везаних за тржишта некретнина и научите технике које се користе за анализу и управљање некретнинама.

Програм комбинује научне дисциплине економије, менаџмента, управљања земљиштем и планирања како би вам пружио кључне вештине потребне за широк спектар каријере у сектору некретнина.... [-]


Магистар наука у електроници и нанотехнологији

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Кроз мастер програм у области електронике и нанотехнологије можете постати будући траилблазер и мењач игара у бежичној технологији, свемирској технологији или нанотехнологији. [+]

Кроз мастер програм у области електронике и нанотехнологије можете постати будући траилблазер и мењач игара у бежичној технологији, свемирској технологији или нанотехнологији.

Циљеви студије

Електроника и нанотехнологија омогућавају мноштво нових ствари у нашем свету: живот постаје бежични са све већим бројем мобилних уређаја који нас окружују, свемирска технологија је небеска у облику малих сателита, а нанотехнологија омогућава велике продоре у многим пољима, као што је сакупљање соларне енергије . Кроз мастер програм у области електронике и нанотехнологије, можете постати будући траилблазер и мјењач игре у једној од ових области.... [-]


Магистар наука у индустријском инжењерству и менаџменту

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм индустријског инжењерства и менаџмента (ИЕМ) едукује инжењере који су способни да развијају и воде водеће технологије засноване на предузетничком мишљењу. [+]

Циљеви студије

Магистарски програм индустријског инжењерства и менаџмента (ИЕМ) едукује инжењере који су способни да развијају и воде водеће технологије засноване на предузетничком мишљењу. Програм обучава ученике системским, оријентисаним на решавање проблема. Посебна карактеристика ИЕМ-а на Aalto University јесте да комбинује класични индустријски инжењеринг, који наглашава разумијевање и развој оперативних процеса и сложених система, са фокусом на стратешко и предузетничко руководство.... [-]


Магистар наука у машинству

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм из машинства овлашћује студенте да прате своје интересе на терену и постану стручњаци са разноврсним вештинама. [+]

Магистарски програм из машинства овлашћује студенте да прате своје интересе на терену и постану стручњаци са разноврсним вештинама.

Данашње друштво се ослања на машинство за ефикасна и сигурна решења свуда. Поље покрива широк спектар активности и технолошких сектора, од енергије и транспорта до медицинских уређаја и заштите животне средине. Не постоји недостатак задатака, изазова и могућности у којима машински инжењери стварају иновативна решења. Машинско инжењерство се примјењује на све од најмањих компоненти до највећих склопова, што доводи до трајне потражње за машинским инжењерингом.... [-]


Магистар наука у менаџменту и међународном бизнису

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Мастер програм у менаџменту и међународном бизнису (МИБ) је флексибилан програм који вам пружа прилику да креирате јединствени професионални профил заснован на вашим интересима. [+]

Мастер програм у менаџменту и међународном бизнису (МИБ) је флексибилан програм који вам пружа прилику да креирате јединствени професионални профил заснован на вашим интересима.Пратите своју страст, постаните мењач игре

Желите ли бити један од будућих измјењивача игра?

Генерише иновативне стратегије за глобална тржишта?Ствара инспиративне радне просторе?Омогућава људе у мултикултуралним пословним окружењима?Комуницира ефикасно у промени организационих контекста?Води пут до одрживе будућности?... [-]

Магистар наука у међународном дизајну пословно управљање - маг. Диплома економије и пословне администрације

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Мастер програм у међународном дизајнерском пословном менаџменту омогућава студентима да буду будући професионалци из свјетске класе у развоју глобалног пословања кроз дизајн и технологију. [+]

Мастер програм у међународном дизајну Бусинесс Манагемент помаже вам да постанете будући креативни стручњак за интеграцију дизајна и технологије са глобалним развојем пословања.

Програм мултидисциплинарног програма Интернатионал Десигн Бусинесс Манагемент (ИДБМ) производи покретаче промена и иновације да воде иницијативе и предузму нова пословна подухвата у глобалним окружењима.... [-]


Магистар наука у међународном дизајну пословно управљање - мр.сц. Диплома у технологији

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Сврха програма ИДБМ је развој свјетске класе експертизе у глобалном дизајну пословног управљања кроз мултидисциплинарно истраживање и учење које се смањује кроз подручја пословања, дизајна и технологије. [+]

Мастер програм у међународном дизајну пословног менаџмента помаже вам да постанете будући креативни стручњак за интеграцију дизајна и технологије са глобалним развојем пословања кроз трансдисциплинарни тимски рад и стварне изазове које пружају наши реномирани индустријски партнери.

Програм мултидисциплинарног програма Интернатионал Десигн Бусинесс Манагемент (ИДБМ) производи покретаче промена и иновације да воде иницијативе и предузму нова пословна подухвата у глобалним окружењима.... [-]


Магистар наука у напредним енергетским решењима Одрживи енергетски системи и тржишта

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Овај велики нуди основно разумевање енергетских система, главних изазова са којима се наша енергетска рјешења суочавају данас и могуће начине ка одрживој будућности. [+]

Циљеви студије

Поуздан и приступачан енергетски систем је основни захтев модерног друштва. Данас се енергетски системи суочавају са изазовима с флексибилном интеграцијом различитих облика енергије (снаге, топлоте, горива) и са све већом комплексношћу система услед дистрибуиране електричне енергије и настанка активних произвођача - купаца, односно просумера. Интегрисање прекинутих обновљивих извора, као што су соларна енергија, енергија вјетра и таласа, у енергетски систем један је од главних изазова наше одрживе будућности. Овај велики нуди основно разумевање енергетских система, главних изазова са којима се дана наша енергетска рјешења суочавају и могуће начине ка одрживој будућности.... [-]


Магистар наука у области аутоматике и електротехнике

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Мастер програм у области аутоматизације и електротехнике је широк, мултидисциплинарни програм који омогућује дипломцима да раде у различитим областима - између традиционалних електротехничких и енергетских сектора до биомедицинског инжењерства, управљачког инжењерства и роботике. [+]

Циљеви студије

Мастер програм у области аутоматизације и електротехнике је широк, мултидисциплинарни програм који омогућује дипломцима да раде у различитим областима - између традиционалних електротехничких и енергетских сектора до биомедицинског инжењерства, управљачког инжењерства и роботике. Узимајући у обзир обимна истраживања математичких и природних наука, наставни план и програм је флексибилан и омогућава сваком студенту да проучава јединствену комбинацију курсева који одговарају његовим / њеним интересима.... [-]


Магистар наука у области просторног планирања и транспортног инжењерства (ЕНГ)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Развијање и управљање комплексним урбаним и регионалним системима захтијева нове хибридне вјештине у интеграцији кориштења и транспорта земљишта. Мастер програм у области просторног планирања и транспортног инжењерства је међународно јединствена прилика за стицање таквих вјештина. [+]

Мастер програм у области просторног планирања и транспортног инжењерства фокусира се на будуће изазове одрживог окружења и решава актуелне глобалне мегатренде, као што су урбанизација, климатске промене и благостање.

Програм обухвата јединствену комбинацију техничких и људски усмјерених приступа у области планирања кориштења земљишта и транспортног инжењерства, укључујући широк спектар перспектива, од свакодневног живота људи и мобилности до великог стратешког и системског размишљања.... [-]


Магистар наука у области рачунарства, комуникација и информационих наука - Интеракција између човјека и рачунара

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Интеракција између човјека и рачунара је нови интердисциплинарни мајор који се заснива на успјеху наших досадашњих образовних напора: Интерацтиве Тецхнологиес, ​​Информацијских мрежа и Школе употребљивости Универзитета Аалто и Интерактивних система Универзитета у Хелсинкију. Главни има јаке везе са другим мајорсима у Мастер'с програму из области рачунарства, комуникација и информационих наука (ЦЦИС). [+]

Постаните стручњак за интеракцију између људи и рачунара!

Брзи напредак у хардверу, алгоритмима, софтверу и мрежама отворио је огромне нове могућности за људску употребу информационих технологија. Студије интеракције између људи и рачунара (ХЦИ) припремају будуће стручњаке и лидере који користе напредну методологију за дизајнирање и развој информационе технологије у корист људи.... [-]


Магистар наука у рачунарству, комуникацијама и информационим знаностима - Инжењерство комуникација

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Комуникациони инжењеринг, који је један од главних мајстора под Мастер програмом рачунарства, комуникација и информационих наука, даје солидно разумијевање Интернет технологија, бежичних комуникација и комуникационих екосистема - из перспективе концепата, технологија и методологија. [+]

Циљеви студије

Као резултат дигиталне револуције, која радикално трансформише свет, постоји стална потреба за добро заокруженим инжењерима комуникације с великим познавањем темељних технологија, дубинских програмских вјештина и солидног разумијевања динамике пословања.

