International Business Academy

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Међународна Привредна академија (Швајцарска, Велика Британија и Данска) има фокус на лицу места, као и растојање и меша учење програме који доноси најновије методе обуке на наше циљне групе. Наш фокус је углавном међународни.

ИБАС спроводи обуку на нивоу ББА, МБА и ДБА. Жеља ИБА ради на обезбеђивању квалитетно образовање по повољним накнада приликом пружања међународне образовање са флексибилним, високог квалитета степени. Имамо велики спољни факултет са академским помагача из свих делова света. Трудимо се да обезбеди најбољу могућу подешавање за наше међународне програме.

Глобална пословно окружење више променила у последњих пет година него током претходне 50. Напретку и такмиче, потребно је да имате диплому која одговара међународним вештина које захтевају.

ИБА нуди све ове могућности у високо развијеним програмима модула бази са опцијама које се могу прилагодити. ИБА је посвећен пружању високог квалитета знања, као и најсавременије способности, омогућавајући данашњим студентима да се укључе у питања управљања посао са потребном теоретском нивоу и самопоуздања. Материјал је и теоријски и практичан.

Наш факултет је међународна са великим искуством у индустрији специфична.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati BA programi » Pogledati MBA programi »