Read the Official Description

DTU

Користити друштво на глобалном нивоу

Већ скоро два века ДТУ, Технички универзитет у Данској, посвећен је испуњењу визије ХЦ Øрстеда - оца електромагнетизма - који је 1829. године основао универзитет за развој и стварање вриједности кориштењем природних наука и техничких наука у корист друштва.

Данас је ДТУ рангиран као један од најистакнутијих техничких универзитета у Европи, наставља да поставља нове рекорде у броју публикација и упорно повећава и развија наша партнерства са индустријом, као и задатке које је остварио ДТУ-овим научним савјетима.

Број уписа студената је већи него икада, и једанаесту годину заредом, добили смо рекордни број пријава од студената који желе да стекну диплому са техничког елитног универзитета са глобалним изгледима.

Међународна димензија је од виталног значаја за ДТУ. У 2014, у наше магистарске програме поздравили смо 538 међународних студената, половина наших докторских студија је регрутована из иностранства, а више од једне трећине нашег научног особља су високо квалификовани истраживачи из међународних извора. Поред тога, обим и интензитет наших сарадњи са другим водећим техничким универзитетима широм свијета и даље расте.

ДТУ има међународне програме образовне размене са више од 200 универзитета широм свијета и ужива у сарадњи са нашим партнерима у сарадњи са истраживачима и едукативним програмима с Нордиц Фиве Тецх Аллианце, Еуро Тецх универзитетским савезом, КАИСТ у Јужној Кореји, Кинеском -Данисх Центар у Пекингу, Ренсселаер у САД и Нанианг у Сингапуру.

О МС програмима ДТУ-а

ДТУ нуди програме МСц предаје на енглеском језику за скоро сва истраживачка подручја, чиме се студентима нуди најшири могући избор. Структура и садржај различитих програма одражавају статус ДТУ-а као једног од највиших европских техничких универзитета.

Кроз препоручене студијске линије / фокусна подручја, Заједничке међународне МСц програме, Ерасмус Мундус програме МСц, и Хоноурс програме, МСц програми ДТУ-а нуде широк спектар наставних планова и програма - од високо специјализираних до шири и разноврснији образовни профил.

Слободно се обратите међународним пословима или професору одговорном за одговарајући МСц програм за додатне информације.

Структура програма МСц

Програм МСц је технолошки програм заснован на истраживању на елитном нивоу са циљем да квалификује постдипломца за позицију која има знање у индустрији и пословном сектору иу друштву уопште. Дипломци добијају звање магистар наука у инжењерству у датом инжењерском пољу.

FLAGMODEL

МСц је двогодишњи програм са обимом рада од 120 ЕЦТС бодова. МСц програми ДТУ покривају најсавременије инжењерске области и предају се искључиво на енглеском језику. Програми обухватају четири категорије курсева: Опште надлежности, Технолошка специјализација, Изборни и теза.

Опште надлежности

Програми МСц укључују низ курсева Генералне компетенције. Они су дизајнирани тако да студентима нуде вештине неопходне за задовољење сложених изазова инжењерске каријере, укључујући управљање пројектом, тимски рад, комуникацију, решавање проблема и планирање ресурса. Све ове вештине се подучавају у истраживачком пољу истраживања и спадају у следеће категорије:

  • Опште инжењерске компетенције
    Научите да комбинујете апликацију и развој технологије уз финансијско управљање, управљање и организацију. Најважније, научите како користити ваше квалификације и технолошко знање у професионалном и друштвеном контексту.
  • Синтетичке компетенције
    Научите како да дефинишете и пружите решења отвореном проблему. Ви можете бити део унакрсне дисциплине и биће обучени за комуникацију и сарадњу.
  • Нормативне надлежности
    Научите скуп основних дисциплина који су заједнички за све техничке аспекте инжењера у одређеном пољу.

Технологија специјализације

Ова група курсева даје вам детаљна академска и техничка знања неопходна за добијање најсавременијих компетенција унутар одређене области инжињеринга. Комбинујући курс специјализације са одговарајућим изборним предметима, можете креирати свој властити инспирирајући и високо индивидуални студијски програм.

Изборни предмети

Важан аспект ДТУ МСц програма је значајан број изборних предмета. Овде можете водити сопствене научне и професионалне интересе. У принципу, можете изабрати између више од 400 различитих ДТУ курсева.

Теза

Магистарска теза означава завршетак двогодишњег програма МСц. Истраживачки пројекат најчешће се обавља у ДТУ иу многим случајевима у сарадњи са једним од наших многих индустријских партнера. Сви пројекти укључују елементе фундаменталних истраживања, иновација и примјене.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Програм Магистар физике и нанотехнологије се фокусира на физици као основа модерне технологије. Јаз између научних истраживања и технолошких иновација смањује. Због тога, ... [+]

Тхе Мр програм у физици и нанотехнологија фокусира на физици као основа модерне технологије.

Јаз између научних истраживања и технолошких иновација смањује. Због тога, у областима као што су нанотехнологије и одрживе енергије, постоји растућа потреба за инжењере који могу да комбинују солидну научна сазнања са обимним инжењерских вештина.

Студијски програм фокус

Тхе Мр програм у физици и нанотехнологија покрива широк спектар технолошких, теоријских и експерименталних техника у модерној физици. Апликације укључују различите теме, као што су развој нано-структуриран материјала са мери на електричне, магнетне, оптичке, механичке и хемијске особине, производња и интеграције нано- и микро-компоненти у дизајну система, моделирање комплексних биолошких система, оптички обрада података и пренос и развој технологија за порекло, складиштење, и претварање одрживе ћелије горива енергије на пример и технологију водоника.... [-]

Данска Lyngby
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Са МСц у воденим науке и технологије, можете допринети одрживом жетве и производњу рибе и шкољака, процену и управљање људским утицаја и промена на животну средину, као и ... [+]

Са МСц у воденим науке и технологије, можете допринети одрживом жетве и производњу рибе и шкољака, процену и управљање људским утицаја и промена на животну средину, као и најсавременија истраживања на воденим екосистемима, особине својих становника, и њихов утицај на глобалну климу.

Две трећине Земљине површине је покривено водом, а мора, језера и потока имају кључну улогу у регулисању биогеографије наше планете и клима-а у одржавању биодиверзитета. Осим тога, велики део светске популације зависи од рибарства и аквакултуре као поседује високо на политичкој агенди ЕУ извор хране или прихода, и "плаве раста".... [-]

Данска Lyngby
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

ДТУ је један од ретких европских универзитета да понуди МСц програм посвећен искључиво за превоз и логистика. Студијски програм има приступ на модел заснован на инжењерин ... [+]

Тхе Мр програм у транспорт и логистика је дизајниран да вам дати све потребне квалификације за развој, анализирају и управљају напредне транспорта и логистичких система.

Овај мр програми даје методолошке приступе за решавање транспорта и логистике изазове друштва користећи стате-оф-тхе-арт алатке за оптимизацију, инструменте одрживог планирања, напредне технике моделовања, а снажне методе вредновања.... [-]

Данска Lyngby
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Social Media