Pročitajte zvanični opis

Будућност Универзитет у Египту је један од најперспективнијих приватних универзитета у Египту. ФУЕ Кампус је повољно налази у самом срцу Новог Каиру. Кроз изврсност у настави, истраживању и услуга, Будућност Универзитет настоји да пружи свеобухватан, високо квалитетно образовање, које припрема наши дипломци бити будући лидери. Кампус даје креативан, неговање средину у којој ученици могу да остваре своје потенцијале, док учимо из талентованог, високо квалификовани факултета. Будућност Универзитет нуди богат и награђивања образовног искуства.

ФУТУРЕ Универзитета шест факултета

Футуре Универзитет је шест факултета у потпуности акредитована од стране Врховног савета универзитета факултета је где студенти спроводе свој велики област студија. Они ће искусити наставне сесија (предавања), лабораторије и туторијала. ФУЕ кампус тренутно састоји од следећих шест факултета. Сви факултети су у потпуности акредитована од стране Врховног савета универзитета.

  • Факултет за оралну и Стоматолошки факултет
  • Фацулти оф Пхармацеутицал Сциенцес и фармацеутских индустрија
  • Факултет техничких наука и технологије
  • Факултет за економију и политичке науке
  • Факултет за трговину и пословне администрације
  • Факултет за рачунаре и информационе технологије

Сваки факултет је независна институција са сопственим имовине и опреме. Факултети су одговорни за избор ученика, у складу са универзитетским прописима. Степени се додељује универзитет.

БУДУЋНОСТ особље универзитета

Док да наши објекти су најбољи у Египту, руководство будућност Универзитета зна да су људи кључ за академског успеха. То је наше особље које заиста створи живу интелектуалну заједницу за наше студенте. То је разлог зашто ФУЕ тражи од разноврсног, високо квалификованих и наменског факултет и особље из целог света. Ми имамо и локалне и међународне чланове особља; многи од њих су завршили своје постдипломске студије у иностранству и доносе са собом широк перспективу њиховој области специјализације.

Наша мисија

Будућност Универзитет у Египту (ФУЕ) је образовна установа посвећена разлика, иновација и стандардима квалитета. Приоритет фуе је да остане у току са националним, регионалним и међународним променама које се дешавају у повезаних области образовања, научног истраживања и развоја заједнице, док консолидацију вредности и професионалне етике.

Наша визија

Будућност Универзитет у Египту (ФУЕ) тежи напредни, широм света сврстава међу универзитетима и постаје узор за друге да следе.

uvođenje ФУЕ

Тхе Мисија Футуре Универзитета у Египту (ФУЕ) потврђује посвећеност "атмосфери која вреднује интелектуалну радозналост и потрагу знања уз очување академске слободе и интегритета". ФУЕ је стога посвећен стварању окружења где слобода истрага се одвија у клими укључености и уљудности. У средишту овог опредељења је принцип лечења сваког члана универзитетске заједнице поштено и са поштовањем. Да би се подстакла такво понашање, ФУЕ забрањује дискриминација, непоштовање и узнемиравање и пружа једнаке могућности за све чланове заједнице, без обзира на расу, боју коже, веру, етничко порекло, преци, здравствено стање, брачни статус, пол или старост. Где се налазе радње које крше овај стандард, Универзитет ће предузети хитну акцију за окончање увредљивог понашања, спречава његово понављање, обезбеди корективне обуке, и, када је то потребно, дисциплину они који су одговорни.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Arabic (Egypt)
Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree: