Pročitajte zvanični opis

Дизајниран за професионалце са различитим образовних профила и искуство, програме у ИУГС структуирани су да задовоље потребе квалификованих људи који желе да заврше своје формалне квалификације.

Комбиновањем енглеске и америчке моделе дипломирани образовања, практиковање професионалци који су акумулирали знатне после матуре Рад током изводјења курса сада имају могућност да брзо зараде своје мастер или докторске дипломе и сертификате путем онлине или укомпонован путева.

Многи ученици су завршили потребне Рад током изводјења курса, али нису завршили своју дисертацију или тезе. Други су картон довољне дипломске кредите, али нису предузели потребне курсеве да зараде своју диплому. Ипак други су предузеле потребне курсеве, али су открили ови курсеви нису прихваћени за пренос.

ИУГС прихвата за пренос свих релевантних после матуре курсеве стечених у акредитованим институцијама, укључујући и одобреног континуираног образовања, лиценцирање и сертификације курсу пре или после пријема.

Будући да већина кандидата су средином живота професионалци, они су признати као вршњаци и поштују се за њихову каријеру, лични и школских постигнућа. Традиционални професор-ученик однос је замењен са академским и професионалним заједништву. Везивни међу кандидатима, као и између кандидата и професора, развија и наставља даље дипломирања.

Тхе УНИВЕРЗИТЕТ је основана 1979, је акредитована, а стекао академско и професионално признавање и одобрење од јавних и приватних организација. Сваки професор је вежба професионалац који је заслужио барем један докторат. Стога, академски и практично знање је интегрисана у ИУГС искуство учења.

Изјава веровања

Постоји потреба за дипломом који су приступачне, су појединачно темпом, поседују академски интегритет и омогућавају докторске и магистарске кандидати да наставе да испуне своје друге обавезе. Сви релевантни постдипломске кредити од акредитованих институција треба да буде прихваћен за пренос. Већина после матуре бодова потребних за лиценцирање и сертификацију треба да буде прихваћен за пренос. Дипломирани студенти треба да имају право да након матуре курсеве у разним институцијама које служе своје професионалне и личне циљеве. Дипломираних студената који траже степени треба тражити да се, или да су претходно предузете, традиционални број пост-матура бодова потребних за главних универзитета. Дипломирани студенти треба да се појединачно призната и поштована за њиховим професионалним и академским достигнућима. Студенти са професионалним зрелости и релевантним животног искуства су најбољи кандидати да настави постдипломске студије.

Programi se održavaju na:
енглески језик
шпански

Introduction to the Parapsychology Program at IUGS