Estonian Business School (EBS)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Основана 1988, ЕБС је најстарија приватна пословна универзитет се налази у срцу Талину, Естонија и Хелсинкију. ЕБС предаје предузетништво и пословне администрације на практичан начин на бакалавр, мастер и докторским нивоима.

Међународна перспектива

Све већи број студија у ЕБС се изводе на енглеском језику, нудећи могућност да се изгради међународну мрежу контаката. Са више од 1500 студената и међународне факултета мисија ЕБС је да пружи предузетничке људи са академским знањем, практичних вештина и етичких вредности, које се могу успешно спроводи у међународним каријерама. ЕБС има међународну изглед, што значи школа има све већи углед као добављача одличне, праксе засноване и академски ригорозну образовања за студенте из свих делова света. ЕБС Савјет ученика и њен међународни клуб организује различите програме за стране студенте унутар и изван учионице, који чине њихов боравак посебно за памћење. ЕБС има преко 70 партнерских универзитета у Европи, Америци, Аустралији и Азији, што омогућава широку размену студената и предавача. Преко 30% од ЕБС је студентског тела су међународни студенти. У 2011. ЕБС отвара кампус у Хелсинкију. ЕБС има преко 4500 алумни који је према студији коју статистику Естоније зараде већи месечни приход од дипломцима других естонских универзитета. 2016 Ниво Интернатионал Бусинесс Администратион студијски програм ЕБС енглеском језику Бацхелор постала је прва у Естонији да добију ЕПА акредитацију, који је међу може добити највише признање ниво пословних школа.

Историја

Када је ЕБС основан 1988. године, био је прва институција у Естонији да се уведе диплому пословног образовања. Обзиром да се пословне администрације није постојала у совјетских универзитетима, да није било наставе традицију, нема факултет и нема уџбеника: тежак стартну позицију. Поред универзитета, естонски пословна школа Група је успоставила ЕБС средњу школу у 1997. и Центар за обуку извршни 1993. године. Да дају студентима међународно искуство, ЕБС потписали су споразум Доубле Диплома са Ланцастер Университи Манагемент Сцхоол 2007. године. У 2010. години ЕБС добио лиценцу за неограничен рок за покретање студијске програме на основним, мастер и докторских студија из области пословне администрације, која нам је једини приватни универзитет у Естонији направљен. Годину дана касније, 2011, ЕБС отворио кампуса у Хелсинкију, Финска. 2016 Ниво Интернатионал Бусинесс Администратион студијски програм ЕБС енглеском језику Бацхелор постала је прва у Естонији да добију ЕПА акредитацију, који је међу може добити највише признање ниво пословних програма. ЕПАС акредитација се додељује Европска фондација за развој менаџмента (ЕФМД).

Зашто студирати у ЕБС?

  • Високо рангиран и акредитовани студијски програми - ЕБС се први у Естонији да прими ЕПА акредитацију и додељен од стране ЕДУНИВЕРСАЛ медју светским топ 300 најбољих пословних школа. Све ЕБС диплому, мастер и докторских програми су акредитовани од стране Министарства просвете и науке Републике Естоније.
  • ЕБС развија знање и вештине у нашим студентима који су неопходни и релевантни за друштво у дугорочној перспективи.
  • Са глобалним партнерима, ЕБС обезбеђује конкурентне предности за све заинтересоване стране оба, на личном и професионалном плану.

алумни профил

ЕБС је поносни и поштује све своје алумни. Постоје фотографије свих алумни на зидовима школе, не само оних који су стекли јавно признање. Немогуће је прошао каменим "уметници живота", предузетника или академици, јер свака особа има свој немерљив допринос друштву да се. Ректор ЕБС, проф Арно Алманн каже да су студенти и Алумни пословне школе су рационални и циљ оријентисан људи који вредност изгледе будућих могућности које би им образовање опреми. "Према недавном истраживању, ЕБС дипломци били један од најуспешнијих факултетски образованих у Естонији. Четвртина испитаника су добили бољу понуду за посао због примљеног образовања. Успех својих бивших студената је најбоље признање за пословне школе ", уверавао проф Арно Алманн. Поред едукације, ЕБС алумнисти и вреднују контакте које су добили и интернационализације универзитета.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Akreditacije

1

Pogledati MA programi » Pogledati BA programi » Pogledati PhD » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

МА међународни бизнис администрација

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2018 Естонија Tallinn

Програм фулл-тиме двогодишњој Мастер ин Интернатионал Бусинесс Администратион је намењен студентима са Бацхелор`с степена у пословне администрације, економије или менаџмента или еквивалент. Нуди стручњака у својој области да се фокусира на области маркетинг менаџмента да постану стручњаци у својој области. Предавања се одржавају у вечерњим сатима, које омогућавају да радите или брине о другим обавезама у току дана времена. [+]

Програм фулл-тиме двогодишњој Мастер ин Интернатионал Бусинесс Администратион је намењен студентима са Бацхелор`с степена у пословне администрације, економије или менаџмента или еквивалент. Нуди стручњака у својој области да се фокусира на области маркетинг менаџмента да постану стручњаци у својој области. Предавања се одржавају у вечерњим сатима, које омогућавају да радите или брине о другим обавезама у току дана времена.... [-]


Snimci

Estonian Business School

What do you like in Estonian Business School

Kontaktirajte

Estonian Business School

Adresa Estonian Business School A. Lauteri 3
10114 Tallinn, Harju County, Естонија
Vebsajt http://www.ebs.ee/
Telefon +372 665 1340