Read the Official Description

Естонски ИТ-Колеџ

Тхе Естонски информационе технологије Факултет је водећи ИТ институција примењује високог образовања у Естонији. Оно што су ИТ спрема специјалну је његово академско особље да су сви професионалци у области - трећина свих предавача долази из ИТ фирми и предузећа или стање у коме одељења.

Предности Естоније ИТ Цоллеге се на основу година образовног и развојног рада користећи нашу мрежу високо образованих и искусних стручњака Естоније ИЦТ индустрије, трећег сектора и академског света.

Да обезбеди добро избалансиран заснованог на знању наставу и праксу оријентисане обуке, ИТ-Колеџ ради врло блиско заједно са оба оснивача универзитета, као и са ИКТ индустрије у Естонији. Добри суседи Естоније ИТ колеџа су Талин Университи оф Тецхнологи и Талин технолошки парк ТЕХНОПОЛ. Образовање у ИТ Цоллеге је обогаћена кроз међународну сарадњу и умрежавање са више од двадесет високог образовања партнера у различитим европским земљама.

Мисија

Мисија Цоллеге`с је да понуди најбоље применити ИТ образовање у региону, која окупља високе технологије знање и практичне потребе информационог друштва, док је оса његовог развоја.

Естонски ИТ-Колеџ је приватна непрофитна институције високог образовања (УАС - Университи оф Апплиед Сциенцес), основана 2000. године и у власништву Естоније Информатион Тецхнологи Фоундатион (ЕИТФ). Оснивачи ЕИТФ показују јединствени јавно-приватно партнерство у земљи - то су: држава, коју заступа Естоније Министарства просвете и истраживања, две највеће Естоније универзитета - Талин Университи оф Тецхнологи и Тарту Универзитет, и приватног сектора, коју заступа Естоније Телекома и удружења информационе технологије и телекомуникације.

Фондација и сарадња

Власник ИТ Цоллеге, естонски информациону технологију Фондације, основана од стране Републике Естоније (коју представља Министарство образовања и истраживања), Универзитета у Тарту, у Талину Университи оф Тецхнологи, АС Еести Телекома, и Естоније Удружења информационе технологије и телекомуникације.

Главни спонзори колеџа су СПСС, Сибасе, Сведбанк, Шведска агенција за развој пословања НУТЕК, Орацле и Мицрософт, али и ТелиаСонера. Цоллеге добија значајан допринос из Хевлетт-Пацкард, Елион, Цисцо Системс и ЕМТ.

Сарадња са Цисцо Системс, Мицрософт и Орацле укључује међународне сертификације програма Цисцо Ацадеми (ЦЦНП и ЦЦНА), Мицрософт ИТ Ацадеми и МСДН АА и академску иницијативу Орацле.

Естонска фондација за информационе технологије (ЕИТФ) циљеви су да помогну у припреми високо квалификованих стручњака за ИТ и подршку информационе и комуникационе технологије-у вези развоја у Естонији. За ове намене Фондација основана и управља естонски ИТ Цоллеге, а админстерс Национални програм подршке за ИКТ у високом образовању "Тигер Универзитету."

Programs taught in:
енглески језик
естонски

Ova škola takođe nudi:

Master

Estonian Information Technology College

Образовање: стручно високо образовање ... [+]

Образовање: стручно високо образовање Језик наставе: Енглески Званична дужина трајања програма: 3 године, 180 ЕСПБ (Европски кредит систем преноса и акумулације) кредити Студија форма: дневна студија Школарина: 2400 € по академској години Почетак студија: Септембар 2016

Улаз период за странце је отворен:

до 1. маја 2016. истека рока за пријаву за Нон-ЕУ до 7. јула 2016. истека рока за пријаву за ЕУ ... [-]
Естонија Tallinn
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom