Read the Official Description

Аден је међународна образовна мрежа акредитована од стране АЦБСП, чија је основна делатност његова Сцхоол оф Бусинесс, основана 1992. године. Она се фокусира на професионалном развоју директора и пословних менаџера, како модалитет као е-учења; и тренутно има 26 канцеларија проширила широм 17 земаља у Латинској Америци и Европи.

Седиште се налази у Ав.Абрахам Лицолн, један од главних путеве у Еквадора капитала, сматра економски капитал земље. То је дахом град у комерцијалном подручју, са великим имањима и тржних центара; има широку и разноврсну економске активности.

Кито такође је веома заузет град у комерцијалном пољу, наглашавајући велике и модерне тржне центре, продавнице текстила, рукотворине и сувенире, велики ланац супермаркета, хардверске радње, апотеке, итд Економска активност је разнолик.

Ми разумемо да је обука данас, то је простор између личног живота и радног вијека. Због тога имамо јасан циљ: да донесе искуство обуке у пословању који додаје вредност у свим димензијама.

међународним радионицама

Као део образовног предлога за наше аллумни смо развили који ће се одржати у следећим градовима низ међународних радионица: Миами, Панаме и Богота.

Глобализација, конкуренција и технологија су замагљене границе пословања. Током академске недеље, дати су управљачка средства која дају хармонију и синхронизацију између различитих варијабли које су укључене у међународној концертној послу.

теорија и пракса у геополитичким, комерцијалних, финансијских процеса је интегрисан, и хумано управљање интеркултуралним тимовима. Шта треба очекивати од овог курса је визија правца, да је, политичка одлука о одлукама руководства и оперативне одлуке.

Курс ће трајати од диалогуед излагања, са реалним примерима и "живе" од идеја, ситуација и плантеос генерише ученика у стварном животу, и повезати са појмовима покренута током истим случајевима курса.

Циљ је да се постигне форум за дијалог, умрежавање и размену новим трендовима у пословном свету.

Радионице се одржавају у различитим градовима и у различитим месецима:

панамамесец јул

Боготамесец септембар

Мајамимесец октобар

Programs taught in:
енглески језик
шпански