Комуникациони инжењеринг, који је један од главних мајстора под Мастер програмом рачунарства, комуникација и информационих наука, даје солидно разумијевање Интернет технологија, бежичних комуникација и комуникационих екосистема - из перспективе концепата, технологија и методологија. Осим тога, у току ваших студија инжењерских инжењера, можете повећати своје знање, на примјер, у мобилним комуникацијама, индустријском интернету, сајбер сигурности, апликацијама за машинско учење у инжењерству комуникација и теорији информација.... [-]


Магистар наука у рачунарству, комуникацијама и информационим наукама - Рачунарске науке

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Рачунарство је једна од технологија која темељно трансформише нашу будућност, са софтвером који обухвата све области људске активности: индустрију, трговину, здравствену заштиту, медије и чак уметност. Тежаве рачунарске технологије, као што су вештачка интелигенција, велики подаци, блокови, цлоуд цомпутинг и веб који воде ка револуционарним иновацијама и гурајући границе рачунања, доводе до фасцинантних научних изазова. [+]

Циљеви студије

Рачунарство је једна од технологија која темељно трансформише нашу будућност, са софтвером који обухвата све области људске активности: индустрију, трговину, здравствену заштиту, медије и чак уметност. Тежаве рачунарске технологије, као што су вештачка интелигенција, велики подаци, блокови, цлоуд цомпутинг и веб који воде ка револуционарним иновацијама и гурајући границе рачунања, доводе до фасцинантних научних изазова. Настава у рачунарској, комуникационој и информатичкој науци - Програми рачунарских наука заснива се на солидној методолошкој основи, а студенти рачунарских наука обично стичу одличне програмске вештине. Поред компјутерских наука, препоручује се укључивање студија из других области као изборне студије или мањег предмета. Основни курсеви програма дају студентима снажну основу у алгоритму, рачунарској графици, машинском учењу, оперативним системима, сигурности, корисничким интерфејсима, развоју веб софтвера итд.... [-]


Магистар наука у технологијама науке о животу

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Магистарски програм у Лифе Сциенце Тецхнологиес-у нуди мултидисциплинарни курикулум који се фокусира на важне технологије за тренутно и будуће биомедицинско истраживање. [+]

Магистарски програм у Лифе Сциенце Тецхнологиес-у нуди мултидисциплинарни курикулум који се фокусира на важне технологије за тренутно и будуће биомедицинско истраживање.

Циљеви студије

Технолошке иновације постале су суштински део модерне здравствене заштите, благостања и биоекономије. Стога, иу академском истраживању и индустрији постоји све већа потреба за људима који могу да се баве данашњим све комплекснијим биомедицинским проблемима.... [-]


Магистар наука у управљању информацијама и услугама

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Helsinki

Мастер програм за управљање информацијама и услугама (ИСМ) пружа вам детаљну експертизу у развијању и управљању информацијама базираним на услугама - једној од примарних подручја раста напредних економија. [+]

Интердисциплинарни програм има снажан нагласак на анализи података и управљања пројектима. Вештине које научите ће вам помоћи да анализирате све веће понуде информација, као и да управљате новим технологијама и електронским пословањем.

У Мастер програму за управљање информацијама и услугама (ИСМ), можете се усредсредити на једну од три области специјализације: Пословна аналитика, информациони системи и управљање логистиком и услугама.... [-]


Магистар наука у управљању предузетништвом и иновацијама

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Helsinki

Мастер програм у менаџменту за предузетништво и иновације (ЕИМ) пружа вам врхунски увид и јединствено искуство у учењу базираног на изазову у најживљој студентској заједници подузетништва у Европи. [+]

Мастер програм у менаџменту за предузетништво и иновације (ЕИМ) пружа вам врхунски увид и јединствено искуство у учењу базираног на изазову у најживљој студентској заједници подузетништва у Европи.

Заинтересовани за покретање и развој нових предузећа?Мотивисани да изумеју и дизајнирају нове производе и услуге?Занимљиво о томе како се предузетничке теорије могу применити на решавање реалних изазова?Страсан је у томе што се бави смелим идејама које могу учинити свет бољим местом?... [-]

Магистар наука у хемијском, биохемијском и материјалном инжењерству - Обрада одрживих метала

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Обрада одрживих метала комбинује метале и технологију прераде минералних сировина са економијом и друштвом. Фокус је у процесима који омогућавају производњу и рециклажу метала. Овај велики вам нуди занимљиве и разноврсне каријере у истраживању и индустрији које раде на изазовима како би наш свет био боље мјесто. Поздрављамо вас да се придружите овом узбудљивом пољу! [+]

Школа хемијског инжењерства комбинује природне науке и инжењеринг на јединствен начин . Ово омогућава да се резултати нашег истраживања доради и да се у пракси користе као спремни производи и процеси. Свака иновација осигурава и наше обновљиве и необновљиве природне ресурсе за будућност.

Замисли свет без метала. Без метала, не би било градова, енергије, транспорта и многих производа који побољшавају наш квалитет живота. Метали су били, су и биће један од главних стубова модерног друштва и економије.... [-]


Мастер оф Сциенце ин рачунарских, комуникационих и информационих наука - безбедност и мобилном рачунарству

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Студије у европску безбедност и Мобиле Цомпутинг студентима пружи јасне идеје најновијим и будућим технологијама за Сецуре Мобиле и цлоуд цомпутинг система. [+]

Стичу образовање светске класе у информациону безбедност на Аалто Университи!

