Estonian University of Life Sciences

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Мисија Естонског универзитета животних наука је да гарантује одрживо коришћење природних ресурса и унапреди рурални развој.

Универзитети, баш као и људи, разликују се једни од других. "Карактер" Универзитета је, прије свега, изражен у својој одговорности према друштву - у својој мисији.

Естонски универзитет животних наука је једини универзитет у Естонији чији приоритети у академским и истраживачким активностима обезбеђују одрживи развој природних ресурса неопходних за постојање човека, као и очување баштине и станишта.

Као одговор на потребе друштва, Естонски универзитет животних наука постао је више ажуриран, разрађен на постојећим курикулумима и отворио нове специјалности. Већа конкуренција за слободна радна мјеста одражава популарност ових специјалности.

Естонски универзитет животних наука је центар истраживања и развоја у областима као што су пољопривреда, шумарство, животињска наука, ветерина, рурални живот и економија, наука о прехрамбеним производима и еколошке технологије.

Наш Универзитет се искрено труди да се трансформише са традиционалног универзитета чисте пољопривреде у отворени европски универзитет животних наука. Естонски универзитет животних наука има за циљ да својим ученицима гарантује широко образовање засновано на истраживању.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati Health Master »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Мастер оф Сциенце ин пејзажне архитектуре

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Естонија Tartu

Арцхитецтуре фокусира на интервенције у пределу кроз планирање, управљање и дизајна. Интернационални мајстор програм у пејзажну архитектуру је уједињена око концепта пејзажа ... [+]

Међународни Мастер програм у пејзажну архитектуру је уједињена око концепта пејзажа, која се обично подразумева отвореном простора, окружења и места и односе између људи и ових простора, средина и местима, како у погледу активности и перцепције. Арцхитецтуре се бави пејзажима свих врста, урбаних и руралних, и на свим скалама од најмањих отвореном простору у региону.

Циљ: Општи циљ пројекта је да омогући студентима да постану професионални пејзаж архитекти, првенствено кроз Европске федерације за пејзажну архитектуру (ЕФЛА) акредитацију. Програм је осмишљен тако да одражава у ЕУ Болоњски процес и критеријуме ЕФЛА.... [-]


Snimci

Estonian University of Life Sciences: Student Life

Kontaktirajte

Estonian University of Life Sciences

Adresa Estonian University of Life Sciences Kreutzwaldi 1
51014 Tartu, Tartu County, Естонија
Vebsajt http://www.emu.ee/
Telefon +372 731 3001