Студије у европску безбедност и Мобиле Цомпутинг студентима пружи јасне идеје најновијим и будућим технологијама за Сецуре Мобиле и цлоуд цомпутинг система. Студенти ће стећи како конкретних инжењерских знања и теоријске увиде у

Сигурносни системи инжењеринг, дистрибуирани развој апликација, мрежа и услуга архитектуре, и мобиле и цлоуд платформи. ... [-]

Мастер оф Сциенце ин хемијских, биохемијских и материјали инжењеринг - прерада биомасе

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Школа за хемијску технологију комбинује природне и техничких наука на јединствен начин. Ово омогућава резултати нашег истраживања који би био састављен дуг пут и у пракси као готових производа и процеса. Свака иновација осигурава обе наше обновљивих и необновљивих природних ресурса за будућност. [+]

Школа за хемијску технологију комбинује природне и техничких наука на јединствен начин. Ово омогућава резултати нашег истраживања који би био састављен дуг пут и у пракси као готових производа и процеса. Свака иновација осигурава обе наше обновљивих и необновљивих природних ресурса за будућност.

Школа пружа образовање за широк спектар одговорних будућих професионалаца. Мр и др дипломира у технологији рада у различитим позицијама у највећим индустријским секторима Финске, у металној и електронску индустрију, прераде дрвета индустрије, као и хемијске, фармацеутске, биотехнологија и прехрамбена индустрија. Истраживање и настава су подржани од стране широке међународне академске и индустријске сарадње мрежу.... [-]


Мастер оф Сциенце у хемијској, биохемијске и материјала инжењерство - хемија

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Школа пружа образовање за широк спектар одговорних будућих професионалаца. Мр и др дипломира у технологији рада у различитим позицијама у највећим индустријским секторима Финске, у металној и електронску индустрију, прераде дрвета индустрије, као и хемијске, фармацеутске, биотехнологија и прехрамбена индустрија. Истраживање и настава су подржани од стране широке међународне академске и индустријске сарадње мрежу. [+]

Школа за хемијску технологију комбинује природне и техничких наука на јединствен начин. Ово омогућава резултати нашег истраживања који би био састављен дуг пут и у пракси као готових производа и процеса. Свака иновација осигурава обе наше обновљивих и необновљивих природних ресурса за будућност.

Школа пружа образовање за широк спектар одговорних будућих професионалаца. Мр и др дипломира у технологији рада у различитим позицијама у највећим индустријским секторима Финске, у металној и електронску индустрију, прераде дрвета индустрије, као и хемијске, фармацеутске, биотехнологија и прехрамбена индустрија. Истраживање и настава су подржани од стране широке међународне академске и индустријске сарадње мрежу.... [-]


мастер програм у креативном одрживости - м. СЦ. Дипломирао је економију и пословну администрацију

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

У програму мастер у креативним одрживости ученици уче да се створи нова одржива решења комбинују посао са архитектуре, дизајна, планирање предела, некретнина и урбаног планирања. [+]

У програму мастер у креативним одрживости ученици уче да се створи нова одржива решења комбинују посао са архитектуре, дизајна, планирање предела, некретнина и урбаног планирања.

Најзначајнији развојни изазови одрживости су повезане са климатским променама, глобалног сиромаштва, социјалне и економске неједнакости, као и демографске промене и адаптације на брзе глобалне економске промене.... [-]


Мастер програм у међународном дизајнерском пословном менаџменту (АРТС)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Финска Espoo

Мастер програм у Међународном дизајнерском пословном менаџменту (ИДБМ) образује студенте са уметношћу, пословним, научним и инжењерским позадинама као стручњаци у облику слова Т који им пружају стратешки поглед на креативно лидерство и управљање међународним дизајнерским центрима, пословима и производима и развој услуге. [+]

Циљеви студије

Магистарски програм у међународном дизајнерском пословном менаџменту (ИДБМ) представља 120 ЕЦТС кредитних заједничких понуда између Aalto University за уметност, дизајн и архитектуру, школу за науку и школу за бизнис. Програм се научи у потпуности на енглеском језику. Прва година студија састоји се од сет интензивних обавезних студијских модула у све три школе и захтева пуно радно време. Друга година студија је флексибилнија да задовољи индивидуалне потребе и интересе.... [-]


Snimci

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Kontaktirajte

Aalto University

Adresa Otakaari 1 B
02150 Espoo, Финска
Vebsajt http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresa Helsinki, Финска